24/6/16

Τέλος στον εμπαιγμό για την ανανέωση των αδειών των λαϊκών αγορών


Eρώτηση πραγματοποίησε άμεσα ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος για το φλέγον ζήτημα της ανάγκης παρατάσεως του χρονικού πλαισίου για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών ενός μεγάλου αριθμού μικροπωλητών της “Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας “ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ” συγκεκριμένα.
Μέσω της Ερωτήσεως στο αρμόδιο υπουργείο καταδεικνύει όλους τους λόγους οι οποίοι συνηγορούν στην αδυναμία ανανεώσεως των αδειών μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 30 Ιουνίου. Οι μικροπωλητές μέσω της επιστολής, τονίζουν ότι συντρέχοντες παράγοντες καθιστούν αδύνατη την περάτωση της ανανεώσεως των αδειών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και καταγγέλουν την κυβέρνηση για ωμό εμπαιγμό και πολιτική ανυποληψία.
Οι μικροπωλητές των Λαϊκών Αγορών αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, η οποία στενάζει από την επιβληθείσα οικονομική ύφεση και για αυτό το λόγο η κυβέρνηση οφείλει να εισακούσει άμεσα τα αιτήματά τους και να τα υλοποιήσει χωρίς περιστροφές και επικοινωνιακά τεχνάσματα.

BREXIT: Δήλωση Κασιδιάρη / ΑΝΑΛΥΣΗ, τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα;



                                          

ΑΝΑΛΥΣΗ: 51,9% των Βρετανών είπαν ΟΧΙ στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών και των τοκογλύφων - Τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα;


Ολοκληρώθηκε το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύσσωμος ο καθεστωτικός Tύπος από το πρωί έχει φορέσει «μαύρα» για το αποτέλεσμα. Παρά την σφοδρή πολεμική που δέχτηκε η επιλογή της εξόδου και τα δακρύβρεχτα δημοσιεύματα του Ευρωπαϊκού Τύπου, ο οποίος έφτασε μέχρι να παρακαλάει τους βρετανούς να παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τελικώς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι, με 51,9%, η έξοδος από την Ε.Ε.

Δεν θα αναλωθούμε σε περιγραφή της γραφικότητας της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που προέτρεπε τον μέσο πολίτη να... αγκαλιάσει ένα βρετανό, όταν τον συναντήσει. Ο κάθε λαός έχει το δικαίωμα να λαμβάνει τις αποφάσεις του και οι βρετανοί αυτό έκαναν. Μάλιστα, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν οριακό και η διαφορά πολύ μεγαλύτερη αν οι δημοσιογράφοι παγκοσμίως δεν είχαν σπεύσει να πολιτικολογήσουν (εν είδει «Χρυσαυγιάδας») πάνω στον θάνατο μίας νεαρής βουλευτού του Εργατικού ΚόμματοςΌμως είναι άσκοπο, να αναζητούμε παρθενία σε ένα χαμαιτυπείο ή ηθική σε έναν καθεστωτικό δημοσιογράφο, οπότε δεν θα υπεισέλθουμε καν σε αυτή τη συζήτηση.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι 51,9% για έξοδο και 48,1% για παραμονή με τον χάρτη να δείχνει ότι υπέρ της παραμονής ήταν κυρίως οι Σκωτσέζοι και το πολυπολιτισμικό Λονδίνο, ενώ η υπόλοιπη χώρα ήθελε την έξοδο. Αυτό αναδεικνύει και την θέληση των άγγλων να μην καταντήσουν όλοι «Λονδίνο».

Ας έρθουμε τώρα στα καθ’ ημάς σχετικά με το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών. Καταρχάς δεν υπάρχει καμία έκπληξη στο γεγονός ότι ο Τσίπρας και η παρέα του άφησαν την «εθνικοαπελευθερωτική» ρητορεία που ακολούθησαν στο ημέτερο δημοψήφισμα, το οποίο και εν τέλει πρόδωσαν, και τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Βλέπετε, στην Αγγλία δεν είναι τόσο εύκολη η κωλοτούμπα και ο Κάμερον παρά τη θέλησή του θα σεβαστεί, πιθανότατα, το αποτέλεσμα της κάλπης. Έτσι δεν μπορούσε να κάνει συριζαίικο αντιπερισπασμό και λαϊκίζοντας λέγοντας «ΕΞΩ» και εν τέλει επιλέγοντας «ΜΕΣΑ».
Τα δημοσιεύματα του καθεστωτικού Tύπου ήταν εδώ και μέρες τρομοκρατικά, τονίζοντας τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει το BRexit, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε κάποια, λιγότερα, δημοσιεύματα, υπήρχε η ειλικρίνεια να μιλήσουν για τον κίνδυνο ανόδου του Εθνικισμού μέσα από όλα αυτά, γεγονός που προφανώς είναι η σημαντικότερη και χειρότερη συνέπεια για τον μέσο καθεστωτικό λακέ.

Ας δούμε τα πράγματα ψύχραιμα: σίγουρα η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα προκαλέσει τριγμούς στην παγκόσμια οικονομία. Ήδη τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου σείονται από την αβεβαιότητα για το μέλλον, η οποία βεβαίως μεταφράζεται σε λιγότερες επενδύσεις και άρα σε κατακόρυφη πτώση των χρηματιστηρίων. Όσο πιο συνδεδεμένη με το Ηνωμένο Βασίλειο μία οικονομία, τόσο μεγαλύτερη η πτώση που θα γνωρίσει το χρηματιστήριό της, τόσο μεγαλύτερο το σοκ στην οικονομία της.

Έχει, όμως, αξία μία συζήτηση περί της πρόσκαιρης οικονομικής δυσκολίας, εμπρός στα οφέλη που θα βιώσουν τα έθνη σε ολόκληρη την Ευρώπη από την διάλυση αυτού του οργανισμού, ο οποίος προώθησε και προωθεί την παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Έχει αξία να συζητάμε την όποια οπισθοδρόμηση των οικονομικών πραγμάτων, εμπρός στην διάλυση ενός οργανισμού, του οποίο το ύψιστο βραβείο φέρει το όνομα του Kalergi, ο οποίος πρέσβευε την διάλυση της φυλής μας, την αντικατάστασή της με μία «μικτή φυλή» που θα κυριαρχείται από «μια νέα φυλή αριστοκρατίας»; Εμπρός στην διάλυση ενός οργανισμού, ο οποίος – ερχόμενοι στα αυστηρά καθ’ ημάς – πολέμησε και πολεμά με λύσσα όλες τις εκφάνσεις του Ελληνισμού, τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου;

Βεβαίως, η έξοδος της Αγγλίας από την Ευρώπη είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και δεν θα πρέπει να αναμένουμε αποτελέσματα σύντομα. Ίσως, μάλιστα, να... εξάγει τεχνογνωσία στην προδοσία δημοψηφισμάτων ο Τσίπρας, για να σωθεί το οικοδόμημα της «Ενωμένης Ευρώπης» ή καλύτερα των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Το σίγουρο είναι ότι το παγκόσμιο κατεστημένο γνώρισε άλλη μία συντριπτική ήττα και μάλιστα σε ένα μέτωπο που έριξε όλες του τις δυνάμεις. Οι επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία και οι κλυδωνισμοί θα αποδείξουν στους Έλληνες πόσο ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο είναι το λεγόμενο GRexit, σε πείσμα των πολιτικάντηδων, είτε του Σύριζα, είτε της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μία θετική στροφή για την Ελλάδα, εμπρός στην επαπειλούμενη «άνοδο της ακροδεξιάς». Κοινώς, ίσως η Μέρκελ και οι συν αυτή να χαλαρώσουν λίγο την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο τις προσπάθειες για άλωση της Ελλάδας, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής. 

Σε κάθε περίπτωση, χωρίς να ξεχνάμε τις ευθύνες των Άγγλων για τις καταστροφές του Ελληνισμού, για το ότι κρεμούσαν αγωνιστές της ΕΟΚΑ, για την προδοσία τους στην Μικρασία και τόσα μα τόσα άλλα, ίσως για μία και μοναδική φορά να προσέφεραν υπηρεσίες στην Ελλάδα, δείχνοντας τον δρόμο για την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και Αξιοπρέπειας.

Κώστας Αλεξανδράκης

21/6/16

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Ανοιχτή εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη - Σάββατο 25 Ιουνίου, 20:00


Η Χρυσή Αυγή τιμά τη Μνήμη του Έλληνα Στρατηλάτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου για περισσότερα από δέκα συναπτά έτη ακόμα μια φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το παράδειγμα του Μεγίστου των Ελλήνων, Αλέξανδρου, παραμένει ζωντανό ανά τους αιώνες πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει ένα ηχηρό ΟΧΙ απέναντι σε όλους αυτούς, που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας με υπογραφές, διαβουλεύσεις και σύνθετες ονομασίες.

Διατρανώνουμε την μοναδικότητα και Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τα ιερά χώματα της οποίας έχουν ποτιστεί με το αίμα των προγόνων μας!

Σάββατο 25 Ιουνίου, Καζαντζάκη 4 (Πλησίον Δικαστηρίων), 20:00

17/6/16

Τ.Ο. Μαγνησίας - Μάθημα Ελληνικής Ιστορίας: Η μάχη Κιλκίς - Λαχανά


Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 πραγματοποίησε η Τ.Ο Μαγνησίας μία ακόμη ομιλία στα πλαίσια των Μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας  με θέμα: ''Η Μάχη Κιλκίς - Λαχανά''. Συναγωνιστής από το βήμα του ομιλητή παρουσίασε στους παρευρισκόμενους μια πλήρη περιγραφή της επικής εκείνης συγκρούσεως μεταξύ των Ελληνικών και Βουλγαρικών στρατευμάτων που διεξήχθη το τριήμερο μεταξύ 19 - 21 Ιουνίου 1913 κατά την διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου και που αποτέλεσε μία από τις καθοριστικότερες που δόθηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι οι παρευρισκόμενοι, απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Μετά τη σύναψη της Συνθήκης του Λονδίνου, μεταξύ της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των Συμμαχικών δυνάμεων (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο), ήλθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα Βαλκανικά κράτη τις μεταξύ τους διαφορές, για τη διανομή των Οθωμανικών εδαφών της Βαλκανικής.

Η Σερβία αναγνώριζε τα δικαιώματα της Ελλάδας επί των εδαφών, που κατείχε ο Ελληνικός Στρατός. Η Βουλγαρία όμως επεδίωκε να ιδρύσει τη Μεγάλη Βουλγαρία της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου, του 1878. Η Βουλγαρία είχε πάρει την απόφασή της. Θα αναλάμβανε αιφνιδιαστικά ταυτόχρονη επίθεση κατά του Σερβικού και Ελληνικού Στρατού. Η Σερβία και η Ελλάδα έβλεπαν ότι, ο από Βουλγαρίας κίνδυνος ήταν κοινός και στις 19 Μαΐου συνδέθηκαν σε αμυντική συμμαχία.

Η Βουλγαρική κυβέρνηση, προς εφαρμογή του σχεδίου της, μετακίνησε τον όγκο του στρατού της προς τη Μακεδονία και προς τα Σερβοβουλγαρικά σύνορα. Στα μέσα Ιουνίου οι μετακινήσεις είχαν περατωθεί. Ταυτόχρονα όμως, έλαβαν τα μέτρα τους η Σερβία και η Ελλάδα, με προώθηση των δικών τους δυνάμεων. Τη νύχτα 17 προς 18 Ιουνίου η Βουλγαρική δύναμη που διέμενε στη Θεσσαλονίκη ως φιλοξενούμενη απέτυχε να καταλάβει την πόλη και αιχμαλωτίσθηκε κατόπιν μάχης.

Ο βουλγαρικός στρατός, αφού απώθησε τις Ελληνικές προφυλακές, σχεδίαζε να αναλάβει στις 19 Ιουνίου γενική επίθεση προς Θεσσαλονίκη. Τον πρόλαβε όμως η επιθετική εξόρμηση του ελληνικού στρατού το βράδυ της 19ης Ιουνίου που τον καθήλωσε σε άμυνα.

15/6/16

Σαν σήμερα ο Ιωάννης Μεταξάς παύει τις πληρωμές προς τους δανειστές - Η πραγματική Αντίσταση είναι Εθνική!


Όταν o Εθνικός Κυβερνήτης είχε το σθένος να πατάσσει δανειστές και τοκογλύφους...
Σαν σήμερα, το 1939, η Ελλάδα του Μεταξά αποκηρύσσει και νομικά τους δανειστές παύοντας τις πληρωμές προς αυτούς.
Όλα ξεκίνησαν το 1932, όταν μετά από ένα δραματικό τρίμηνο ταξιδιών και επαφών στην Ευρώπη, η κυβέρνηση Βενιζέλου κήρυξε χρεοστάσιο στις 18 Απριλίου. Μέχρι τότε, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες, οι δανειστές πληρώνονταν κανονικά. Όταν ο Βενιζέλος είχε μιλήσει στην Κοινωνία Των Εθνών στις 15 Απριλίου 1932, είχε ζητήσει πενταετή αναβολή πληρωμών, αλλά η τελική απόφαση τής Κ.Τ.Ε. δεν ήταν ευνοϊκή. Η «Societe Commerciale De Belgique» κατέφυγε στην διεθνή διαιτησία απαιτώντας να πληρωθεί.
Το 1936 λίγο πριν αναλάβει την πρωθυπουργία ο Ιωάννης Μεταξάς, εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση για την Ελλάδα, και οι Βέλγοι προσέφυγαν στο Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου για να απαιτήσουν την εφαρμογή τής αποφάσεως. Τότε η κυβέρνηση Ιωάννου Μεταξά, κάνοντας χρήση τής «αρχής τής δημοσιονομικής αδυναμίας», έβαλε σε προτεραιότητα τις ανάγκες των πολιτών έστω κι αν αυτό ήταν εις βάρος των πιστωτών. Κέρδισε την υπόθεση με την απόφαση υπ’ αριθμόν General List No 77, Judgment Νο 31 τής 15ης Ιουνίου 1939. Η απαλλακτική απόφαση τού Δικαστηρίου συνιστά δεδικασμένο για διεθνή δικαστικά όργανα.
Η παύση των πληρωμών στους τοκογλύφους, η καταγγελία των επονείδιστων συμβάσεων που εκχωρούν εθνική κυριαρχία και των καταστροφικών μνημονίων θα επέλθουν μόνο από μια Εθνική διακυβέρνηση, με μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής. Όπως τότε, έτσι και τώρα!

Πριν λίγο στη βουλή ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην καταστροφική πολιτική των Μνημονίων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατήγγειλε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το δήθεν "αναπτυξιακό" νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Μέσα σε 6 χρόνια Μνημονίων η κατάσταση της εθνικής οικονομίας χειροτερεύει, καθώς περάσαμε από το "success story" του Σαμαρά στον δήθεν αναπτυξιακό νόμο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέθεσε την δήθεν εθνικά ευαίσθητη ΝΔ, καταγγέλλοντας την βλάσφημη δημόσια τοποθέτηση του συνεργάτη του Μητσοτάκη, Χρήστου Βαλταδώρου για την Αγιά Σοφιά και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά. Ο εθνομηδενισμός δεν έχει πρόσημο είτε είναι μαρξιστικός είτε νεοφιλελεύθερος.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας μόνο στα "hot spot", ενώ την ίδια ώρα ξεπουλά με μια αποικιοκρατική συμφωνία το Ελληνικό. Επιπλέον, φροντίζει για την φορολογική εύνοια των... προλετάριων, δηλαδή μόνο αυτούς που θα κάνουν επενδύσεις άνω των 20 εκάτ. ευρώ, αδιαφορώντας πλήρως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αν υπάρχει μια ζημιογόνος επιχείρηση που θα έπρεπε να κλείσει, αυτή είναι ο δημόσιος τομέας, αλλά αυτός μένει στο απυρόβλητο, καθώς αποτελεί την κομματική πελατεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Στον δήθεν αναπτυξιακό νόμο δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την Ελληνική ναυπηγία, την χαλυβουργία και άλλους κλάδους της βιομηχανίας, μιας και η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη σε μια μεταπρατική οικονομία χωρίς βάσεις. Αναφορικά με την συγκέντρωση του "παραιτηθείτε", αυτό απευθύνεται στους βουλευτές της ΝΔ, καθώς αν επιθυμούν εκλογές, όπως διατείνονται, πρέπει οι ίδιοι να το κάνουν πράξη.

Η χώρα βαδίζει προς την οικονομική καταστροφή. Η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ για να λέει ΟΧΙ στην πολιτική των Μνημονίων ως η μοναδική εθνική αντιπολίτευση.

14/6/16

Παρέμβαση Παναγιώτη Ηλιόπουλου για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Ζώγα Αργυρίου» στο Συκούριο

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρενέβη άμεσα για την επικείμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο στο Συκούριο στη Λάρισα, μια ενέργεια με επικίνδυνες προεκτάσεις και συνέπειες στη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, δημοσίας τάξης και ασφάλειας της περιοχής. Με Ερώτηση που κατέθεσε στο αρμόδιο Υπουργείο, τονίζει ότι μια τέτοια ενέργεια υποδαυλίζει κλίμα συμπλοκών, συγκρούσεων, παραβατικών και έκνομων συμπεριφορών, οι οποίες θα αποβούν εις βάρος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

12/6/16

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Με τον Σύριζα το παρακράτος έγινε κράτος - ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο Συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε παρέμβασή του στο Ράδιο Βέρα στον Μ. Θεοδώρου επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι επί κυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ το παρακράτος έγινε κράτος!

Άτομα του δήθεν αντεξουσιαστικού χώρου συνδιαλέγονται με την κυβέρνηση και η αστυνομία έχει εντολές να αφήνει ανενόχλητες τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων όπου έχουν δημιουργηθεί άντρα τρομοκρατίας και χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια για εγκληματικές ενέργειες.

Πακτωλοί χρημάτων διακινούνται για την προώθηση αυτών των ομάδων χωρίς ποτέ κανείς να ελέγξει την προέλευσή τους… Τα πανεπιστήμια από ιδρύματα έρευνας και Παιδείας έχουν μετατραπεί σε άσυλα ανομίας και ναρκωτικών.

Όλη αυτή η θλιβερή κατάσταση θα αλλάξει μόνο με μία Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

9/6/16

Καλπάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών: Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr


Ενδεικτική ήταν η απάντηση της τοπικής κοινωνίας του Βόλου, στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας τη περασμένη Κυριακή 5/6. Αναβρασμός και ανησυχία διαποτίζουν την ελληνική κοινωνία, της οποίας ένα μεγάλο μέρος περνάει πλέον στις τάξεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, διαπιστώνοντας ότι αυτό είναι η μοναδική λύση και τελευταία ελπίδα. Οι εικόνες από την μαζική προσέλευση στην εκδήλωση του Βόλου, αλλάζει τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας, και δίνουν στη Χρυσή Αυγή νέα πνοή και προοπτική δυναμικής τόσο σε επίπεδα Μαγνησίας όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

8/6/16

Ρεπορτάζ του Astra tv Θεσσαλίας από την εκδήλωση της Τ.Ο Μαγνησίας στο Βόλο - ΒΙΝΤΕΟ



Αρχικώς ο Στρατηγός και ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος κατήγγειλε την ξενόδουλη κυβέρνηση, η οποία σε αγαστή συνεργασία με το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.

Με τη σειρά του ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε την ανάγκη άμεσης απαγκιστρώσεως από τις μνημονιακές εθνοκτόνες δεσμεύσεις. "Η δήθεν αντιπολίτευση είναι εξίσου συνυπεύθυνη για την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας, ενώ η Χρυσή Αυγή διαθέτει Θέσεις και Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση".

Ο βουλευτής Αττικής και Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ανεφέρθη στην άμεση ανάγκη ενισχύσεως του πρωτογενούς τομέα, βασική προϋπόθεση για την επίτευξη Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αυτάρκειας, ενώ μια γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία προσδίδει αναντιρρήτως θετικό πρόσημο στην προώθηση των Εθνικών μας συμφερόντων

Άλλος παράγοντας, τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος θα συντελέσει στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας είναι η αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.


6/6/16

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στον Βόλο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο



To αδιαχώρητο επεκράτησε εχθές Κυριακή 5/6 στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο, καθώς κόσμος συνέρρεε μέχρι και την έναρξή της. Εν μέσω επευφημιών διεξήχθη η ανακοινωθείσα εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο Βόλο.



Κύριοι ομιλητές στη μεγαλειώδη εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, το μέλος της Κ.Ε Γεώργιος Μισιάκας και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Η τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία ανταπεκρίθη άμεσα στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της Πανθεσσαλικής περιοδείας που έλαβε χώρα την Παρασκευή και Σάββατο.

Αρχικά τον λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και εξέχων Συναγωνιστής επί σειρά ετών, Γεώργιος Μισιάκας, ο οποίος εξύψωσε το ηθικό των παρευρισκομένων, διαμηνύοντας ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την Τελική Νίκη και την πραγμάτωση της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Η ακατάβλητη Πίστη και το ατσαλένιο σθένος των μαχητών της Χρυσής Αυγής υπερνικά κάθε περιοριστικό φραγμό που θέτει ο προδοτικός συρφετός των αντισυνταγματικών κομμάτων.



Η άμεση επικοινωνία και επαφή με την ελληνική κοινωνία, οι πολυπληθείς εκδηλώσεις και μαζικές συγκεντρώσεις καταμαρτυρούν τη μαζική απήχηση της Χρυσής Αυγής στις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στα αποκόμματα της διαπλοκής.



Ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος έδωσε τη δική του εικόνα για τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις και το ρόλο της Ελλάδας σε αυτές. Συγκεκριμένα ανεφέρθη στην επικίνδυνη ανοχή των γραφειοκράτων των Βρυξελλών και πολιτικών ταγών στην μεθοδική διείσδυση του μουσουλμανικού στοιχείου στην Ευρώπη. Στον αντίποδα, «τα εθνικιστικά ευρωπαϊκά κινήματα σημειώνουν αξιοσημείωτη άνοδο, γεγονός ιδιαιτέρως ευοίωνο για το μέλλον της Εθνών της Ευρώπης».




Τον λόγο έλαβε έπειτα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια σύντομη επισκόπηση της εγχώριας επικαιρότητας. Κατέδειξε τη σκανδαλώδη πολιτική της υποταγής σύσσωμου του πολιτικού συστήματος στις επιταγές της γερμανικής οικονομικής ολιγχαρχίας, ενώ κατήγγειλε την μεθοδευμένη αφαίμαξη του ελληνικού εθνικού πλούτου και την αμείωτη εισροή αλλογενών.



Το λόγο τέλος έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης, οποίος ανεφέρθη στο γενικό ξεπούλημα που υφίσταται η Πατρίδα μας, μέσα σε ένα τοπίο δημιουργικής ασάφειας, πολιτικής ασυνέπειας και παλινωδιών. Ανεφέρθη στο «θέατρο σκιών» που διαδραματίζεται εντός του κοινοβουλίου, καθώς τα κόμματα της διαπλοκής συναγωνίζονται επαξίως στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού, ενώ οι δήθεν λεονταρισμοί των πολιτικών παρατάξεων είναι εντελώς εικονικοί και αποτελούν πασιφανή τεκμήρια πολιτικής γελοιότητας.

Ο Συναγωνιστής πραγματοποίησε μια σύντομη ανάλυση του Πολιτικού Προγράμματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο και αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική λύση στο ελληνικό αδιέξοδο. Επιγραμματικώς, τόνισε ότι «η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, συνιστά επιτακτική αναγκαιότητα για την ανάκαμψη της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ η σύναψη συμμαχίας με τη Ρωσία θα προάγει σαφώς τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και θα αναδείξει το ρόλο της στο γεωστρατηγικό γίγνεσθαι».




Η συγκέντρωση έληξε ως είθισται με την αναφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου εν μέσω εκδήλου ενθουσιασμού. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, το τελευταίο αδούλωτο κάστρο του Ελληνισμού, θα συνεχίζει να αγωνίζεται σθεναρώς και απαρεγκλίτως για τα Δίκαια των Ελλήνων και τα Εθνικά Συμφέροντα. Για την Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.


1/6/16

Αποκαλύψεις Χρυσής Αυγής για ομόλογα Τσακαλώτου και Σταθάκη στην Black Rock και μετοχές Μητσοτάκη στην Samsung - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής για την τροπολογία της κυβέρνησης για τις offshore τόνισε πως αποκαλύφθηκε η πολιτική απάτη της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ και της δήθεν αντιπολίτευσης.

Ο Σύριζα έφερε νύχτα μια σκανδαλώδη διάταξη, κρυμμένη στις 7500 σελίδες του Μνημονίου για να καλύψει πολιτικούς απατεώνες με offshore, οι οποίοι θα μπορούν να μεταβιβάσουν τον αφορολόγητο πλούτο τους και να ξεγλιστρήσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους υπουργούς της κυβέρνησης Τσακαλώτο και Σταθάκη με χαρτοφυλάκια στην Black Rock και την JP Morgan. Την ίδια ώρα στενάζει η ελληνική κοινωνία με τα ασφυκτικά φορολογικά μέτρα και την αύξηση του ΦΠΑ.

Η δήθεν αντιπολίτευση της ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί με τον κολλητό του Σαμαρά, Παπασταύρου που είναι στις λίστες Λαγκάρντ και Παναμά και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη να κατέχει 9800 ευρώ σε μετοχές της Samsung.

Υπάρχουν πολλά πολιτικά πρόσωπα σε εξωχώριες εταιρείες και αν θέλει η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων να χτυπήσει πράγματι την πολιτική διαφθορά ας τολμήσει να καταργήσει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens, την ασυλία τραπεζιτών και κομματικών στελεχών για τα θαλασσοδάνεια σε χρεοκοπημένα κόμματα και κανάλια, τον προκλητικό νόμο "περί ευθύνης υπουργών", το αφορολόγητο των βουλευτών και την παχυλή κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα.

Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να χτυπήσει το απόστημα της πολιτικής διαφθοράς στην Ελλάδα.