10/2/15

Γιάννης Λαγός: Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός που βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και 17 μήνες από το καθεστώς Σαμαρά τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.


Αρχικά αναφερόμενος στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, μίλησε για τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής επισημαίνοντας ότι όλοι οι βουλευτές του κόμματος όπως και ο Αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος διώκονται χωρίς στοιχεία και όλη η στημένη δικογραφία βασίζεται στις πύρινες ομιλίες τους.


Κατήγγειλε την υποκρισία του αντισυνταγματικού τόξου που απαξιώνει την βούληση 400.000 Ελλήνων που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι βιώνουν τον μεγαλύτερο ρατσισμό των τελευταίων 40 ετών.

Σχετικά με τις εξαγγελίες του Τσίπρα για την ΕΥΠ είπε ότι θα στηριχθούν από την Χρυσή Αυγή γιατί οι Εθνικιστές είναι αυτοί που τόσα χρόνια και τόσους μήνες βίωσαν τις μεθοδεύσεις τις μηχανορραφίες, τις παρακολουθήσεις των βουλευτών μας με σκοπό περιθωριοποιηθούν και να φυλακιστούν.

Κλείνοντας απάντησε στους Κκέδες που ζητούν να ελεγχθούν οι λίστες φοροδιαφυγής πράγμα το οποίο ζητάει και η Χρυσή Αυγή, αλλά δεν δέχεται τον έλεγχο από το κράτος για τα οικονομικά του. "Το ΚΚΕ είναι παραπάνω από το κράτος;" είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας παράλληλα την πώληση της συχνότητας του 902 μέσω off-shore σε ιδιώτες.