23/5/16

Π. Ηλιόπουλος: Η Ελλάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της μόνο με την Χρυσή Αυγή - HΧΗΤΙΚΟ


Την υποκριτική στάση των βουλευτών του Σύριζα, οι οποίοι κατακεραυνώνουν τα μέτρα που υπερψηφίζουν, κατέδειξε στην εκπομπή του Μάκη Θεοδώρου στο «Ράδιο Βέρα» ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Ο Τσίπρας βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μετά από την προετοιμασία του από τους τοκογλύφους τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να περάσει μέτρα που δεν θα μπορούσε να περάσει καμία άλλη κυβέρνηση. Εξαπατώντας τους Έλληνες, κατέλαβε την εξουσία για να εφαρμόσει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είχε εξαγγείλει.
Για την Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της σχολίασε ότι πλέον θα έχει προβλήματα από την στιγμή που, προσωρινά, απομακρύνθηκε η προοπτική της εξουσίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίζεται με πάθος τις θέσεις των τοκογλύφων και εφαρμόζει σε υπερθετικό βαθμό τις εντολές τους.
Στο ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων έθεσε ένα απλό ερώτημα: Αν η δημόσια περιουσία που ξεπουλάνε οι ανθελληνικές κυβερνήσεις ήταν ζημιογόνες, για ποιο λόγο να ενδιαφερθεί κάποιος να τις αγοράσει;
Κλείνοντας, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ξεπεράσει πολύ πιο δύσκολες περιστάσεις στα χιλιάδες χρόνια της Ιστορίας της.
Σήμερα η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει την Πατρίδα μας από αυτό το δύσκολο μονοπάτι είναι μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται!