7/9/15

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ

Γράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα το παραλήρημα ενός έκπτωτου και συστηματικώς αυτοϋπονομευόμενου πρωθυπουργού, του «πρώτη φορά Αριστερά», Mr. Alexis Tsipras.

Κατ’ αρχήν ο πρώην Μαοϊστής, Κνίτης και «επαναστάτης» των σαλονιών, θα πρέπει να αντικαταστήσει άμεσα τον λογογράφο του, διότι είναι εμφανές ότι η κατά γράμμα ανάγνωση λογυδρίων είναι ένα εξαιρετικά «δύσκολο» καθήκον για τον Mr. Alexis.

Γεγονός που δεν είναι δύσκολα εξηγήσιμο, καθώς κατά πάσα πιθανότητα την ώρα του μαθήματος της ανάγνωσης ο dear Mr. Alexis έκανε… καταλήψεις στο σχολείο του.

Είναι φυσιολογικός ο πανικός και η αγωνία που φάνηκε ξεκάθαρα στην ομιλία του Τσίπρα, η αδυναμία εύρεσης επιχειρημάτων καθώς και η φθηνή και άθλια απόπειρα σύγκρισης του συνονθυλεύματός του με τα υπόλοιπα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ απο-κόμματα και κυρίως τη ΝΔ, με κυρίαρχο το ερώτημα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τις… κοκορομαχίες Mr. Alexis και «Βαγγέλα«, με θέμα τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που διέπραξαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 14 Αυγούστου.

Ούτε θα διακινδυνεύσω προβλέψεις σχετικά με την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που απεργάζονται τα ξένα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα εξοργιστικό και παράλληλα εμπαίζει τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού, είναι το νέο «εφεύρημα» των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, το «παράλληλο πρόγραμμα».

Μας λένε λοιπόν οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ«οκ σας προδώσαμε, θα σας ρουφήξουμε το αίμα, αλλά θα… κυβερνάμε παράλληλα για να σας ανακουφίζουμε».

Η συνταγή αυτή της παράνοιας βέβαια, όσο κι αν φαντάζει βγαλμένη από σενάριο του Quentin Tarantino, έχει εφαρμοστεί πρόσφατα ΠΑΛΙ από το ΣΥΡΙΖΑ.

Τους τελευταίους 7 μήνες είχαμε ως χώρα το παγκόσμιο προνόμιο να μας κυβερνά ένα κόμμα με… εσωτερική αντιπολίτευση και… εξωτερική στήριξη (ΝΔ) στις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Για να σοβαρευτούμε όμως, θα πρέπει να μας εξηγήσει ο Mr. Alexis πως σκοπεύει από τη μία να αφαιμάζει και να εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό και από την άλλη «ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ» να τον… «ανακουφίζει».

Η πολιτική αλητεία, η διγλωσσία και ο σαλτιμπαγκισμός σε όλο τους το «μεγαλείο»αποκαλύπτονται πρόδηλα και μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτός ο συρφετός των ανθελληνικών και ιδεολογικά συγχυσμένων πολιτικών μορφωμάτων, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για την Πατρίδα.

Επί 40 λεπτά διάβαζε τις, κατά παραγγελία, προεκλογικές του εξαγγελίες ο Mr. Alexis και πραγματικά είναι απορίας άξιο πως αυτός και οι ομότιμοί του αχυράνθρωποι, οι οποίοι παριστάνουν τους πολιτικούς «ηγέτες», έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να εμπαίζουν τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.

Αφού δέσμευσαν και αλυσόδεσαν την Πατρίδα μας στη μέγγενη των διεθνών τοκογλύφων, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ομιλούν εκ νέου για «ανάκαμψη», «επανεκκίνηση» και «πόλεμο κατά της διαφθοράς».

Άραγε αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν στους δρόμους; βλέπουν την ανέχεια και την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, ή μήπως ζουν σε ένα «ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ»;;;

Τολμά ακόμη ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Mr. Alexis, να μιλά για «πόλεμο» προς τη διαπλοκή, την πλουτοκρατία και τους καναλάρχες… λες και δεν κυβερνούσε αυτός (και οι «ψεκασμένοι» ΑΝΕΛ) επί επτά μήνες.

Οι άρσεις ασυλίας και εισαγγελικές παραγγελίες όμως που ψήφιζαν όλοι αυτοί οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν ήταν για τον ΜΠΟΜΠΟΛΑ, τον ΑΛΑΦΟΥΖΟ, τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, τον ΚΟΚΚΑΛΗ και γενικώς για όλους αυτούς τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ που λυμαίνονται τον πλούτο της Πατρίδας μας και ποδηγετούν το Λαό με τα κανάλια και τις εφημερίδες τους…

Οι άρσεις ασυλίας γινόταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι’ αυτούς που τους ΞΕΒΡΑΚΩΝΑΝ στο αμαρτωλό κοινοβούλιο, αυτούς που κατονόμασαν τους ΚΛΕΦΤΕΣ, τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ στον Ελληνικό Λαό.

Αυτή είναι και η διαφορά μας, εμείς δεν έχουμε ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, δεν έχουμεΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, δε ζούμε σε «αποστειρωμένο» περιβάλλον μακριά από την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Εμείς ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είμαστε το Κίνημα ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, άνθρωποι με βλέμμα ΚΑΘΑΡΟκαι όπως είπε και ο Αρχηγός μας, με ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ.

Στις ψευτιές, τους σαλτιμπαγκισμούς και τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ,εμείς αντιπαρατάσσουμε την ΤΙΜΗ μας και τις αταλάντευτες ΘΕΣΕΙΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μας για την επανάκαμψη της Πατρίδας μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ