29/11/16

Π. Ηλιόπουλος στο Ράδιο Βέρα Μαγνησίας: Εξαφανισμένη η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ από τον Λαό και την κοινωνία! Ηχητικό



Ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά στο Ράδιο Βέρα Μαγνησίας σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Αρχικά, τόνισε πως ο πρωθυπουργός, οι βουλευτές και τα στελέχη του Σύριζα είναι εξαφανισμένοι από την ελληνική κοινωνία, έχοντας εγκαταλείψει πλήρως τον λαό στο έλος των Μνημονίων και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στην αξιολόγηση και την οικονομία, επεσήμανε πως κατ΄ ουσίαν δεν γίνεται καμιά διαπραγμάτευση, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να μεταφράζει τα μνημονιακά νομοσχέδια που της έρχονται από έξω. Παράλληλα, έδωσε απάντηση για την προβολή της Χρυσής Αυγής από την δημόσια Τηλεόραση, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον νόμο, την ίδια ώρα που οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν παράνομα την φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.
Τέλος, ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή, που συνεχίζει να τελεί υπό καθεστώς διώξεων, είναι η μόνη αντισυστημική ανερχόμενη πολιτική δύναμη με στόχο να δώσει τον Αγώνα ενάντια σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση.