22/2/16

Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Astra Θεσσαλίας: Όποιος πολεμά την Χρυσή Αυγή, πολεμά την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ



Σε μια πλήρη διαλεύκανση του θολού πολιτικού τοπίου, στο οποίο πρωταγωνιστεί σύσσωμος ο πολιτικός μνημονιακός συρφετός, προέβη ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος  στο Astra Θεσσαλίας. 
Όπως επεσήμανε, οι όποιοι διαξιφισμοί μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς εικονικοί με στόχο την συνέχιση της εξαπάτησης των Ελλήνων, και ας μην εθελοτυφλούν κάποιοι. Ο διάλυση του πρωτογενούς τομέα και η εφαρμογή των αντιλαϊκών νομοσχεδίων περί ασφαλιστικού και φορολογικού προωθούνται εξίσου και από τα δύο από-κόμματα.
Όσο για το «προσφυγικό» ζήτημα επεσήμανε ότι το ποσοστό των προσφύγων είναι αμελητέο, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της συντελούμενης μαζικής εισροής αποτελείται από λαθρομετανάστες. Η τακτική της διασποράς των hot-spots στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας συνιστά μέγιστο κίνδυνο, οποίος απειλεί τόσο την εθνική ομοιογένεια και ακεραιότητα όσο και την κοινωνική ειρήνη και δημόσια τάξη.
Ο βουλευτής Μαγνησίας έστειλε ένα διάτορο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που αντιστέκεται σε όλη αυτήν την πολυεπίπεδη επίθεση που υφίσταται η Πατρίδα, και καταγγέλλει διαρρήδην την υπονόμευση της Εθνικής ακεραιότητας, καθώς τα προσωπεία των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου έχουν πέσει. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πατριωτική αντιπολίτευση».