19/10/15

Μετεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας: Δεκάδες συμπολίτες έδωσαν το παρόν

Την Κυριακή 18/10, η Τ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποίησε την πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση όπου πλήθος συντοπιτών μας κατέκλεισε την αίθουσα, η οποία για ακόμη μια φορά απεδείχθη μικρή. Ο βουλευτής και Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αρχικώς ευχαρίστησε όλους εκείνους τους συναγωνιστές, τις συναγωνίστριες και φίλους οι οποίοι συνέβαλαν με χαρακτηριστικό ζήλο στην διάδοση των πολιτικών θέσεων και του προγράμματος του Κινήματός μας, στην προεκλογική εκστρατεία.


Ακολούθησε ομιλία όπου ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε ότι η ανακατάληψη της βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία δεν πρέπει να μας καθησυχάζει διόλου, καθώς τώρα αρχίζει η πραγματική πολιτική μάχη ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς. Η εκλογική αυτή επιτυχία συνιστά δε, ουσιαστικώς, το νέο εφαλτήριο εθνικού αγώνα και κοινωνικού έργου.




Τέλος, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η  Χρυσή Αυγή θα διεξάγει απαρέγκλιτα, και με τη συνέπεια που την διέπει, τον πολιτικό της αγώνα, με κάθε κόστος, ενάντια στη λαίλαπα των εθνοκτόνων και επώδυνων μέτρων, στεκόμενη εμπράκτως στο πλευρό των συμπολιτών μας.