18/2/15

Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!

Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!12 Φεβρουάριου 2012, Κύρωση Μνημονίου 2 στη Βουλή-Προκόπης Παυλόπουλος: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Εάν η στροφή 180 μοιρών της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και η πρόταση παράτασης του Μνημονίου υπήρξε ένα βαρύτατο σοκ για τους εξαπατημένους ψηφοφόρους, η πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας κατόπιν συνεννόησης Τσίπρα και Καμμένου αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της μεγαλύτερης πολιτικής κυβίστησης της Αριστεράς από την Μεταπολίτευση κι εντεύθεν.

Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επί της δημοσιοποίησης της πρότασης Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, έσπευσαν να εξυμνήσουν τόσο την κίνηση Τσίπρα, όσο βεβαίως και τον Προκόπη Παυλόπουλο. Στα «θετικά» μάλιστα του τελευταίου, υπήρχε η επισήμανση πως «δεν ψήφισε τα Μνημόνια».

Πρόκειται φυσικά για ένα χοντροκομμένο ψεύδος, του οποίου το μέγεθος ήταν τέτοιο ώστε να κρίνεται αδύνατο να κρυφτεί κάτω από το χαλί. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επισήμανση αποσύρθηκε τάχιστα, μιας και αντί να κατευνάσει, εξόργισε ακόμη περισσότερο τα ήδη τεταμένα πνεύματα.

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Προκόπης Παυλόπουλος

Προσπερνώντας το Μνημόνιο 1, το Μεσοπρόθεσμο του Σεπτεμβρίου αλλά και το πολυνομοσχέδιο του Οκτωβρίου του 2011, τα οποία η ΝΔ και συνεπώς ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν ψήφισαν στα πλαίσια της πολιτικής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και του εκλογικού σώματος, ερχόμαστε στην έναρξη της μεγαλειώδους κωλοτούμπας που επιφύλασσε ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ για τους Έλληνες, με την υπερψήφιση του Μνημονίου 2, το οποίο έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το Μνημόνιο 2 υπερψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και τον τότε βουλευτή της, Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν κατόρθωσε να επανεκλεγεί στις εκλογές του Μαίου του 2012 και έκτοτε παρέμεινε σιωπηλός κομπάρσος της εθνοκτόνου μνημονιακής πολιτικής της ΝΔ του Σαμαρά, δίχως ποτέ να της προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα ή κλυδωνισμό. Με απλά λόγια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που πρότεινε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέμεινε αδρανής μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, στις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας και στο ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας, όπως αυτά συντελέστηκαν κατά την περίοδο της καταστροφικής διακυβέρνησης της χώρας από την ξενόδουλη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, από το Μάιο του 2012 και μέχρι την κατάρρευσή της στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014.

Η πρόταση Τσίπρα-Καμμένου για την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποτελεί μια ξεκάθαρη δικαίωση των προειδοποιήσεων της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο. Τότε που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιχειρούσε να αφυπνίσει τον Λαό μας, τονίζοντάς του πως οι προεκλογικές διακηρύξεις Τσίπρα και Σύριζα αποτελούν το ξεδίπλωμα μιας πελώριας απάτης εις βάρος των Ελλήνων.

Εκείνες οι προειδοποιήσεις, έρχονται σήμερα να λάβουν σάρκα και οστά, τόσο με την παράταση του Μνημονίου και την επερχόμενη -αργά ή γρήγορα- λήψη νέων μέτρων, όσο και με την ανάδειξη του μνημονιακού Προκόπη Παυλόπουλου, ως υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας με την βαριά σφραγίδα της Αριστεράς!

Αλήθεια, μετά την πρόταση Τσίπρα-Καμμένου περί της υποψηφιότητας Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να περιμένει την υλοποίηση των εξαγγελιών Τσίπρα σχετικά με «εξεταστικές για τα Μνημόνια» και «τιμωρίας των ενόχων»;

Η... ενθουσιώδης υποδοχή του "Πάκη" από την Κ.Ο. του Σύριζα

Οι "απαράδεκτες" πρώτες δηλώσεις του Πάκη