7/1/15

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Πιο δυνατοί από ποτέ - Στις εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα! ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που είναι παράνομα προφυλακισμένος με εντολή του Σαμαρά μίλησε στο TRT Θεσσαλίας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Αρχικά αναφέρθηκε στις δικαστικές εξελίξεις λέγοντας πως το άθλιο κατηγορητήριο δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα ακροατήριο και κανένας δικαστής δεν θα αναλάβει να συνεχίσει την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς μαζί με την παραδικαστική κλίκα του. Τόνισε ότι αυτά που κάνανε στην Χρυσή Αυγή εάν είχαν συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αυτό θα είχε διαλυθεί μέσα σε 2 ώρες.

Κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τις στημένες δημοσκοπήσεις σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή παρά τις πολιτικές διώξεις είναι πιο δυνατή από ποτέ και θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.


Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων είπε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ήδη συμπληρώσει όλες τις θέσεις την στιγμή που τα άλλα κόμματα ακόμα προσπαθούν να βρουν άτομα για να γεμίσουν τις λίστες τους. Μάλιστα αποκάλυψε πως σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθούν όλοι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην κεντρική σελίδα του κόμματος Xagr.net.

Εν συνεχεία παρουσίασε τις βασικές θέσεις του κόμματος για την οικονομία, την εθνική παραγωγή και το μνημόνιο κτλ. Κλείνοντας είπε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Μαγνησίας μέσα από τα κελιά της Τιμής και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Παλιούρι Διμηνίου με βασικό σύνθημα "Οι Έλληνες στην εξουσία – Οι κλέφτες στην φυλακή."