5/4/18

ΑΛΗΤΕΙΑ! Ο «Ταχυδρόμος» περηφανεύεται κυνικά ότι έχει αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή!


Σε μια άνευ προηγουμένου ωμή παραδοχή προέβη η φυλλάδα «Ταχυδρόμος» σήμερα Tρίτη 3/4, προκαλώντας το κοινό αίσθημα των κατοίκων του Βόλου και της Μαγνησίας. Η εφημερίδα που έγινε ταυτόσημο της δημοσιογραφικής αντιδεοντολογίας και της μεροληπτικής παρουσίασης γεγονότων διακηρύττει απροκάλυπτα ότι έχει αποκλείσει και φιμώσει πλήρως όλα αυτά τα χρόνια την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Καλό θα ήταν να συνηθίσουν οι «δημοκράτες» ιθύνοντες του «Ταχυδρόμου» την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής διότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σαρώνει και εκτινάσσει τα ποσοστά της τόσο πανελλαδικά – άνω του 10,7% – όσο και σε επίπεδο Μαγνησίας.

Μάλιστα στην επίμαχη ανακοίνωση εμπάθειας και δημοσιογραφικής αλητείας ο «Ταχυδρόμος» κατηγορεί ασχημονώντας άλλα τοπικά έντυπα του Βόλου τα οποία ασκούν δεόντως το δημοσιογραφικό τους καθήκον και τηρούν απαρέγκλιτα τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Φυσικά αυτή όλη η εμπάθεια και εμμονή οφείλεται στο γεγονός ότι η προβολή της Χρυσής Αυγής, των καίριων παρεμβάσεων της, της συνεπούς πολιτικής της δραστηριότητας και η ολοένα αυξανόμενη δυναμική της στην κοινωνία πλήττει τον πολιτικό χώρο που πρόσκειται η φυλλάδα του «Ταχυδρόμου»…
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι στην κατάπτυστη ανακοίνωσή του, ο «Ταχυδρόμος» αν και επαίρεται για το ότι έχει φιμώσει πλήρως ένα εκλεγμένο κόμμα παραβιάζοντας ευθέως το Σύνταγμα και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αυτοπροσδιορίζεται ως «σοβαρή» εφημερίδα!

Δε θα σταθούμε φυσικά στη «εγκυρότητα» της αρθρογραφίας του  «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ», ούτε στην αρθρογραφία των κειμένων του τα οποία βρίθουν ορθογραφικών και συντακτικών λαθών. Εκεί που αξίζει να εστιάσουμε είναι ότι οι ιθύνοντες του «Ταχυδρόμου» δεν είναι ούτε δικτατορίσκοι να επιλέγουν ποιο εκλεγμένο κόμμα θα αποκλείεται, ούτε τιμητές του δημοκρατικού πολιτεύματος να ασκούν κριτική σε πολιτικές ιδέες.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια στο καθεστώς της ξενοκρατίας και αφελληνισμού και η εθνική μας δράση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ανεξαρτήτως «ταχυδρόμων», φερεφώνων και αυλικών του σάπιου συστήματος.
Υ.Γ. Όσο για το “χρυσαυγιτών” που χρησιμοποιεί δήθεν υποτιμητικά το δημοσιογραφικό σκουπίδι της Μαγνησίας να του τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο επίθετο είναι τίτλος ΤΙΜΗΣ και το φέρει ΜΟΝΟ όποιος πιστεύει στα Ιδανικά της Πατρίδας, της Τιμής, της Οικογένειας και της Ορθοδοξίας. 

Για τους υμνητές των μνημονίων και της ξενοδουλείας (βλέπε ΝΔ, Συριζα, ΠΑΣΟΚ και άλλες αντισυνταγματικές δυνάμεις) αυτή η λέξη θα παραμείνει ο εφιάλτης τους για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που πλησιάζει…»