2/11/16

“Λύσσα” του ΚΚΕ για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα στην μεταφορά των οστών του Ήρωα καταδρομέα Γ. Νάκου - Ηχητικό

Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων "ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ"- Απάντηση της Τ.Ο Τρικάλων στις ύβρεις των κομμουνιστών

"Λύσσα" κατέλαβε το τοπικό ΚΚΕ στα Τρίκαλα, σχετικά με την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην τελετή μεταφοράς των οστών του ήρωα καταδρομέα Γ. Νάκου στο χωριό Πλάτανος των Τρικάλων. Με μια υβριστική ανακοίνωση του, όπου χαρακτήριζε "αποβράσματα" και "εγκληματίες" όλους όσους στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καλούσε τις τοπικές αρχές του νομού, να μην "ανέχονται" το Κίνημα των Εθνικιστών σε παρόμοιες εκδηλώσεις, ενώ επέρριπτε ανοιχτά ευθύνες στον Δήμο Τρικκαίων και στην ΣΜΥ, που "ανέχτηκε" την παρουσία μας.

Η ανακοίνωση των κομμουνιστών έκλεινε με ένα παραλήρημα ύβρεων κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ταυτόχρονα ακούστηκε πως ο βουλευτής του Κινήματος, συναγωνιστής Π.Ηλιόπουλος που ήταν και ο μοναδικός βουλευτής που παραβρέθηκε στην εκδήλωση "έδωσε αγκωνιά" στον Δήμαρχο των Τρικάλων, για να του πάρει την θέση στην εκκλησία! Στο παραλήρημα των κομμουνιστών, αλλά και στα όσα ψευδή ισχυρίστηκαν διάφοροι καλοθελητές, απάντησαν τόσο η Τ.Ο Τρικάλων, όσο και ο βουλευτής Μαγνησίας, Π. Ηλιόπουλος με παρέμβαση του στο "Ράδιο Ζυγός" των Τρικάλων στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κ.Καραποστόλη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τ.Ο Τρικάλων έχει ως εξής:

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα διαβάζοντας την ανακοίνωση του τοπικού ΚΚΕ. Ο "μειλίχιος" και "πράος" λόγος του ΚΚΕ και η απουσία χαρακτηρισμών, για συμπολίτες, είναι κάτι που διακρίνει τους κομμουνιστές.

Έτσι λοιπόν για να μαθαίνει και η τοπική κοινωνία, για το ΚΚΕ, 5.500 κάτοικοι του Νομού Τρικάλων που ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι "φασίστες" "εγκληματίες" "αποβράσματα". Προφανώς και το ΚΚΕ θα έχει "καλά" και "όμορφα" σχέδια για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας. Από γκούλαγκ, και εξορίες, μέχρι συνοπτικές δίκες, και εκτελέσεις. Ξέρει από αυτά άλλωστε το ΚΚΕ. Το "ρεπερτόριο" του είναι γεμάτο από κάτι τέτοια. Η παγκόσμια και η εν Ελλάδι ιστορία των κομμουνιστών βρίθει από τέτοιες πράξεις "καλοσύνης" και "ανθρωπιάς". Ήταν λοιπόν μια καλή ευκαιρία για το ΚΚΕ να δείξει στην τοπική κοινωνία τις αγαθές προθέσεις του. Και επειδή σαν καλοί κομμουνιστές, δεν ήταν δυνατόν στην ανακοίνωσή τους να μην προβούν και στις απαιτούμενες "συστάσεις" και "οδηγίες προς ναυτιλλομένους" με το γνωστό απειλητικό στυλ, καλούν τις τοπικές αρχές και φορείς να "μας απομονώσουν" γιατί "έχουν ευθύνες που μας ανέχτηκαν".

Σιγά βρε καλόπαιδα. Από πότε νόμιμα εκλεγμένο κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου δεν θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις επειδή το θέλετε εσείς; Ποιοι είστε; Και με ποιο δικαίωμα θέλετε να τρομοκρατήσετε πολίτες και τοπικές αρχές και φορείς; Σας αρέσει δεν σας αρέσει (που δεν σας αρέσει) εμείς θα είμαστε παρόντες, όπου κρίνουμε, και όποτε θέλουμε. Είναι αναφαίρετο και νόμιμο δικαίωμα μας. Αυτό να το χωνέψετε καλά. Απειλές και ύβρεις δεν ανεχόμαστε από κανέναν. Δεν μας λύγισαν οι διώξεις, οι φυλακίσεις, και οι δολοφονίες, έχετε την εντύπωση πως θα μας λυγίσετε εσείς;

Κλείνοντας θα πούμε πως ο Ήρωας καταδρομέας δεν έπεσε για κανένα κόμμα, για κανένα καθεστώς. Έπεσε για το Έθνος και την Πατρίδα. Και την λέξη και έννοια Έθνος είναι γνωστό πως την αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι και η λέξη και η έννοια Πατρίδα είναι κάτι σχετικό για εσάς, αφού "πατρίδα σας είναι η γη", και όχι η Ελλάδα.

Όσο για τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, ατυχής η έκφραση. Από το 1989 βρίσκεστε εκεί ΕΣΕΙΣ. Απλά δεν το έχετε (ή δεν θέλετε) να το καταλάβετε ακόμη. Και μια παρατήρηση-παράκληση. Βρείτε και καμιά καινούργια ύβρη και κανένα καινούργιο υβριστικό χαρακτηρισμό, για εμάς. Όλο τα ίδια και τα ίδια, Κουραστικό έγινε. Περαστικά και την κατανόησή μας.

Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Εδώ η παρέμβαση του Π. Ηλιόπουλου, όπου εξελίχθηκε και σε συνέντευξη για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα: