4/2/15

Ο «ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

TSIPRAS (1)Γράφει ο Αθανάσιος, T.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε, για μία ακόμη φορά, «ρίγη ανησυχίας» στο σάπιο πολιτικό σύστημα με την εδραίωση του Κινήματός μας ως την αδιαμφισβήτητη 3η πολιτική δύναμη της Πατρίδας, είχαμε και τις «απαραίτητες» επικοινωνιακές μεθοδεύσεις.

Η έλευση στην εξουσία των καθ έξιν ανθελλήνων, συστηματικών υπερασπιστών της ανομίας και της παραβατικότητας του υποκόσμου των αναρχομαρξιστών, είναι η θλιβερή πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα που δεν θα είχαμε ποτέ το «προνόμιο» να βιώσουμε εάν η εντόπια και ξένη προπαγάνδα των ΜΜΕ δεν περιέβαλε με τόση προβολή, «στοργή» και συστηματική απενοχοποίηση των παρανοϊκών και ακραιφνών τοποθετήσεων των μελών του συνονθυλεύματος που υπέκλεψε τις ψήφους των ελλήνων.

Η υπερψήφιση ενός συρφετού ανθελλήνων, γραφικών υποστηρικτών του μπολσεβικισμού και αμετανόητων υπερασπιστών πράξεων ΒΙΑΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, δεν επήλθε τυχαία, ούτε είναι απλά αποτέλεσμα των καταστροφικών κι εθνοαποδομητικών κυβερνήσεων των συμμοριών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ήταν μία προμελετημένη και προαποφασισμένη, από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, «ελεγχόμενη» μεταφορά εξουσίας προκειμένου να παραμείνει η Πατρίδα μας δεμένη από τους επικυρίαρχους που την δυναστεύουν αιώνες τώρα.

Βρήκαν λοιπόν στους (πάντα χρήσιμους) συστημικούς αριστερούς, μία «βαλβίδα ασφαλούς εκτόνωσης» της οργής του ελληνικού λαού, ένα νεότευκτο (αλλά τόσο βαθιά συστημικό και αναπαλαιωμένο) μόρφωμα, το οποίο εκμεταλλευόμενο την τραγική οικονομική κατάσταση, τις κοινωνικές ανισότητες, τη νομοτελειακή αποδόμηση του παλαιού κομματικού διπόλου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, βρήκε «πελατεία» να πουλήσει ως πραματευτής, το τελευταίο που απέμεινε στον ελληνικό λαό, την ελπίδα.

Επειδή όμως το σάπιο εξουσιαστικό κατεστημένο έχει διδαχθεί από τα λάθη του κι επειδή η υπομονή του κόσμου έχει πλέον χαθεί, φρόντισε να παρουσιάσει άμεσα το νέο κυβερνητικό μόρφωμα ως τους «επαναστάτες», τους «τσαμπουκάδες», τους «ανένδοτους»…

Απέναντι όμως σε ποιούς;;;

Μήπως σε αυτούς που έσπευδαν προεκλογικά να λάβουν διαπιστευτήρια και «ευλογίες», αυτούς που έγλυφαν για να τους προσδώσουν προεκλογικά τον τίτλο των «καλών και υπάκουων παιδιών»;;;

Είναι νωπό ακόμη το μελάνι των προπαγανδιστικών φυλλάδων των τοκογλύφων της ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίες λιβάνιζαν τους κλαρινογαμπρούς του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ξεκούμπωτα πουκάμισα και το «επαναστατικό styling», ως το «new hope» της Πατρίδος μας, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι οι πρόσφατες «αντισυστημικές» κορώνες και οι ψευτοτσαμπουκάδες των νεόκοπων εξουσιαστών της συστημικής αριστεράς, είναι απλά μία ακόμη επικοινωνιακή απόπειρα αποπροσανατολισμού και κατευνασμού του λαϊκού αισθήματος.

Δε χρειάζονται άλλωστε και ιδιαίτερες συστάσεις για το ποιόν και την ιστορία ορισμένων από τους καινοφανείς «επαναστάτες», αρκεί να εξετάσουμε το παρελθόν τους και τις σχέσεις τους με «εξέχουσες προσωπικότητες» του πρόσφατου αμαρτωλού πολιτικού σκηνικού.

Σύντομα όμως αυτοί οι οποίοι έδωσαν την εξουσία στους ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ψευτοεπαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που τώρα (και καλά) «διαπληκτίζονται» δημοσίως, θα καθίσουν με το ΣΥΡΙΖΑ (και τα απολειφάδια των «ψεκασμένων» ΑΝΕΛ) στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, της υποδούλωσης και του συμβιβασμού.

Αυτό θα είναι και το τέλος του «Honeymoon», της επικοινωνιακής κωλοτούμπας και της κοροϊδίας του ελληνικού λαού από τις αναρχομαρξιστικές καρικατούρες που έλαβαν τη σκυτάλη για την ολοκλήρωση του εθνοαποδομητικού έργου των προκατόχων τους.

Τότε τη θέση της «ελπίδας» στο επικοινωνιακό και προπαγανδιστικό «ρεπερτόριο» των τσοντοκάναλων των πλουτοκρατών-εργολάβων θα λάβει ο «τρόμος», η «αγωνία» και η «αβεβαιότητα», προκειμένου να λάβει την επικοινωνιακή «νομιμοποίηση» η νέα εθνική υποδούλωση που βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Καθήκον όλων μας συναγωνιστές είναι η διαμήνυση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ προς τους κοιμώμενους-προπαγανδιζόμενους συμπατριώτες μας, αυτούς που πίστεψαν, ή ακόμη χειρότερα εξακολουθούν να πιστεύουν, ότι με ανακυκλωμένα και «αναβαπτισμένα» υλικά χτίζεις κάτι καινούριο.

Είναι επιτακτικό επίσης να αναφερόμαστε σε κάθε ευκαιρία που μας δίδεται (δημόσιος λόγος ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης) στην ακεραιότητα, την αντισυστημικότητα και τις αμετακίνητες πολιτικές θέσεις μας, αυτές που έγιναν η αιτία για τις ειδεχθείς και αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος του Αρχηγού και εκλεγμένων εκπροσώπων του Κινήματός μας.

Εμείς ΔΕΝ κάνουμε κυβιστήσεις, ΔΕΝ εξαγοραζόμαστε και ΔΕΝ κάνουμε πίσω στις Εθνοκεντρικές και αντισυστημικές μας αρχές, διότι Τιμή μας είναι η Πίστη και κίνητρό μας η ανιδιοτελής προσφορά και ΘΥΣΙΑ για την Πατρίδα και αυτό το Κίνημά μας το αποδεικνύει ΕΜΠΡΑΚΤΑ καθημερινά, με τον ανιδιοτελή και αλύγιστο αγώνα των συναγωνιστών μας από τα κελιά της τιμής.

Τις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ τις αφήνουμε για τους αριστερούς, αυτούς που η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει καταγράψει ως αρνητές κι εξωμότες της ιδεολογίας τους, πόσο μάλλον της έννοιας της Πατρίδας την οποία ούτως ή άλλως αποστρέφονται κι εχθρεύονται ΘΕΣΜΙΚΑ.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, T.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ