6/9/15

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Γράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Όπως και κάθε χρόνο, από τον Ιερό τόπο της Θυσίας των 300 του Λεωνίδα, το Κίνημά μας έστειλε το μήνυμα της ΜΝΗΜΗΣ και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Τη Μνήμη για τις θυσίες και τους Αγώνες των προγόνων μας και την Αντίσταση που διαχρονικά επεδείκνυε το Έθνος μας απέναντι σε κάθε ξένη επιβουλή και κατοχή.

Σήμερα αυτή η λιτή τελετή είναι επίκαιρη όσο ποτέ, διότι η Πατρίδα μας δέχεται μία πολυδιάστατη, δόλια και στυγνή επίθεση πανταχόθεν.


Το 480 π.Χ. όταν έλαβε χώρα η Ιστορικά μοναδική μάχη των Θερμοπυλών, η κύρια απειλή για το Έθνος μας ήταν οι φυλές των βαρβάρων που επιβουλεύονταν τα εδάφη μας με τις ορδές των στρατιωτών τους.

Την τελική έκβαση της μάχης έκρινε μία Ιστορικά κατάπτυστη μορφή, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο των κακών ονείρων των ανθρώπων.

Σήμερα οι απειλές για το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων έχουν πολλαπλασιαστεί και μεταλλαχθεί.

Σήμερα το Έθνος μας δεν αντιμετωπίζει ΜΟΝΟ το ενδεχόμενο της βιολογικής του εξαφάνισης, ως συνέπεια του ραγδαίου εποικισμού της Χώρας από αλλόφυλους και αλλόθρησκους τριτοκοσμικούς βαρβάρους.

Σήμερα η Πατρίδα μας δεν αντιμετωπίζει απλά τις απειλές και τις επιβουλές των νεοοθωμανών, των σκοπιανών και των απροσδιορίστου εθνολογικής προελεύσεως αλβανών.

Εξάλλου το Έθνος μας έχει αντιμετωπίσει, κατανικήσει και εξευτελίσει, κατά το ένδοξο παρελθόν, τις ορδές των ανωτέρω βαρβάρων.

Η κυριότερη απειλή που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει οι υπόγειοι και δολιότεροι επιβουλείς της Πατρίδας μας, αυτοί οι οποίοι σήμερα παρουσιάζονται ως «εταίροι» και «σύμμαχοι», οι γνωστοί κατά το παρελθόν «προστάτες» (βλ. νταβατζήδες), είναι οι ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Το πεδίο μάχης των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ συνέλληνες είναι ξεκάθαρα εσωτερικό, με διόλου «ιπποτικούς» κανόνες μάχης και με ιδιαίτερα αυξημένο το στοιχείο της δολιότητας και της ατιμίας.

Στόχος τους είναι το Εθνικό φρόνημα και τα εγγενή φυλετικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων, η ανιδιοτέλεια, η αυτοθυσία, η ευρηματικότητα, η πνευματικότητα και ο στοχασμός.

Άπαντα τα ανωτέρω μπήκαν στον αναδευτήρα της σύγχρονης παγκοσμιοποιητικής βιομηχανίας παραγωγής σκέψης και ιδεών και παρήγαγαν μεταλλαγμένα κι εκτρωματικά ανθρώπινα πρότυπα και χαρακτηριστικά, από τα οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμφορούνται πολλοί πλανευθέντες συνέλληνες.

Ο άκρατος καταναλωτισμός, η θεοποίηση του χρήματος, η ιδιοτέλεια, η πνευματική πενία και η έκπτωση των αρχών, ηθών και αξιών (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια), δημιούργησαν ένα χειραγωγήσιμο και υπάκουο ανθρώπινο ον, πρόθυμο να εκχωρήσει την ελευθερία του, τους εξουσιαστικούς θώκους και κατά συνέπεια το μέλλον της υπάρξεώς του, σε σύγχρονους ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Δεν είναι λοιπόν ιδιαίτερα παράδοξο το γεγονός ότι μέρος των συνελλήνων μας εξακολουθεί να ψηφίζει και να εκλέγει ανυπόληπτους ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Όταν αυτοί οι συνέλληνες καταναλώνουν το χρόνο τους ασχολούμενοι με παρακμιακά και σιχαμερά θεάματα, πειθόμενοι από τα ΜΜΕ ότι η «παρέλαση» ΚΙΝΑΙΔΩΝ έμπροσθεν του μνημείου του αγνώστου στρατιώτου αποτελεί «πρόοδο», οι ανωτέρω επιλογές τους είναι φυσιολογικές.

Το πεδίο αυτής της μάχης λοιπόν συναγωνιστές είναι ιδιαίτερα δύσκολο, διότι τους σύγχρονους «Εφιάλτες» τους αναγνωρίζουμε και θα τους επιφυλάξουμε τη μοίρα που τους αξίζει.

Η μέγιστη πρόκληση είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ και η ΣΥΝΕΓΕΡΣΗ των συνελλήνων από το λήθαργο της ιδιοτέλειας, της υποτέλειας και του στρουθοκαμηλισμού.

Η κατάντια της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας είναι ο καθρέπτης των ψευδεπίγραφων, παρακμιακών και ξενοκίνητων προτύπων που της έχουν επιβάλλει και η κύρια αιτία των δεινών των Ελλήνων.

Το Κίνημά μας έχοντας το πρότυπο την Πολιτεία της Αρχαίας Σπάρτης, με τους νόμους του Λυκούργου ως οδηγό, δείχνει το δρόμο της ηθικής και πνευματικής επανάκαμψης του Έθνους.

Οι νέες Θερμοπύλες συναγωνιστές, είναι μέσα στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία.

Ο αγώνας μας έχει την ίδια βαρύνουσα σημασία με αυτούς των προγόνων μας, διότι εάν δεν ευοδωθεί είναι νομοτελειακά βέβαιη η εξαφάνιση του Έθνους μας, όχι ως αποτέλεσμα κάποιου πολέμου, αλλά λόγω ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Ορθά τα λάβαρα λοιπόν και όλοι στον αγώνα για την αφύπνιση του Έθνους.

ΖΗΤΩ ΟΙ 300 ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ