6/5/16

Π. Ηλιόπουλος: Σύριζα και Ανέλ μεθοδεύουν την διάλυση της Παιδείας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατά την ομιλία του σήμερα 6/5 στο βήμα της βουλής κατέδειξε τα μελανά σημεία του νομοσχεδίου για την Παιδεία, τα οποία οδηγούν σε μια πρωτοφανή απαξίωση και υπονόμευση του κύρους, του ρόλου αλλά και της ηθικής διαπλάσεως της Παιδείας, στην οποία αυτή προσβλέπει.

Αρχικώς, τόνισε την ανάγκη ανασυνθέσεως του Εθνικού χαρακτήρα της Παιδείας με στόχο την εθνική διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων και την ανακοπή του επιβαλλόμενου αφελληνισμού και της συστηματικής εθνικής αποδομήσεως. Η Παιδεία πρέπει να είναι Εθνική και όχι το μέσο εθνομηδενιστών για την εφαρμογή ιδεοληψιών.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής στηλίτευσε την υποκρισία σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, οι οποίοι επιλέγουν για τα τέκνα τους τα ιδιωτικά σχολεία ή αυτά του εξωτερικού. Γεγονός επίσης είναι πως τα πανεπιστημιακά ιδρύματα έχουν υποβαθμισθεί σε τέτοιο βαθμό και έχουν καταλήξει να αποτελούν προπύργια παρακρατικών, οι οποίοι δρουν σε αυτά υπό πλήρη ανοχή και ασυλία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις Φίλη, ότι «τα ολοήμερα θα επεκταθούν», αυτές διαψεύδονται καταδήλως από τις επικείμενες συγχωνεύσεις και κλείσιμο νηπιαγωγείων, ενέργειες οι οποίες οδηγούν στον μαρασμό και στην περαιτέρω εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου.

«Η Χρυσή Αυγή, η οποία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Πατρίδα μας θα αντισταθεί στον αφελληνισμό της Παιδείας», τόνισε στο τέλος ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.