20/3/15

Mια σύντομη απάντηση στο video – κωμωδία της Action- aid

  

   Με τέτοια φτηνά επικοινωνιακά κόλπα εντυπώσεων τα οποία ασελγούν πάνω στην νοημοσύνη, προσπαθούν τα media και οι χειραγωγοί της ανθρώπινης σκέψης να διαμορφώσουν συνειδήσεις και να νομιμοποιήσουν ηθικώς την  πολτοποίηση των Εθνών. Το μόνο τους όπλο  είναι η επίκληση του συναισθήματος, το οποίο ενισχύουν σκανδαλωδώς εις βάρος της λογικής: Στο video της actionaid ένας "αγανακτισμένος Έλληνας" επιτίθεται λεκτικώς σε έναν "ήσυχο καλό πακιστανό".  Αναντιρρήτως η συμπεριφορά του κομπάρσου (που προσποιείται τον αγανακτισμένο Έλληνα) είναι προσβλητική και απορριπτέα. Δεν τίθεται ζήτημα περαιτέρω ενασχόλησης και κριτικής. Είναι αναγκαίο όμως να λεχθεί ότι αυτές οι συμπεριφορές υφίστανται και στην πραγματικότητα. Αυτό το γεγονός δε μαρτυρά ότι πίσω από την ωμότητα, η οποία τις διακρίνει, υφέρπουν οι ενστικτώδεις εκείνες αντιδράσεις του λαικού υποσυνειδήτου, όταν ο λαός κινδυνεύει να απωλέσει την βιολογική του υπόσταση και την κυρίαρχη εθνική του ταυτότητα. Mπορεί το συγκεκριμένο video- κωμωδία (γιατί περί κωμωδίας πρόκειται και μάλιστα αποτυχημένης) να είναι σκερτσάκι με κομπάρσους, όμως τέτοιες συμπεριφορές υπάρχουν, και μπορεί να μην δικαιολογούνται κοινωνικώς, εξηγούνται όμως λογικώς. Όσο θα υπάρχει η απειλή της επιβολής του πολυφυλετισμού, όσο θα κινδυνεύουμε να καταλήξουμε μειοψηφεία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, τόσο θα εκφράζονται τέτοιες αντιδράσεις, άκομψες ή μη. Τέτοιες συγκρούσεις εκδηλώνονται σε κοινωνίες που είναι, ή τείνουν να γίνουν πολυφυλετικές.
    Έτσι οι oι ιθύνοντες προβάλλουν μια δεδομένη κατάσταση, στην οποία γι' αυτούς δε χωρά καμία αμφιβολία, καμία ανάλυση αιτιών και συνεπειών του φαινομένου αυτού. Αυτό που απαιτούν,  χωρίς καμία διάθεση κριτικής θεώρησης είναι: α) η απερίφραστη καταδίκη της συμπεριφοράς του Έλληνα και φυσικά, β) η αποδοχή της επικείμενης πολυφυλετικής κατάστασης και μετατροπής της ελληνικής κοινωνίας σε ένα πολυπολιτισμικό σύμφυρμα. Όποιος γενικώς προβάλλει αντιρρήσεις ενάντια στον εποικισμό και στην αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως του πληθυσμού μας, στοχοποιείται από το «λαικό δικαστήριο» της πολιτικής ορθότητας ως αντιδραστικός, «φασίστας» κ.ο.κ.  Όποιος, ναι μεν απορρίπτει  την υπερβολική και προσβλητική αντίδραση του «αγανακτισμένου Έλληνα», αλλά διαφωνεί δε με την μαζική εισροή αλλοφύλων στην Πατρίδα μας , πρέπει και πάλι να στιγματισθεί ως "ρατσιστής" κτλ.
   Δυστυχώς στο μέλλον, στη θέση του «αγανακτισμένου Έλληνα» του video θα βρίσκονται ορδές εποίκων και εισβολέων αλλοφύλλων, οι οποίοι δεν θα προσβάλουν απλώς, όπως ο συγκεκριμένος στο video, αλλά θα απαιτούν και θα ρυθμίζουν την κατάσταση ως κυριαρχούσα πλειοψηφεία. Η εικονική  πραγματικότητα που έχουν διαμορφώσει οι παγκοσμιοποιητές των δήθεν «κακών» Ελλήνων και Ευρωπαίων θα αντιστραφεί από την ζοφερή πραγματικότητα της βίαιης εγκατάστασης και επιβολής των  αλλοφύλων εισβολέων στην Ελληνική και κατ' επέκταση στην Ευρωπαική Γη. Αξίζει να παραθέσουμε την απροκάλυπτη παραδοχή του Abu Imhran, εκπρόσωπου της ισλαμικής οργάνωσης "Sharia4- Belgium", ο οποίος υποστηρίζει ότι «αν οι Ευρωπαίοι μειώσουν την υποδοχή μουσουλμάνων, οι μουσουλμάνοι μπορούν να νυμφεύονται 4 γυναίκες και να προχωρούν σε τεκνοποιήσεις»! Συνεχίζει πως «μέχρι το 2050, η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική».
   Η Ελλάδα είναι κράτος Εθνικό και όχι πολυεθνικό. Η Παράδοση, η Ιστορία, τα Ήθη, οι Εθνικοί Αγώνες στο όνομα της Ελευθερίας έχουν διαμορφώσει τόσο ισχυρή Εθνική Συνείδηση ώστε, δυστυχώς για τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, δεν είναι δυνατόν να καταλυθεί με κατασκευασμένα video-κωμωδίες.
   Με τέτοιες φαιδρές προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων, λοιπόν και διέγερσης του ανθρωπιστικού συναισθήματος, σκοπεύουν να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν  τον εποικισμό και την κατάληψη της Ελλάδας και της Ευρώπης από κύματα λαθρομεταναστών υπό τον μανδύα του φαινομένου της «μετανάστευσης». Ας ελπίσουμε σε μια γενική Εθνική Αφύπνιση. Ό,τι δεν επετεύχθη δια της δύναμης των οθωμανικών όπλων, δεν θα επιτευχθεί τώρα με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις.
                                                                                                         Γεώργιος Σύρος, νομικός