2/4/15

ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Βιώνουμε μία τραγική και κρίσιμη χρονική συγκυρία για το μέλλον της Πατρίδας, αυτή που εν πολλοίς θα καταδείξει και θα δρομολογήσει την πορεία των επόμενων γενεών των ελλήνων καθιστώντας τους είτε σκλάβους για πολλά χρόνια, είτε ελεύθερους ανθρώπους.

Λίαν προσφάτως ο ελληνικός λαός αποφάσισε με την ψήφο του να εκχωρήσει την ευθύνη της κρίσιμης αυτής μάχης σε ένα αμφιλεγόμενο και πολυσυλλεκτικό πολιτικό συνονθύλευμα, το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε δώσει στο πρόσφατο παρελθόν αμέτρητα δείγματα γραφής σχετικά με τις εθνοαποδομητικές και προδοτικές του θέσεις επί των κυριότερων Εθνικών θεμάτων.
Το κατά πόσο αυτή η ψήφος υφαρπάχθηκε από τους απάτριδες διεθνιστές – μαρξιστές, οι οποίοι ενώ κραύγαζαν τις αντιμνημονιακές και αντικεφαλαιοκρατικές τους κορώνες, οι ίδιοι με τα περιουσιακά τους στοιχεία και την εν γένει πολιτική τους δράση επιβεβαίωναν το ρόλο του κρατικοδίαιτου εργατοπατέρα, είναι κάτι που θα αποδεικνύεται συνεχώς και καθημερινά.

Οπωσδήποτε δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση από το σύνολο των ποδηγετημένων, τρομοκρατημένων και παραπληροφορημένων από τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας και της πλουτοκρατίας, να αποκτήσουν ξαφνικά την κρίση και την αντίληψη που θα τους επιτρέψει να επιλέξουν με νηφαλιότητα και σοφία τους εκπροσώπους τους στα κοινά.

Είναι τόσο μακρόχρονη και συστηματική η προπαγάνδα και η πολιτική «καθοδήγηση» που υφίστανται επί σειρά ετών από το ξενοκίνητο και ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο, ώστε δεν θα μας προξενούσε καμία εντύπωση εάν στο άκουσμα του όρου «αριστερά» κάποιοι εκ των συμπατριωτών μας… σταυροκοπιόντουσαν έχοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποια σύγχρονη «αγία» της Ορθόδοξης Πίστεώς μας.

Άλλωστε έχουμε νωπά παραδείγματα από εικόνες «ελλήνων» οι οποίοι φιλούσαν τα χέρια (!!!) κάποιων ελεεινών και κατάπτυστων πολιτικών  σαν τον Γ.Α.Π. το  Βενιζέλο και το Σαμαρά, αυτούς που τους έριξαν στα δόντια των αδηφάγων τεράτων του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, ώστε να καθίσταται σαφές ότι οι πολιτικές επιλογές της πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας εξακολουθούν να αποπνέουν  μία οσμή γηπεδικού οπαδισμού και πρωτοφανούς ανωριμότητας.

Είναι όμως ταυτόχρονα ένδειξη μωρίας ή και σκανδαλώδους αδιαφορίας, το γεγονός ελάχιστοι εξ αυτών των συμπατριωτών μας αντιλαμβάνονται το πέπλο της συγκάλυψης και της ατιμωρησίας που απλώνεται γύρω από αυτές τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ των πολιτικάντηδων.

Ο Βενιζέλος γλίτωσε (με την παρέμβαση του συνεταίρου του Σαμαρά) από τις κατηγορίες για τα σκάνδαλα του ΥΠΕΘΑ (Υποβρύχια Type 214, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κλπ κλπ), ο Παπακωνσταντίνου (με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) θα αντιμετωπίσει κατηγορίες «πλημμελήματος» για την απόκρυψη στοιχείων της περιβόητης «λίστας Λανγκάρντ» και την παρεπόμενη συγκάλυψη εκατοντάδων ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που απομυζούσαν τον ιδρώτα των ελλήνων (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ) και τον φυγάδευαν σε τράπεζες της Ελβετίας.

Ο κολλητός του τέως ευτραφούς πρωθυπουργού Καραμανλή,  Φιλιππίδης (συλληφθείς προ μηνών με πλαστό διαβατήριο στην Τουρκία) γυροφέρνει την επικράτεια ανενόχλητος και διασκεδάζει με τα λεφτά των ελλήνων καταθετών του ΤΤ, τα οποία κατηγορείται ότι καταχράσθηκε παρέα με τον πλουτοκράτη μεγαλοεργολάβο και καναλάρχη Κοντομηνά.

Ο δεύτερος μάλιστα καταπατά με περισσότερο σκανδαλώδη τρόπο τους περιοριστικούς όρους που του επεβλήθησαν για τις ίδιες  πράξεις, ενώ συνεχίζει μέσω του τηλεοπτικού του μπερντέ, τον οχετό των ύβρεων, των συκοφαντιών και των ψευδών σε βάρος του 3ου πολιτικού Κινήματος της χώρας.

Την ίδια στιγμή που αποφάσεις λειτουργών της δικαιοσύνης σε βάρος αυτών των ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΩΝ καταπατούνται και αγνοούνται σκανδαλωδώς, η ελληνική κοινωνία αναμένει μία «πολύκροτη δίκη», αυτή του Αρχηγού και κορυφαίων στελεχών του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας, στους οποίους οι συνθήκες προφυλάκισης, οι συνθήκες κράτησης και οι περιοριστικοί όροι που επεβλήθησαν, συγκρινόμενοι με τους αντίστοιχους προς τον Κοντομηνά και τον Φιλιππίδη, είναι άκρως προκλητικοί, μεροληπτικοί και με σαφή πολιτικό χαρακτήρα.

Δεν θα υπεισέλθω στην ανάλυση του γελοίου, χαλκευμένου και διάτρητου κατηγορητηρίου που ενεπνεύσθη ο οσφυοκάμπτης των σιωνιστών Σαμαράς, παρέα με το δικηγόρο των Rothschild Δένδια, ορμώμενοι από τους οχετούς ενός συστηματικού  υβριστή και συκοφάντη του Κινήματος των απροσκύνητων Ελλήνων Εθνικιστών, του γραφικού ψευδολόγου Ψαρρά.

Ούτε θα σπεύσω να υπενθυμίσω στους αποχαυνωμένους από τα τηλεαποβράσματα των καναλιών της πλουτοκρατίας συνέλληνες, τα περιβόητα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ και «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ».

Θα τους επιστήσω απλά την προσοχή στα ελάχιστα ομολογουμένως (λόγω χώρου της ιστοσελίδας) ανωτέρω παραδείγματα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αντίληψη περί «δικαίου» που επικρατεί στο κράτος αυτό, είτε κυβερνούν «δεξιοί» είτε «αριστεροί».

Για όσους επίσης διακατέχονται από ιδεοληπτικές είτε επικοινωνιακές εμμονές σχετικά με το Κίνημά μας και την περιρρέουσα παραφιλολογία και προπαγάνδα, έχω να υπενθυμίσω ότι η υιοθέτηση κοινής ενδυμασίας, τα πατριωτικά τραγούδια με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ανά χείρας, ουδέποτε στο παρελθόν της νομικής ιστορίας της υφηλίου αποτέλεσαν «ενοχοποιητικά στοιχεία» και μάλιστα για κατηγορίες τόσο βαριές, που αφορούν «εγκληματικές οργανώσεις».

Ίσως στο εκμαυλισμένο και δυσώδες πλαίσιο της «σύγχρονης» ελληνικής κοινωνίας, οι παρελάσεις με ελληνικές σημαίες και οι εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης προς τιμήν Ηρώων του Έθνους να θεωρούνται «οπισθοδρόμηση», ενώ οι «παρελάσεις» ΚΙΝΑΙΔΩΝ και η κάθε μορφής ανωμαλία και παραφροσύνη να παρουσιάζονται ως «πρόοδος», ένεκα της περιρρέουσας προπαγάνδας.

Η έννοια του δικαίου όμως ΔΕΝ θα παύσει να υφίσταται, διότι άπαντες μπορεί να αδικηθούν και άπαντες να δικαιωθούν, ακόμη και οι κρατούντες, διότι την έννοια του δικαίου την ενέσπειρε ο ίδιος ο Θεός και ουδείς μπορεί να τη διαστρεβλώσει με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων ή την πολιτική προπαγάνδα.

Ας θυμούνται λοιπόν οι πάσης φύσεως κρατούντες ότι η Θεία Δίκη είναι πάντοτε παρούσα και στην επερχόμενη ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ δίκη, προϊόν μίας άθλιας σκευωρίας, είναι ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Και φυσικά θα πρέπει οι κρατούντες να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν με μεθοδεύσεις, αδικίες, δολοφονίες και αισχρή προπαγάνδα να λυγίσουν το φρόνημα και την Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών, διότι αυτά πηγάζουν από την αθάνατη ελληνική ψυχή που φέρουμε μέσα μας, ως γνήσιοι απόγονοι των ενδόξων προγόνων μας, αμόλυντοι και ανέγγιχτοι από τις σημερινές ξενόδουλες και ξενόφερτες πολιτικές «ιδεολογίες» που αυτοί υπηρετούν ως σύγχρονοι εθελόδουλοι, ραγιάδες «νέας κοπής».

Θα κλείσω με μία φράση του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνος, η οποία αντιπροσωπεύει κάθε Έλληνα Εθνικιστή και ταιριάζει απόλυτα στην παρούσα κατάσταση που αντιμετωπίζει το Κίνημά μας…»Αν ήταν ανάγκη να αδικώ ή να αδικούμαι, θα προτιμούσα ν’ αδικούμαι παρά ν’ αδικώ».

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ