3/11/16

Μεγάλη αντιπροσωπεία της CASAPOUND στη τελετή Μνήμης στο Νέο Ηράκλειο




Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των Ιταλών Συναγωνιστών της «Casapound» την Τρίτη στην Τελετή Μνήμης του Γιώργου και του Μάνου, των δύο Συναγωνιστών μας, που έπεσαν από τις σφαίρες του παρακράτους τη 1η Νοεμβρίου του 2013. Μέσα σε κλίμα αγνής συναγωνιστικής αλληλεγγύης και αγαστής συνεργασίας περίπου 45 μέλη της Casapound παρευρέθησαν στην καθιερωμένη απόδοση Τιμής, τελετή η οποία διεξάγεται κάθε έτος προς τιμήν του Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.


Δεδομένων των καθοριστικών και ραγδαίων συνεπειών της μαζικής λαθρομεταναστεύσεως, οι οποίες συντείνουν στην καταστροφή της πολιτιστικής Ταυτότητας, της Παράδοσης και στην αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως της Ευρώπης, η σύμπραξη και σύσφιξη των σχέσεων των πατριωτικών κινημάτων και εθνικιστικών δυνάμεων, καθίστανται ανάγκες υψίστης σημασίας όσο ποτέ άλλοτε για τη διαφύλαξη της εθνικής και φυσικής υποστάσεως των λαών.


Η αριστερά δε, προσανατολισμένη πλήρως, λόγω της γνωστής διαβρωτικής και εθνοδιαλυτικής της φύσεως, στις επιταγές της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποιήσεως, συνεχίζει να επιτελεί ρόλο ηθικού και φυσικού αυτουργού στην πολιτική εξόντωση όσων ορθώνουν ανάστημα, καταπολεμούν την νέα τάξη πραγμάτων και αντιτίθενται στην ισοπέδωση.

Οι Συναγωνιστές της Casapound συμμετείχαν με ιδιαίτερη θέρμη και κατάδηλο ενθουσιασμό στην λιτή Τελετή Μνήμης για τους δύο αδικοχαμένους Συναγωνιστές μας. Άλλωστε οι ίδιοι έχουν πικρή πείρα από τις δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτους στην Ιταλία στο παρελθόν.

Αναγκαιότητα λοιπόν η ενίσχυση της συγκροτήσεως ενός αδιάρρηκτου πολιτικού ευρωπαϊκού μετώπου ενάντια στον μαρασμό, στην πολιτιστική αλλοτρίωση και στον οργανωμένο εποικισμό. Οι αντεθνικές καθεστωτικές δυνάμεις της εναγούς αριστεράς και του φιλελευθερισμού φθίνουν συνεχώς. Δεν πτοούν και δεν κάμπτουν τον αγώνα των Εθνικών Ευρωπαϊκών Κινημάτων ο οποίος είναι έργω πολιτικός, φύσει φυλετικός. Είναι αγώνας πάνω απ’ όλα για την εθνική ταυτότητα και την ίδια τη βιολογική μας υπόσταση.

                                                                                                                      Γεώργιος Σύρος