10/2/15

Γ. Γερμενής: “Καμία υποχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας”

Ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών τόνισε ότι σήμερα υπάρχουν ακόμα πολιτικοί κρατούμενοι, καθώς η προηγούμενη συγκυβέρνηση έβαλε στην φυλακή βουλευτές με μαφιόζικο τρόπο. Είναι αναγκαίο, λοιπόν, να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην Χώρα μας και να βρίσκεται η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος και πάλι στα έδρανα. Η Χρυσή Αυγή έκανε πολιτικό αγώνα έχοντας τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της στην φυλακή.


Όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή συμφωνεί με αρκετές και θα τις στηρίξει, αρκεί πραγματικά να έρθουν ως νομοσχέδια στην Βουλή. Η Χρυσή Αυγή, όμως, είναι κάθετα αντίθετα σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας μας. Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση σ’ αυτό.

Στο άλλο σημείο που διαφωνεί πλήρως ο Λαϊκός Σύνδεσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στο θέμα της Κύπρου. Στην πραγματικότητα είμαστε ένα Έθνος χωρισμένο σε δύο κράτη. Η Χρυσή Αυγή ζητάει εφαρμογή ενιαίου αμυντικού χώρου και σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ θα ισοδυναμεί σε ένωση με την Κύπρο.  

Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν δίνει ιθαγένεια, παρά μόνο υπηκοότητα. Αντίθετα, η νέα κυβέρνηση θέλει να δώσει ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών.