1/2/16

H Τ.Ο. Μαγνησίας έδωσε βροντερό "παρών" στην Τελετή των Ιμίων - Φωτογραφίες / Βίντεο



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη Τελετή Τιμής και Μνήμης των 3 πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια το έτος 1996. Χιλιάδες Συναγωνιστών και φίλων παρευρέθησαν στην Ιερή αυτή εκδήλωση, από Έβρο μέχρι Κύπρο. 


Μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της Τ.Ο. Μαγνησίας του Κινήματος, καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα πλαισιώνουν τις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αρτέμιος Καλούτσας, μέλη και φίλοι της Τ.Ο. Μαγνησίας έδωσαν "το παρών" σε αυτή την, εξεχούσης μυσταγωγικής σημασίας, Τελετή Μνήμης. H απότιση φόρου Τιμής στους Ήρωες της Φυλής μας αποτελεί το θεμέλιο λίθο προάσπισης της Συλλογικής Μνήμης και διατηρήσεως της Εθνικής Συνειδήσεως.



Βέβαια δεν έλειψαν και οι γνωστές αντιδράσεις του φαύλου συστήματος. Για "ναζιστικό" χαιρετισμό έκαναν λόγο για πολλοστή φορά οι καθεστωτικοί "δημοσιογράφοι" των βοθροκάναλων, αδυνατώντας να αποδεχθούν την αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, το άκαμπτο σθένος και το χαλύβδινο ηθικό των στρατιωτών της Εθνοκοινωνικής Ιδέας, οι οποίοι εξήλθαν αλώβητοι μέσα από διώξεις, δολοφονίες, στοχοποιήσεις και από τον επικοινωνιακό πόλεμο της συνεχούς λάσπης και χυδαίας παραποιήσεως της Αλήθειας. Σε όλους αυτούς απαντούμε: ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.