19/12/16

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο - Φωτορεπορτάζ


Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα ακόμα μια φορά για να χωρέσει τους εκαντοντάδες φίλους της Χρυσής Αυγής που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας.

Εν μέσω πανηγυρικού κλίματος διεξήχθη η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής εχθές Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Βόλο με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές του Κινήματος Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και  Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών φίλοι του κόμματος από τους Νομούς Μαγνησίας και Λάρισας.


Το λόγο έλαβε πρώτα ο συναγωνιστής Χρήστος Νάκος αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις και στηλιτεύονας την επικαιρότητα. Ανεφέρθη στην επιτακτική ανάγκη κλιμακώσεως του πολιτικού Αγώνα και  όπως τόνισε και ο ίδιος, «τίποτε δεν είναι χαμένο, αρκεί να μη συμβιβαστούμε».


Ακολούθησε ο συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος δίνοντας βαρύτητα στην ανάγκη συσπειρώσεως του Ελληνικού Λαού, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Αρχικώς ανεφέρθη στο πολιτικό Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, θέσεις που αποτελούν τις μοναδικές ρεαλιστικές λύσεις στο αδιέξοδο του ελληνικού προβλήματος. Επίσης τόνισε την εκρηκτική άνοδο που καταγράφει το Κίνημά μας σε έγκριτες δημοσκοπήσεις, με ενδεχόμενο την κατάληψη της 2ης θέσεως ως αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.


Τέλος ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, πραγματοποίησε μια σύντομη επισκόπηση του πολιτικού σκηνικού και των ολέθριων πολιτικών ολισθημάτων που θέτουν σε κίνδυνο τα Εθνικά μας Δίκαια. Όπως κατέδειξε ο ουναγωνιστής, δύο είναι τα κύρια προβλήματα  που αντιμετωπίζει η Ελλάδα: Ο οικονομικός πόλεμος και ο εποικισμός ο οποίος έχει ενδυθεί το μανδύα του «προσφυγικού ζητήματος».


Οι ασύμμετρες απειλές που δέχεται η Πατρίδα μας, η οικονομική κατοχή, η οποία περιορίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η εισβολή κυμάτων αλλογενών καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη ισχυροποιήσεως της μοναδικής δύναμης Αντιστάσεως, της Χρυσής Αυγής. «Εντατικοποίηση του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνα, καμία υποχώρηση, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω», υπογράμμισε τέλος ο ίδιος.