4/2/16

Ξεβράκωμα Μπουμπούκου στο “Παραπολιτικά fm” για το ηχητικό Σαμαρά – Καταγγελία φωτιά: Ο Σαμαράς έπαιρνε τηλέφωνα για να θαφτεί η είδηση! BINTEO



Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος στρίμωξαν τον Γεωργιάδη αναφερόμενοι στο ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά και στην εντολή για προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Προέβησαν μάλιστα και σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη: ο ίδιος ο αρχισκευωρός Σαμαράς παρενέβη έντρομος στην ιστοσελίδα «Παραπολιτικά» και απαίτησε να διαγραφεί η ανάρτηση με την σχετική είδηση!
Η συνέντευξη του μπουμπούκου στην συχνότητα των «Παραπολιτικών» ήταν αρκετή για να επαναφέρει στην επικαιρότητα τα πιο στυγνά εγκλήματα εις βάρος της λαϊκής κυριαρχίας από το καθεστώς Σαμαρά, η οποία και κορυφώθηκε με τις ωμές παρεμβάσεις προς ανώτατους δικαστικούς για να φυλακιστούν οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και να μειωθεί η επιρροή τους προς την ελληνική κοινωνία. (όλα συνέβησαν για τα ψηφαλάκια κατά Μπαλτάκο).
Η συζήτηση μεταξύ των δημοσιογράφων και του αντιπροέδρου της ΝΔ κινούνταν γύρω απο  ζητήματα σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις άδειες των καναλιών και την ελεύθερη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης. Όλα έμοιαζαν να κυλούν πολύ ομαλά μέχρι το σημείο που ο δημοσιογράφος εξανέστη από τα ψεύδη, την υποκρισία και την κυνικότητα με την οποία ομιλούσε ο Γεωργιάδης παρουσιάζοντας το προδοτικό και ανήθικο κόμμα που εκπροσωπεί ως το πλέον ηθικό. Του θύμισε λοιπόν σε έντονο ύφος πως οι πλέον ακατάλληλοι να εκφέρουν άποψη για την ελευθερία της έκφρασης είναι οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας θυμίζοντας και επαναφέροντας το ντοκουμέντο Κασιδιάρη ενώπιον των βουλευτών όπου αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως ο πρώην πρωθυπουργός απειλεί ευθέως και παρεμβαίνει ο ίδιος στην ελληνική δικαιοσύνη για να εξοντώσει και να φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όπως και τελικά συνέβη.
Στην πολύ ορθή και καίρια υπενθύμιση του δημοσιογράφου ο.. Μπουμπούκος τα έχασε, ξεσπώντας σε νευρικά γέλια και προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, παρουσιάζοντας τον ανήξερο για το εν λόγω ντοκουμέντο το οποίο τρία έτη μετά όπως φαίνεται δεν έχει ακόμη υποπέσει στην.. αντίληψη του.
Μάλιστα, εξαιρετικά βαρύνουσας σημασίας είναι μια νέα αποκάλυψη που εξέφρασε ο δημοσιογράφος προς απόδειξη των λεγομένων του, υπογραμμίζοντας πως η επιτομή της ανελευθερίας στα μέσα ενημέρωσης συνέβη με θύμα τον ίδιο τον δημοσιογράφο τη στιγμή που ο Σαμαράς παρενέβη στο σάιτ «Παραπολιτικά» και απαίτησε να κατεβεί η ανάρτηση με τον ντοκουμέντο της ντροπής που αποδεικνύει την ενοχή του. Συνεπώς, θύματα της παράνομης δίωξης δεν υπήρξαν μόνο οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου αλλά και απλοί Έλληνες δημοσιογράφοι που σύμφωνα με την δεοντολογία τους, ως όφειλαν, ανέδειξαν ένα ντοκουμέντο ικανό να ρίξει μια παράνομη κυβέρνηση και να οδηγήσει στο εδώλιο τον σκευωρό Σαμαρά. Εύλογα μπορεί να απορήσει κανείς γιατί δεν έγινε η καταγγελία έγκαιρα από τον δημοσιογράφο την περίοδο εκείνη, αλλά προτίμησε να την αποκαλύψει έτη μετά, σε ανύποπτο χρόνο. Προφανώς διότι «το χάλκεον χέρι του φόβου» επισκίασε την ελεύθερη βούληση ενός απλού ανθρώπου.
Το βέβαιον είναι πως ανόμηματα εις βάρος του Συντάγματος, του πολιτεύματος, της λαϊκής κυριαρχίας και της ελεύθερης έκφρασης δεν παραγράφονται απ’ο τις συνειδήσεις των πολιτών. Όραμα, σκοπός των Ελλήνων Εθνικιστών παραμένει η απεμπλοκή της ελληνικής δικαιοσύνης από τους δοτούς και τους διεφθαρμένους, η διάκριση των εξουσιών και η επιβολή της δικαιοσύνης απέναντι σε όλους όσους βυσσοδόμησαν και βυσσοδομούν εις βάρος της Πατρίδος μας.