3/10/16

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο




Mικρή απεδείχθη, χθες το Σάββατο, για ακόμη μια φορά η αίθουσα όπου εν μέσω έκδηλου ενθουσιασμού διεξήχθη η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο Βόλο.

Η τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία ανταπεκρίθη άμεσα στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας καθώς κόσμος κατέκλυσε από νωρίς την αίθουσα προκειμένου να παραστούν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση. Κεντρικοί ομιλητές ήταν το μέλος της Κ.Ε Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Συναγωνιστής Φώτης Γραικός και το μέλος της Κ.Ε και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος.


Αρχικώς έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος, ο οποίος ανεφέρθη στις επιζήμιες μεθοδεύσεις του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο σε εθνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικώς η συγκυβέρνηση αυτή ανέλαβε εργολαβία τη διάλυση του εθνικού ιστού, μέσω της εντάξεως μιας πλημμυρίδας λαθρομεταναστών, αλλά και την μαζική εκποίηση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας προς τέρψη και ικανοποίηση του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος.

Έπειτα ο Συναγωνιστής Φώτης Γραικός ανεφέρθη στο «θέατρο σκιών» που διαδραματίζεται εντός του κοινοβουλίου, καθώς τα κόμματα της διαπλοκής συναγωνίζονται επαξίως στην εξαπάτηση και αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού, με σκοπό τη δημιουργία κομματικού στρατού, τη διαιώνιση του πελατειακού κράτους και τη διατήρησή τους στην εξουσία. Υπογράμμισε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σπάσει το απόστημα αυτό και να προβεί στην αναμόρφωση του ελληνικού κράτους.




Τέλος, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος πραγματοποίησε μια επισκόπηση στις απηνείς διώξεις και στον σκληρό επικοινωνιακό πόλεμο των μίντια που είχε υποστεί το Κίνημά μας από τις καθεστωτικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δε στάθηκαν ικανές να κάμψουν το ηθικό των Χρυσαυγιτών, ούτε να ανασχέσουν την δυναμική και την απήχηση των Θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου, θέσεις που αντανακλούν τους εθνικούς πόθους και τα δίκαια του Ελληνικού Λαού.




Η συγκέντρωση έληξε ως είθισται με την αναφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, η μοναδική φωνή Εθνικής Αντιστάσεως ενάντια στην αμερικανοκίνητη παγκοσμιοποίηση και στον αφελληνισμό, θα συνεχίζει να μάχεται απαρεγκλίτως για Πατρίδα και Ελευθερία. Για την Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασύνθεση.