26/2/15

ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»…

syriza forologiaΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Ειλικρινά έχω εκπλαγεί από τις απανωτές γκάφες και παλινωδίες στις οποίες υποπίπτουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ (τυχαία η επιλογή της φράσεως) οι νεόκοποι κυβερνήτες της «Αριστεράς».

Αυτοί που «κατάφεραν» σε λιγότερο από 1 μήνα στην εξουσία να εκτελέσουν περισσότερες κυβιστήσεις κι από την ομοϊδεάτισσά τους Νάντια Κομανέτσι, κυριολεκτικά δεν έχουν κοινή γραμμή ούτε στις δημοσιεύσεις της επίσημης ιστοσελίδας τους, πόσο μάλλον στον (υποτιθέμενο) πολιτικό τους σχεδιασμό.

Π. Ηλιόπουλος: Ο Σύριζα συνεχίζει το μνημόνιο της ΝΔ

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος  βρίσκεται 14 μήνες στα κελιά της Τιμής μαζί με τους υπόλοιπους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό TRT και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.


Αρχικά, ο πρ. βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες για τον Αγώνα που έδωσαν, φέρνοντας την τρίτη θέση για την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και στην Μαγνησία. Στην συνέχεια επεσήμανε πως η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, να ζητήσει δηλαδή το Κοινοβούλιο να λειτουργεί με 300 και όχι 294 βουλευτές.

19/2/15

Πρώτης τάξεως κυβίστηση από τον Σύριζα με την παράταση της δανειακής σύμβασης

Το αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με 100% Μνημόνιο και συνέχιση της ανθελληνικής πολιτικής των διεθνών τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τεράστια κοροϊδία και κυβίστηση από τον Σύριζα: Κατατέθηκε η αίτηση παράτασης του Μνημονίου

Τεράστια κοροϊδία και κυβίστηση από τον Σύριζα: Κατατέθηκε η αίτηση παράτασης του ΜνημονίουΚατατέθηκε τελικώς σήμερα η αίτηση για την παράταση του μνημονίου από τους συγκυβερνώντες παρά τις φανφάρες των προηγούμενων ημερών για «ανυποχώρητη στάση» και για «Κούγκι» σε περίπτωση που οι «δανειστές» επιμείνουν στην απαίτηση για παράταση του μνημονίου.

Τα ελλαδικά ΜΜΕ πραγματοποιούν μία τεράστια επιχείρηση παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστεί η κυβίστηση και η υποταγή στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων, ως δήθεν «συμβιβασμός». Ενδεικτικός ο τίτλος πολλών εφημερίδων και δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες περί “Παράταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης»”. Με λεξιμαγείες και χρήση ορολογίας επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό, για να μην εξαγριωθούν οι πλατείες που από την «Ανάσα Αξιοπρέπειας» περνάνε απότομα στην παράταση του μνημονίου.

ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΕΣ

GelioLΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Περιπλανώμενος στο διαδίκτυο ανακάλυψα τυχαία μία από τις πολλές «ειδήσεις» που κατά καιρούς δημοσιεύουν διάφορες ρυπαρές ιστοσελίδες, με στόχο τη συκοφάντηση του τρίτου πολιτικού Κινήματος της χώρας.

Ο «ευφυής» δημοσιογραφίσκος, ο οποίος είναι (όλως τυχαίως) και αρθρογράφος στον «Ελεύθερο Ρύπο», ανακάλυψε και αναδημοσίευσε μία «είδηση» που διέρρευσε η γνωστή συμμορία του μπαχαλάκια Π.Κωνσταντίνου, ΚΕΕΡΦΑ.

18/2/15

Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!

Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!12 Φεβρουάριου 2012, Κύρωση Μνημονίου 2 στη Βουλή-Προκόπης Παυλόπουλος: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Εάν η στροφή 180 μοιρών της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και η πρόταση παράτασης του Μνημονίου υπήρξε ένα βαρύτατο σοκ για τους εξαπατημένους ψηφοφόρους, η πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας κατόπιν συνεννόησης Τσίπρα και Καμμένου αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της μεγαλύτερης πολιτικής κυβίστησης της Αριστεράς από την Μεταπολίτευση κι εντεύθεν.

Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει ξεπούλημα και κοροϊδία σε βάρος των πολιτών από τον Σύριζα

Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει Αγγλικό Δίκαιο, καμία ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας και συνέχεια στο ξεπούλημα της Ελλάδος, δηλαδή τα άκρως αντίθετα από όσα απαίτησε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 916

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 916Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΣΤΙΣ «ΑΝΑΣΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ»
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Υπουργέ Πανούση, διώκεται το πολιτικό φρόνημα των αστυνομικών;
Νέο «κυνήγι μαγισσών» στα Σώματα Ασφαλείας

ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΣΚΛΗΡΗΣ» ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

17/2/15

Χρυσή Αυγή για Eurogroup: Ο Ελληνικός λαός έχει πει ήδη το μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές

Οι εκβιασμοί των τοκογλύφων δανειστών έχουν ήδη εισπράξει ένα ηχηρό ΟΧΙ από τον ελληνικό λαό και κάθε υποχώρηση της κυβέρνησης ισοδυναμεί με αμφισβήτηση της λαϊκής κυριαρχίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

13/2/15

Οι τροϊκανοί συνεχίζουν να μας εξουσιάζουν με το νέο τους όνομα (”εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων”)

Οι τοκογλύφοι δανειστές επιβάλλουν τους όρους του νέου καταστροφικού μνημονίου και ο Τσίπρας διαλέγει το νέο του όνομα. Οι τροϊκανοί συνεχίζουν να μεταχειρίζονται την Ελλάδα ως προτεκτοράτο, αλλά θα τους αποκαλούμε πλέον "εκπροσώπους θεσμικών οργάνων". Ο Ελληνικός Λαός παραμένει δέσμιος της διεθνούς τοκογλυφίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

12/2/15

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τα αποτελέσματα του Eurogroup

Σόιμπλε και Βαρουφάκης διαφωνούν μόνο στο όνομα του νέου Μνημονίου και της νέας τρόικα που θα συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της Ελλάδος.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια των Ελλήνων ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η εκπομπή των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής #4

Η τέταρτη τηλεοπτική εκπομπή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες με συντονιστή τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.


Σε αυτή την εκπομπή αναλύονται τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ αλλά και η δραστηριότητα των Ευρωβουλευτών μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

11/2/15

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το σημερινό Eurogroup

Η Ελλάς πρέπει άμεσα να απαιτήσει την κατάργηση του Μνημονίου 100% και τίποτα λιγότερο πέραν αυτού με επιχειρήματα την ανθρωπιστική κρίση, τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τα εκατομμύρια των φτωχών και των ανέργων και όχι τον φόβο του ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

tsipras_kolotoubesΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, «πυρετώδεις διαπραγματεύσεις», ψευτοτσαμπουκάδες, λεονταρισμοί και δημόσιες εμφανίσεις που παραπέμπουν σε μαθητικές συνελεύσεις 15μελών, είναι ότι έχει να παρουσιάσει η νεόκοπη συγκυβέρνηση τις πρώτες ημέρες της παρουσίας της.

Για όποιον φυσικά είναι γνώστης της ελληνικής πολιτικής και πολιτικά (όχι κομματικά) σκεπτόμενο άτομο, όλα τα ανωτέρω είναι μία φυσιολογική εξέλιξη, κάτι το οποίο αναμένοταν πριν ακόμη οι «επιμελώς ατημέλητοι» ψευτοεπαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ στρογγυλοκαθίσουν στα έδρανα της εξουσίας.

Ειδικότερα μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα, ο υποφαινόμενος αλλά και πλήθος άλλων συναγωνιστών είχαμε προβλέψει τα επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια και τις κυβιστήσεις που επέρχοντο, καθώς ήταν απόλυτα διαφαινόμενη και προδιαγεγραμμένη η «αποστολή» που είχε ανατεθεί, από την προεκλογική κιόλας περίοδο, στους νεοπασόκους του ΣΥΡΙΖΑ.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 915 (με δώρο DVD “IMIA 2015”)

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΤΟ 53% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

Ο Εθνικισμός ως φόβητρο για τους διεθνείς τοκογλύφους

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ για την αθώωση της Χρυσής Αυγής
Αρχίζει το ξήλωμα της σκευωρίας

Είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε το κατηγορητήριο που έφτιαξε μία ομάδα επίορκων δικαστικών

Ο ΕΝΦΙΑ, τα κοτέτσια και η... έκπληξη

Διεκδικούμε το κατοχικό δάνειο

10/2/15

Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.


Αρχικά, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η πολιτική δεν παράγεται με εμμονές και διχαστικό λόγο, αλλά με έργα πολιτικής γενναιότητας. Η Βουλή είναι όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτως δεξιάς και αριστεράς.

Ν. Μίχος: Απαιτείται επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής

Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.


Ο βουλευτής Ευβοίας κατήγγειλε ότι η προηγούμενη συγκυβέρνηση, καταπατώντας κάθε νόμο, του απαγόρευσε το δικαίωμα της ψήφου χωρίς να υπάρχει στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, στην τελευταία εκλογική διαδικασία.

Ο Γλέζος, η Παπαρήγα και η αλήθεια για τον «σεχταριστή» Ζαχαριάδη

Ο Γλέζος, η Παπαρήγα και η αλήθεια για τον «σεχταριστή» Ζαχαριάδη«Ιερή αγανάκτηση» προκάλεσαν στα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚΕ τα λεγόμενα του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος «ανατρίχιασε» με τα όσα είπε ο Τσίπρας, θεωρώντας ότι «ταυτοποιήθηκε με την Ιστορία. Και από εσωτερική πλευρά και από εξωτερική. Εμένα μου θύμισε το γράμμα του Ζαχαριάδη το 1940».

Η αναφορά του Γλέζου στον Ζαχαριάδη προκάλεσε την έκρηξη της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία αναλαμβάνοντας να απαντήσει για λογαριασμό του ΚΚΕ, υποστήριξε ότι «Αισθάνθηκα μεγάλη αγανάκτηση το πρωί, όταν ο Μανώλης Γλέζος βγαίνει και λέει ότι η ομιλία Τσίπρα είναι το γράμμα του Ζαχαριάδη το ’40. Το λιγότερο που μπορώ να πω: “Η μυλωνού βάζει τον άντρα της στην ίδια μοίρα με τους πραματευτάδες”. Δεν έχω τίποτα ούτε με τη μυλωνού, ούτε με τους πραματευτάδες, αλλά αυτό μου ήρθε στον νου μου».

Η. Παναγιώταρος: Καμμία υποχώρηση στα Εθνικά θέματα

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε κάνει σημαία της ρητορικής του το σκίσιμο του μνημονίου και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Παρά ταύτα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «κωλοτούμπες» και ετοιμάζει τον ελληνικό λαό για την συνέχιση της μνημονιακής πραγματικότητας, έστω και με διαφορετική ονομασία.

Γ. Γερμενής: “Καμία υποχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας”

Ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών τόνισε ότι σήμερα υπάρχουν ακόμα πολιτικοί κρατούμενοι, καθώς η προηγούμενη συγκυβέρνηση έβαλε στην φυλακή βουλευτές με μαφιόζικο τρόπο. Είναι αναγκαίο, λοιπόν, να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην Χώρα μας και να βρίσκεται η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος και πάλι στα έδρανα. Η Χρυσή Αυγή έκανε πολιτικό αγώνα έχοντας τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της στην φυλακή.

Η Ευρώπη τιμά τους αγώνες της Χρυσής Αυγής - Αντιπρόεδρος του ΑPF ο Συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος

Η Ευρώπη τιμά τους αγώνες της Χρυσής Αυγής - Αντιπρόεδρος του ΑPF ο Συναγωνιστής Α. ΜατθαιόπουλοςΣε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του ανιδιοτελούς αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια Ευρώπη των Εθνών, το πανευρωπαϊκό Κίνημα APF (Alliance for Peace and Freedom) μετά από ψηφοφορία των μελών του όρισε ως αντιπρόεδρο του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτή Σερρών, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη.

Γιάννης Λαγός: Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός που βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και 17 μήνες από το καθεστώς Σαμαρά τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.


Αρχικά αναφερόμενος στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, μίλησε για τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής επισημαίνοντας ότι όλοι οι βουλευτές του κόμματος όπως και ο Αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος διώκονται χωρίς στοιχεία και όλη η στημένη δικογραφία βασίζεται στις πύρινες ομιλίες τους.

9/2/15

Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο Ευρωκοινοβούλιο

Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο ΕυρωκοινοβούλιοΤον περασμένο Μάιο η Χρυσή Αυγή εξέλεξε τρεις ευρωβουλευτές προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε.

Τότε είχαμε σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξουμε την βεβαιότητα η Ελλάδα μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Δρ. Γεώργιος Γαλέος απαντά στο πρόγραμμα του Σύριζα για την οικονομία

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αργολίδας Δρ. Γεώργιος Γαλέος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.


Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι πολλές από τις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν σχέδιο της Χρυσής Αυγής, με διαφορετική όμως προσέγγιση. Τόνισε ότι τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση δεν είναι πλήρως υλοποιήσιμα αλλά εξυπηρετούν την ευφορία του ελληνικού λαού. Για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, που είχε ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζονται 11 δισ. σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ίδιας της κυβέρνησης. Τα μικρά πλεονάσματα μπορούν να αποδώσουν σχεδόν 2 – 3 δισ. τον χρόνο και κατ’ αυτόν τον τρόπο μένει ένα μεγάλο μέρος ακάλυπτο.

Ομιλία Ηλία Κασιδιάρη για τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα

Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην ολομέλεια της βουλής απαντώντας στις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα.


Αρχικά αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής από την παραδικαστική παράγκα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Παράλληλα αναφερόμενος στο νέο υπουργό Δικαιοσύνης αναρωτήθηκε τι θα γίνει για τις καταγγελίες σχετικά με το συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που έχει φωτογραφηθεί από τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Ρουπακιώτη και αποκαλύφθηκε από τον πρώην γενικό γραμματέα Μπαλτάκο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι εκτός από προανακριτική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, πρέπει να συσταθεί και μια προανακριτική για την υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου.

Χρυσή Αυγή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης

Ο Τσίπρας προανήγγειλε νέο μνημόνιο με διαφορετικό όνομα, αρνήθηκε την διαγραφή χρέους και ζήτησε από τους πολίτες να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. 
 
Στα εθνικά θέματα το μέλλον διαγράφεται ζοφερό: οι προγραμματικές θέσεις της νέας κυβέρνησης για Κυπριακό και Μακεδονία δικαιώνουν την πολιτική της Τουρκίας και των Σκοπίων. 
 
Ο νόμος για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. 
 
Καμία λέξη δεν είπε ο πρωθυπουργός για την πρωτογενή παραγωγή, τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και την σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδος με την Ρωσία.

6/2/15

Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα σχόλια Βαρουφάκη περί «ναζί» και Χρυσής Αυγής

Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα σχόλια Βαρουφάκη περί «ναζί» και Χρυσής ΑυγήςΈνα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα ως φόβητρο για τους διεθνείς τοκογλύφους

Ο Βαρουφάκης είναι το νέο fashion idol του Σύριζα. Παίζει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας, πλασάρεται σωστά στα media και ανεβάζει τα ποσοστά του Τσίπρα. Στον αντίποδα του επιτυχημένου φαίνεσθαι, οι δύο εντυπωσιακές κυβιστήσεις του, που εξαΰλωσαν τις δύο βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις για «κούρεμα» του χρέους και «σκίσιμο» του μνημονίου. Σύντομα ο Σύριζα θα φέρει στη βουλή νέο μνημόνιο (με άλλο τίτλο, όπως ECCL γραμμή, πρόγραμμα αναπτυξιακής ανασυγκρότησης κλπ) και φυσικά θα επαναφέρει την τρόικα ως τριμερή επιτροπή θεσμικών παραγόντων ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

«Πρώτη φορά αριστερά»: Η απάτη ενός προεκλογικού συνθήματος

«Πρώτη φορά αριστερά»: Η απάτη ενός προεκλογικού συνθήματοςΈνα από τα προεκλογικά προπαγανδιστικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και το «πρώτη φορά αριστερά», με την έννοια δηλαδή ότι για πρώτη φορά ένα αριστερό κόμμα θα κυβερνήσει τη Χώρα. Βλέποντας, όμως, τον σχεδιασμό της κυβέρνησης θα διαπιστώσουμε ότι αρκετοί απ’ αυτούς που συμμετέχουν στην δομή και τη σύνθεσή της έχουν συγκεκριμένο κομματικό παρελθόν και ανάλογη κυβερνητική εμπειρία. Ας δούμε ορισμένα μόνα χαρακτηριστικά παραδείγματα, που αποδεικνύουν το προφανές. Ο Γ.Γ. της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς ( ο οποίος «έχει πρόβλημα» να γειτνιάζει το γραφείο του με αυτά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ) είναι άραγε το ίδιο πρόσωπο με τον βασικό νομικό σύμβουλο και συνεργάτη των βασικών ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου;

5/2/15

Δεύτερη μνημονιακή κωλοτούμπα Σύριζα μέσα σε 10 μόλις μέρες

Δεύτερη μνημονιακή κωλοτούμπα Σύριζα μέσα σε 10 μόλις μέρες
Το κόμμα που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι θα σκίσει το Μνημόνιο και θα κουρέψει το χρέος, μέσα σε 10 μόλις μέρες έκανε δύο εντυπωσιακές κυβιστήσεις μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους, απορρίπτοντας την διαγραφή του χρέους και επικυρώνοντας το Μνημόνιο.

Η υποταγή Βαρουφάκη μπροστά στον Σόιμπλε και η δήλωσή του περί τήρησης του 67% των μνημονιακών μέτρων - αντί του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που ψευδώς διακήρυττε προεκλογικά - επιβεβαιώνουν απόλυτα τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγή πως η κυβέρνηση του Σύριζα αποτελεί συνέχεια της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η. Παναγιώταρος: Να σταματήσει το τσίρκο με τις χειροπέδες σε εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Επιτέλους Δίκη! Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Εκδόθηκε επιτέλους το πολυθρύλητο και πολυαναμενόμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με την παραπομπή των Συναγωνιστών μας σε δίκη. Μία λεπτομέρεια της έκδοσής του ήταν, φυσικά, το γεγονός ότι πρώτα το πληροφορήθηκαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι και ύστερα οι αρμόδιοι δικηγόροι, όμως δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε τίποτε καλύτερο από το κύκλωμα διαπλοκής μεταξύ κομμάτων – παραδικαστικών και καναλαρχών που λυμαίνεται τον τόπο.

4/2/15

Ο «ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

TSIPRAS (1)Γράφει ο Αθανάσιος, T.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε, για μία ακόμη φορά, «ρίγη ανησυχίας» στο σάπιο πολιτικό σύστημα με την εδραίωση του Κινήματός μας ως την αδιαμφισβήτητη 3η πολιτική δύναμη της Πατρίδας, είχαμε και τις «απαραίτητες» επικοινωνιακές μεθοδεύσεις.

Η έλευση στην εξουσία των καθ έξιν ανθελλήνων, συστηματικών υπερασπιστών της ανομίας και της παραβατικότητας του υποκόσμου των αναρχομαρξιστών, είναι η θλιβερή πραγματικότητα.

Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Lazard και ο Βαρουφάκης

Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Lazard και ο ΒαρουφάκηςΗ εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων Lazard Asset Management είναι μια επιχείρηση με έδρα τις ΗΠΑ και την Γαλλία. Ιδρύθηκε το 1848 από του αδελφούς Alexandre, Simon και Elie Lazard, Ιουδαίους από την Αλσατία της Γαλλίας. Η εταιρία συνδέεται άμεσα με πάμπολλες δραστηριότητες με τους Ρότσιλντ, πολλά δε ανώτατα στελέχη της όπως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Kenneth Jacobs (επίσης Ιουδαίος) είναι μέλη της γνωστής σε όλους μας λέσχης Bilderberg.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 914

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΙΜΙΑ 2015: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

«Πυροτεχνήματα και κωλοτούμπες» ή εθνική εξωτερική πολιτική;
Ελλάς, Ρωσία, Σύριζα και Χρυσή Αυγή

3/2/15

Χρυσή Αυγή: Διαγραφή του παράνομου χρέους

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Ο Σύριζα σε 2 μόλις εβδομάδες εξουσίας έχει προβεί σε θεαματικές κυβιστήσεις και πολύ σύντομα θα συνεχίσει την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους - Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!

Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους - Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε κυβέρνηση ευαγγελιζόμενος την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Βεβαίως η θέση αυτή είχε… διανθιστεί με αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ροζ συνονθυλεύματος της αριστεράς, τα οποία από την μία μίλαγαν για διαγραφή και από την άλλη τόνιζαν ότι «δεν υπάρχει επαχθές χρέος».

Όπως σε όλα τα ζητήματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσίασε μία θέση για κάποιο ζήτημα, ελπίζοντας να εισπράξει από την σύγχυση περί των πραγματικών του θέσεων, γεγονός που έγινε καθιστώντας τον κυβέρνηση. Όπως όλες οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού τόξου, έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς ψήφισε.

Τσιπρανδρέου σε νέα ανέκδοτα: H Lazard (που έκανε το PSI) θα κάνει εξεταστική για το PSI!

Τσιπρανδρέου σε νέα ανέκδοτα: H Lazard (που έκανε το PSI) θα κάνει εξεταστική για το PSI!Ο Τσίπρας αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο πραγματικός πνευματικός απόγονος του Ανδρέα Παπανδρέου, του ανθρώπου που στον λαό έλεγε «έξω οι βάσεις του θανάτου» και πίσω από την πλάτη του λαού έδινε γη και ύδωρ στους αμερικανούς. Οι κυβιστήσεις διαδέχονται η μία την άλλη με άψογο στυλ, ολυμπιακού επιπέδου, και τα πρόθυμα ΜΜΕ επιλέγουν να προβάλλουν μονάχα τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της κυβερνήσεως.