26/10/16

Απάντηση στο παραπλανητικό εξώφυλλο της εφημερίδας «Ταχυδρόμος»



Άηθες, προσβλητικό και παραπλανητικό το δημοσίευμα του χθεσινού (25/10/2016) φύλλου της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», καθώς στον τίτλο του επίμαχου εξωφύλλου προσδίδεται αβιάστως στον δράστη των Αμπελοκήπων η πολιτική ταυτότητα του … Χρυσαυγίτη.

Για την ιστορία, επρόκειτο για έναν άνθρωπο ο οποίος πράγματι είχε προσεγγίσει το «Λαϊκό Σύνδεσμο» το ’12, αλλά απεπέμφθη από τις τάξεις του Κινήματος το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτή η επικοινωνιακή επίθεση στιγματισμού του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, μέσω πολιτικής εκμεταλλεύσεως ασχέτων γεγονότων, με στόχο την σπίλωση και την ανάσχεση της δυναμικής της, δεν περνάει πλέον. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ανοιχτό στον ελληνικό Λαό και δεν αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων. 

Αλήθεια όμως, ποιο ακριβώς είναι το πρόκριμα, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι αποδίδουν τόσο εύκολα τον τίτλο του Χρυσαυγίτη; Η πολιτική αυτή ιδιότητα προεξοφλεί μια συνεπή στάση ζωής, μια βιοθεωρία εναρμονισμένη στις αρχές του Ήθους, της Τιμής, της Αρετής, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και είναι αρρήκτως συνυφασμένη με τον αδιάκοπο Αγώνα για την πραγμάτωση των Εθνικών μας Δικαίων.

Καταγγέλλουμε την μεροληπτική και εμπαθή αυτή στάση κάποιων δημοσιογράφων, η οποία στοχεύει στη δημιουργία κλίματος, εντυπώσεων και στη στρέβλωση. Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς που σπεύδουν να αποδώσουν τίτλους και ταμπέλες, να δείξουν την ίδια δημοσιογραφική ευαισθησία και να αναδείξουν το καίριο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, το πλήθος πολιτικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και των συνεχών αποκαλύψεων, οι οποίες κλονίζουν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως το οποίο βρωμά και ζέχνει.



                                                                 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μαγνησίας