5/8/17

Π. Ηλιόπουλος: Τσίπρας και Μητσοτάκης ξιφομαχούν για το ποιος νομοθετεί χειρότερα! ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην ομιλία του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας επεσήμανε πως η σύγκρουση μεταξύ Τσίπρα - Μητσοτάκη ήταν τελικά για το ποιος νομοθετεί χειρότερα.

Για το περίφημο ζήτημα του «πανεπιστημιακού ασύλου» πάνω στο οποίο η αριστερά έχει φτιάξει ολόκληρες καριέρες από την εκμετάλλευσή του, επισήμανε πως παραμένει το «ιερό δισκοπότηρο» με αποτέλεσμα σήμερα τα ελληνικά πανεπιστήμια να έχουν μοναδική εικόνα παγκοσμίως που δεν συγκρίνεται ούτε με πανεπιστήμια τριτοκοσμικών χωρών της υποσαχάριας Αφρικής.

Το άσυλο δεν εξυπηρετεί την “ελεύθερη διακίνηση ιδεών”, αλλά την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών και μολότωφ από τους αναρχικούς και τους λαθρομετανάστες. Θέλουμε τα πανεπιστήμια να είναι κοσμήματα και καθρέφτης της Πατρίδος μας και να προσελκύουν νέους απ όλο τον κόσμο όπως κάνουν όλα τα σοβαρά πανεπιστήμια.

Συζητάμε για την Παιδεία, όταν μειώνονται τα οικογενειακά επιδόματα και σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ελληνική νεολαία. Ήδη στα περισσότερα σχολεία της Πατρίδος μας τα ελληνόπουλα αποτελούν μειοψηφία.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εγκληματική οργάνωση του κλεφτοΠασόκ, καθώς ακόμα ένας υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη καταδικάστηκε για μίζα. Με κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο!