11/1/17

Αυτοψία της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία για τη σφοδρή χιονόπτωση


  • Aυτοψία διενήργησε η Χρυσή Αυγή στη Μαγνησία ενώ συναντήθηκε με φορείς για το ζήτημα της σφοδρής κακοκαιρίας.



Παρά το δριμύ ψύχος και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας με επικεφαλής τον βουλευτή του Νομού Παναγιώτη Ηλιόπουλο μετέβη οδικώς σήμερα Τετάρτη σε όλο το ανατολικό Πήλιο, και έπειτα συνέχισε διασχίζοντας όλη την κεντρική Μαγνησία για να καταλήξουν στην περιοχή του Αλμυρού.


Τα μέλη της Τ.Ο Μαγνησίας του Κινήματος ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας, ενώ διεπιστώθη εκ του σύνεγγυς η τραγική κατάσταση του οδικού δικτύου το οποίο είτε είναι αποκλεισμένο από την εκτεταμένη χιονόπτωση είτε έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από την σφοδρή κακοκαιρία.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος συνομίλησε με κλιμάκια της τροχαίας Μαγνησίας και των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών των Δήμων της Π.Ε, καθώς και με ιδιώτες εθελοντές οι οποίοι συνέδραμαν με τα δικά τους εκχιονιστικά μηχανήματα.

Τέλος το κλιμάκια της Χρυσής Αυγής κατέληξε στο Δήμου Αλμυρού, όπου κατέστησαν αντιληπτές οι βλάβες του οδικού δικτύου εξαιτίας της σφοδρής χιονοπτώσεως, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα ορεινά χωριά της περιοχής (Κοκκωτοί, Βρύναινα) και κτηνοτροφικές μονάδες είναι εντελώς αποκλεισμένες.