21/9/15

Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία! Ήρθαμε για να μείνουμε

Εδώ και λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε η βουλευτική έδρα του Λαικού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής στο νομό της Μαγνησίας με εκλογικό ποσοστό 8,46%. Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μετά τις πρωτοφανείς, αντισυνταγματικές και παράνομες διώξεις που υπέστη, στελεχώνει εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εκπροσωπώντας επαξίως, όπως έπραξε όλο το προηγούμενο διάστημα, τη Μαγνησία. Πρόκειται για έναν πολιτικό θρίαμβο, αν λάβουμε υπόψη τα πενιχρά οικονομικά μέσα, και τις αντίξοες συνθήκες της φίμωσης αλλά και της αναίσχυντης συκοφάντησης, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που στήριξαν τον δύσκολο Αγώνα μας ενάντια σε ένα οργανωμένο πολιτικό σύστημα διαπλοκής, το οποίο χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να σταματήσει το, ραγδαίως, αυξανόμενο πολιτικό ρεύμα των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που συνετάχθησαν στο πλευρό μας, οι οποίοι με άκαμπτο σθένος και αξιοσημείωτη επιμονή έγιναν πολιτικοί κήρυκες των Εθνικών Ιδεών σε μια εποχή πολιτικής, ηθικής και κοινωνικής καταρρακώσεως.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την Μοναδική Εθνική επιλογή ενάντια, τόσο στον μνημονιακό συρφετό των κομμάτων,  όσο και στους εθνομηδενιστικούς σχηματισμούς. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα, στο πλευρό των Ελλήνων.

Κατάργηση των πολιτικών προνομίων – Καταγγελία του μνημονίου – Στροφή στην Εθνική Παραγωγή – Πάταξη της λαθρομετανάστευσης