19/2/15

ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΕΣ

GelioLΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Περιπλανώμενος στο διαδίκτυο ανακάλυψα τυχαία μία από τις πολλές «ειδήσεις» που κατά καιρούς δημοσιεύουν διάφορες ρυπαρές ιστοσελίδες, με στόχο τη συκοφάντηση του τρίτου πολιτικού Κινήματος της χώρας.

Ο «ευφυής» δημοσιογραφίσκος, ο οποίος είναι (όλως τυχαίως) και αρθρογράφος στον «Ελεύθερο Ρύπο», ανακάλυψε και αναδημοσίευσε μία «είδηση» που διέρρευσε η γνωστή συμμορία του μπαχαλάκια Π.Κωνσταντίνου, ΚΕΕΡΦΑ.


Το γεγονός ότι για το συμβάν δεν έγινε καμία ανακοίνωση από τις αρχές, συνεκτιμώντας φυσικά την πρόσφατη δήλωση «αντιχρυσαυγιτισμού» του νεόκοπου υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Πανούση, καταδεικνύει σαφέστατα ότι πρόκειται για άλλη μία (από τις πολλές) φτηνά σκηνοθετημένη υπόθεση, από τις γνωστές ρυπαρές κουστωδίες του «αντιφασιστικού χώρου».

Είναι πραγματικά για γέλια το γεγονός ότι το «θύμα» ισχυρίζεται πως οι «δράστες» πριν τον κτυπήσουν του ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…

Ακόμη πιο γελοίο είναι το γεγονός ότι το «θύμα» φωτογραφίζεται επιδεικνύοντας τα «φοβερά τραύματα» με φόντο αφίσες του ΚΕΕΡΦΑ…

Βέβαια οι συμμορίες του Π. Κωνσταντίνου και τα υβρίδια της δημοσιογραφίας που αναπαράγουν τα μυθεύματα των άπλυτων ροπαλοφόρων, δεν έχουν κατανοήσει ότι πλέον τα παραμύθια περί «ρατσιστικών επιθέσεων» καθώς και οι «χρυσαυγειάδες» των ΜΜΕ έχουν κουράσει τον κόσμο.

Είναι επίσης απορίας άξιο το γεγονός ότι σε αντίστοιχες, αποδεδειγμένα σκηνοθετημένες, περιπτώσεις όπου το Κίνημά μας προέβη σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ουδείς αρμόδιος δικαστικός λειτουργός συνεκινήθη ώστε να κινηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Τον βρώμικο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει τα καθεστωτικά και ξενοκίνητα ΜΜΕ, έχοντας ως προμετωπίδα μία χούφτα γραφικούς αναρχοάπλυτους, τον γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν μας πτοεί ούτε στο ελάχιστο, όπως άλλωστε δεν μας πτόησαν οι παράνομες προφυλακίσεις και οι δολοφονίες.

Το κακό για τους υπηρέτες της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ είναι ότι πλέον αρχίζει να τους καταλαβαίνει, αυτούς και τα βρώμικα επικοινωνιακά τους παίγνια, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.

Αυτός που με την παραδοσιακή του σοφία έχει διατυπώσει τη φράση «ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται»…

Είναι γνωστό βέβαια ότι όσον αφορά τους πολέμιους του Κινήματός μας, οι ανωτέρω 2 ιδιότητες (ψεύτες και κλέφτες) είναι οι πλέον κοινότυπες.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα σκηνοθετημένα ψεύδη τους και τις γραφικές τους ιστορίες, αρχίζουν πλέον να γίνονται διασκεδαστικά…

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ