26/2/16

Το παρακράτος δε λυγίζει την Χρυσή Αυγή – Βίντεο


Τα αυτονόητα ανέλυσε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος σχετικώς με τα έκτροπα που σημείωσαν οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι στο δημαρχείο του Βόλου με αφορμή τη συζήτηση για τη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών. Όπως τόνισε για πολλοστή φορά, στο Βόλο δρουν επί έτη ανενόχλητες παρακρατικές ομάδες οι οποίες βιαιοπραγούν όποτε και όπου θέλουν κάτω από μια χαρακτηριστική ασυλία.
Προχθές ομάδα παρακρατικών κουκουλοφόρων τραμπούκων εισέβαλε στο δημοτικό συμβούλιο χτύπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής και αποχώρησαν ανενόχλητοι. Τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς δεν κάμπτουν επ΄ουδενί τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει περάσει κυριολεκτικά δια πυρός και σιδήρου.
Όσον αφορά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε ότι “η Ελλάδα υφίσταται ένα πρωτόγνωρο κύμα εισβολής λαθρομεταναστών, η οποία εντάσσεται στο οργανωμένο σχέδιο καταστροφής των Εθνών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρωπίνων μαζών που συρρέουν στην ελληνική επικράτεια και κατακλύζουν μεθοδικώς τα αστικά κέντρα, δεν είναι πρόσφυγες. Στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν δεν υπάρχουν πολεμικές συγκρούσεις.” Η μαζική αυτή εισροή οδηγεί αναπόφευκτα στην κατάληψη της χώρας από αλλογενείς και στη διάλυση του Ελληνικού Έθνους.
Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους. Είναι η Μοναδική Φωνή Αντίστασης στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια ισλαμοποίησης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού.