21/1/16

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στις κινητοποιήσεις αλιέων στο λιμάνι Βόλου! Κάλεσμα Π. Ηλιόπουλου: «Αντισταθείτε στα σχέδιά τους»


Mε αφορμή την καταφανή προσπάθεια απαξιώσεως του πρωτογενούς τομέα εκ μέρους της κυβέρνησης-μαριονέτας, η Χρυσή Αυγή καλεί τον αγροτικό κόσμο να αντισταθεί σθεναρώς στα εθνοκτόνα σχέδιά της. Το επικείμενο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό, σε συνδυασμό με το κόστος παραγωγής, οδηγεί στην πλήρη αφανισμό αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων και στην εκμηδένιση της Εθνικής Παραγωγής.
Σήμερα το πρωϊ, κλιμάκιο της Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με επικεφαλής το βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, παρευρέθη στις τάξεις των αλιέων στο λιμάνι του Βόλου. Η Χρυσή Αυγή παρούσα στις κινητοποιήσεις και στο δίκαιο αγώνα τους, στέκεται εξ’ αρχής στο πλευρό του αγροτικού κόσμου.
Όλοι οι Έλληνες αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς με Ελληνικές Σημαίες στις κινητοποιήσεις! Να δείξουμε στην μνημονιακή αυτή συμπαιγνία ότι ο Λαός είναι παρών και μάχεται μακρυά από μικροπολιτικά συμφέροντα και οφέλη!