2/3/16

H T.O Μαγνησίας τιμά στη Ρώμη τη Μνήμη του Μίκη Μάντακα


Εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας μετέβησαν τη Κυριακή 28/2 στη Ρώμη προκειμένου να αποτίσουν Φόρο Τιμής στον Έλληνα φοιτητή Μίκη Μάντακα, τον οποίο δολοφόνησαν οι διαβόητες εναγείς μαρξιστικές παρακρατικές δυνάμεις στην Ιταλία το 1975. Από κοινού με Ιταλούς συναγωνιστές, τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σημείο εκείνο όπου ο Έλληνας φοιτητής της Ιατρικής δολοφονήθηκε ύπουλα από υποστηρικτές της κομμουνιστικής τρομοκρατίας πριν 41 έτη.

Σε μια κατανυκτική και λιτή Τελετή Μνήμης Έλληνες, Ιταλοί και Ευρωπαίοι Εθνικιστές τίμησαν τη Μνήμη του Μίκη, όπως αρμόζει σε ένα πεσόντα Ήρωα. Ο Μίκης Μάντακας, όπως και τα δύο αδικοχαμένα αδέρφια μας, ο Μάνος και ο Γιώργος, συμβολίζουν τους ανυποχώρητους Μαχητές της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας οι οποίοι με άκαμπτο σθένος και αταλάντευτη Πίστη αντιστέκονται στο διεθαρμένο πολιτικό σύστημα και στους παρακρατικούς του μηχανισμούς.



Η Χρυσή Αυγή θα τιμά για πάντα τους Ήρωες της Εθνικής Ιδέας, το παράδειγμα των οποίων χαλυβδώνει το ηθικό της Ελληνικής νεολαίας, ενισχύει την Πίστη και διατηρεί αδιάπτωτο τον Αγώνα για Πατρίδα, Ελευθερία και για μια Ευρώπη των Εθνών.

Οι Έλληνες Εθνικιστές στο τέλος έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο, ενώ η ιαχή “Αθάνατος” αντήχησε στο χώρο της Τελετής.

Ο άνθρωπος πεθαίνει, η Ιδέα όχι! Μikis Mantakas PRESENTE!