2/10/15

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

tsipras_obama1Γράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Στον απόηχο της επισκέψεως του «επαναστάτη πρωθυπουργού» Mr. Alexis στις ΗΠΑ, 2 είναι τα κυρίαρχα συμπεράσματα που μπορεί να συνάγει κάποιος εχέφρων και ανεξάρτητος παρατηρητής των πολιτικών δρώμενων.

Πρώτο και κύριο συμπέρασμα αποτελεί η συνέχιση της υποτελούς και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ πολιτικής υποδούλωσης της Ελλάδος στον αμερικάνο ΑΦΕΝΤΗ.


Γεγονός που εξηγεί εν μέρει (αλλά και στην ουσία) την ανέχεια και την υποστήριξη των ΗΠΑ σε έναν, κατ’ ευφημισμό, «αριστερό» πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος, οφείλω να υπενθυμίσω στους κοντομνήμονες, κατά το πρόσφατο αλλά και μακρινό παρελθόν του, συγχρωτίσθηκε ιδεολογικά και υποστήριζε επικοινωνιακά την εντόπια «μαρξιστική» τρομοκρατία.

Δεύτερο και ουσιαστικότερο συμπέρασμα είναι το ότι στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των υπερατλαντικών ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, οι «ιδεολογίες» αποτελούν κοινά και ψευδεπίγραφα προσχήματα και οι «αντικαπιταλιστικές» ρητορείες, μέρος της στρατηγικής εξαπάτησης των άδολων (αλλά και αφρόνων) ψηφοφόρων της «αριστεράς».

Αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση στην Ελληνική κοινωνία το γεγονός ότι αυτοί που καπηλεύονται το ιδεολογικό θυμικό των Ελλήνων ψηφοφόρων, στοχεύουν στην αναμόχλευση των εμφυλιοπολεμικών παθών και στερεοτύπων, την κοινωνική και ιδεολογική πόλωση δηλαδή, προκειμένου να αποσπάσουν ψήφους από τους ποδηγετημένους συμπατριώτες μας.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί το ψυχοραγών σήμερα πολιτικό μόρφωμα του ΠΑΣΟΚ, συνέχεια του οποίου έχει γίνει το πολιτικό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δοσομετρημένη και επιλεκτική «αντιαμερικανική» και «αντιιμπεριαλιστική» ρητορική, εξουσιολαγνεία, εξουσιομανία, νεοπλουτισμός και dolce vita, αλλά φυσικά και υποτέλεια στα κελεύσματα των υπερατλαντικών «ευεργετών» τους.

Πριν 70 χρόνια οι «ευεργέτες» της Πατρίδας μας, σύμφωνα με τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΕΑΜ, ΚΚΕ και οποιασδήποτε άλλης μαρξιστικής συμμορίας, ήταν η… Σοβιετική Ένωση.

Σήμερα οι πολιτικοί τους απόγονοι, οι νοσταλγοί του εγκληματικού ΔΣΕ και της ΟΠΛΑ, οι νεόπλουτοι «μαρξιστές» του ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδουν να προσκυνήσουν τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΦΕΝΤΗ, αυτόν που μέχρι χθες, στα διαπρύσια ιδεολογικά τους «μανιφέστα» χαρακτήριζαν ως «ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»…

Ο πολιτικός αμοραλισμός και ανυποληψία σε όλο τους το μεγαλείο, εκφραζόμενα από μία «ιδεολογική» παράταξη που, με προπάτορα το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ισοπεδώσει οποιαδήποτε έννοια Εθνικής Κυριαρχίας και Αξιοπρέπειας.

Την «αξιοπρέπεια» που έκανε προεκλογική του σημαία ο Τσίπρας, αυτήν έρχεται να απολέσει σήμερα με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Τι θα έχει να απολογηθεί άραγε στις εικόνες του ΜΑΡΞ, του ΛΕΝΙΝ και του ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ (αυτούς έχει για θεούς εξ όσων έχει καταμαρτυρήσει) για τους χαριεντισμούς του με τους εκπροσώπους του «ιμπεριαλισμού»;;;

Για τον Ελληνικό Λαό βέβαια δεν τίθεται θέμα, η θεαματική κωλοτούμπα δημοψηφίσματος και 3ου (αριστερού) μνημονίου καταδεικνύει ότι ο Mr. Alexis και άπαντες οι «ιδεολογικοί συνοδοιπόροι» του, δεν ήταν ποτέ τίποτε άλλο από ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Η άμεση και συνειδητή συστράτευση με το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, όλων αυτών που σιχάθηκαν τη διγλωσσία και την κοροϊδία των επαγγελματιών πολιτικών απατεώνων, αποτελεί την τελευταία ελπίδα της Πατρίδας μας.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ