25/9/17

Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής στον Αλμυρό! Εκατοντάδες Εθνικιστές στην συγκέντρωση παρά το κλίμα τρομοκρατίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Άλλη μια μεγάλη επιτυχημένη εκδήλωση με ισχυρή παρουσία της τοπικής κοινωνίας διεξήγαγε η Χρυσή Αυγή Μαγνησίας, εχθές Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αλμυρού με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιάννη Λαγό.
 Παρά το περιφερόμενο τσίρκο των παρακρατικών, εκατοντάδες συναγωνιστές, Αλμυριώτες και κάτοικοι των γύρω περιοχών πλαισίωσαν την εκδήλωση και ήρθαν να ακούσουν από κοντά τις Θέσεις και το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Το “παρών” έδωσαν και Συναγωνιστές από τον Νομό Λάρισας.
Αρχικώς έλαβε το λόγο ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους συναγωνιστές, ενώ έπειτα πραγματοποίησε μια σύντομη και περιεκτική τοποθέτηση για τη τρέχουσα επικαιρότητα. Τόνισε την ανάγκη ομόνοιας και συσπειρώσεως του ελληνικού Λαού απέναντι στους ξένους δυνάστες και στους ντόπιους υποτακτικούς τους. «Κάτω από τη σκέπη της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού Πατριωτικού κινήματος καλούμε το λαό να συμπορευθεί για να ανατρέψουμε αυτό το ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς», τόνισε ο Συναγωνιστής.
Το λόγο έλαβαν έπειτα απεθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, το μέλος της Κ.Ε. Φώτης Γραικός, ο βουλευτής Πέλλας Γ. Σαχινίδης και ο βουλευτής Κιλκίς Χ. Χατζησάββας. Οι Συναγωνιστές έθεσαν επί τάπητος τα τρέχοντα και φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία από την σκληρή μνημονιακή πολιτική των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων τους. Εκτός από την οικονομική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία, ανεφέρθησαν βεβαίως και στην ηθική κρίση.
Κατηγγέλθη ρητώς η ενορχηστρωμένη προσπάθεια υπονομεύσεως της ελληνικής Συνειδήσεως μέσα από το όχημα της Παιδείας: «Η εισαγωγή απαράδεκτων βιβλίων για τους μαθητές, οι προσευχές στο Ισλάμ, η υπονόμευση σημαντικών Εθνικών γεγονότων και η εισαγωγή νεωτερίστικων διεθνιστικών απόψεων υποσκάπτουν βαθμηδόν την Ιστορική Μνήμη και Εθνική Ταυτότητα του Λαού μας». Τόνισαν ότι η Χρυσή Αυγή, ως η ύστατη γραμμή Άμυνας του Ελληνισμού, θα συνεχίσει ακάθεκτη τον Αγώνα της Εθνικής Αντιστάσεως για Πατρίδα και Ελευθερία.
Τέλος πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος μέσα από τον πύρινο και στεντόρειο λόγο του ξεσήκωσε το πλήθος των παρευρισκομένων οι οποίοι ξεσπούσαν κάθε τόσο σε χειροκροτήματα. Ο Συναγωνιστής έσπευσε αρχικώς να καταγγείλει το κλίμα τρομοκρατήσεως εν όψει της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο καλλιεργήθηκε εντέχνως τις προηγούμενες μέρες με σκοπό αυτή να παρεμποδισθεί.
Έπειτα ανεφέρθη στα δύο μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας, τη λαθρομετανάστευση και τη συνεχή φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Έδωσε μια πλήρη εικόνα της τραγικής καταστάσεως στους παρισταμένους κατοίκους, καθώς το μιντιακό σύστημα πρωτοστατεί στη διαστρέβλωση και απόκρυψη των αληθινών προθέσεων της κυβέρνησης η οποία μεριμνά μόνο για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών εις βάρος των ελληνικών οικογενειών.
Ο Συναγωνιστής Λαγός ήταν καταπέλτης σχετικώς με τον κατάφωρο ρατσισμό που υφίστανται οι Έλληνες με τις συνεχείς περικοπές οικογενειακών επιδομάτων, την έλλειψη προστατευτικού πλαισίου για τους πολύτεκνους, τους επικείμενους πλειστηριασμούς, ενώ η κυβέρνηση μοιράζει αφειδώς προνόμια στους λαθρομετανάστες όπως μετρητά, στέγη, σίτιση ακόμη δε και αγροτικές γαίες! Στο σημείο αυτό κάλεσε δε τη τοπική κοινωνία να συνυπογράψει το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας που συνέταξε η Χρυσή Αυγή ενάντια στην παραχώρηση γης στους λαθρομετανάστες. «Πρόκειται για μια κατάπτυση μεθόδευση για να περάσει η γη των Ελλήνων σε αλλοφύλους, ενέργεια που κατατείνει στην μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια», τόνισε.
Κλείνοντας, υπογράμμισε τον ανηλεή πόλεμο που υφίσταται η Ορθοδοξία μας, ως βασικός πυλώνας του Έθνους μας. Διεμήνυσε ότι όποιος πολεμά την Ορθόδοξη Πίστη, πολεμά την Ελλάδα: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο αμύντορας της Ορθόδοξης Ελληνικής Παραδόσεως και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διαφυλάξεως της Πίστης από τη λαίλαπα της παγκοσμιοποιήσεως και την ισοπεδωτική μανία της Νέας Τάξεως Πραγμάτων».
Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής έληξε ως είθισται με την αναφώνηση του Εθνικού Ύμνου μέσα σε ένα κλίμα κατάδηλου ενθουσιασμού και περηφάνειας. Eνάντια στον αφελληνισμό και στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή χαράσσει το δρόμο του Αγώνα. Του Αγώνα για Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Αναδόμηση. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε.