20/1/15

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Τώρα είναι η σειρά σας να «μη μας προδώσετε»!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Τώρα είναι η σειρά σας να «μη μας προδώσετε»!Συνέντευξη του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο elnewsgr.blogspot.gr

- Υποψήφιος και πάλι μέσα από τα κελία. Τελικά το "ούτε βήμα πίσω" γίνεται πράξη;
Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά στους αναγνώστες του blog σας. Δίνετε και εσείς, από το δικό σας ψηφιακό μετερίζι τον Αγώνα για την Απελευθέρωση της Πατρίδος μας. Είχα την «τύχη» να είμαι ο πρώτος πολιτικός κρατούμενος που συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον Μάιο και τώρα είναι οι δεύτερες εκλογές όπου διεξάγω προεκλογικό Αγώνα μέσα από τα Κελιά της Τιμής και έχοντας ως μοναδικό μου μέσο επικοινωνίας ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ και αυτό κοινόχρηστο! Βέβαια και κάναμε πράξη το «ούτε βήμα πίσω» και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη όσο υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Χρυσαυγίτης. Κάποιοι, καλοπροαίρετα οι περισσότεροι, μας έλεγαν όσο ήμασταν εκτός φυλακής «μη μας προδώσετε» και χρειάστηκε να τους το επιβεβαιώσουμε με τον πιο επώδυνο για εμάς και τις οικογένειές μας τρόπο, στερούμενοι παράνομα και άδικα την Ελευθερία μας. Τώρα τους επαναλαμβάνουμε εμείς αυτές τις 3 λέξεις… Τώρα είναι η σειρά σας να «μη μας προδώσετε»! Να δώσετε την μάχη μέσα από το κάστρο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής. Να αποδείξετε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ενωμένοι μπορούν να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας από τα δεσμά της.


- Από τις εκλογές αυτές θα βγει κερδισμένος ο Λαϊκός Σύνδεσμος; Πιστεύεις θα αυξήσει τα ποσοστά του;
Είμαι πεπεισμένος ότι όπως και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, έτσι και στις 25 Ιανουαρίου η μοναδική κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, όπου θα αυξήσει για ακόμα μια φορά τα ποσοστά της! Όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένοι και δεν αλλάζουν την ψήφο τους κάθε τρεις και λίγο. Μας είδαν, μας άκουσαν, μας πίστεψαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν με κάθε τρόπο.

- Πιστεύεις ότι τελικά θα γίνει η δική της Χρυσής Αυγής ή μήπως θέλουν τελικά να το αποφύγουν όλο αυτό;
Δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούν στο εδώλιο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η αθλιότητα αυτή θα σταματήσει με την πτώση της Χούντας Σαμαρά. Η παράγκα του «Μπάμπη» Αθανασίου με Κουτζαμάνηδες, Βουρλιώτηδες, Κλάπες, Ντογιάκους και κάτι άλλα παραδικαστικά σκουπίδια τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου. Στην συνέχεια με όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση που προανέφερα και όσους τους υποστήριξαν στα διάφορα δικαστικά συμβούλια που πρότειναν την παράταση των προφυλακίσεών μας, επαναλαμβάνοντας τις γελοιότητες των Ντογιακοκλαπέων χωρίς να διαβάζουν καν τα υπομνήματα μας, θα τα πούμε στα Δικαστήρια. Εμείς αντέξαμε με το κεφάλι ψηλά την δοκιμασία μας. Αυτοί θα κλαίνε σα μωρά όταν οδηγούνται στην φυλακή για τα παραδικαστικά εγκλήματά τους. Τίποτα δε θα μείνει ατιμώρητο σε μια Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και να το γνωρίζουν καλά αυτά τα ανθρωπάκια…

- Κάνουν ότι είναι δυνατόν για να σε ενοχοποιήσουν και για άλλες υποθέσεις. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;
Οι υπόλοιπες δύο υποθέσεις που μου έχουν φορτώσει είναι κάποια αστεία πλημμελήματα, από τα οποία το ένα ήταν στο αρχείο γιατί δεν υφίσταται αδίκημα και το άλλο είναι το γνωστό επεισόδιο της Ραφήνας όπου πάλι δεν υπάρχει αδίκημα. Και στα δύο θα τους ξεφτιλίσω πανηγυρικά στην ακροαματική διαδικασία-πάρτυ όταν διεξαχθούν.

- Πέρασαν πολλοί μήνες... Τελικά μήπως έχεις καταλάβει τώρα το γιατί είσαι προφυλακισμένος;
Τους ζητάω και εγώ εδώ και 13 μήνες που είμαι στην φυλακή να μου δώσουν ΕΝΑ στοιχείο εναντίον μου και ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΙΣΟΒΙΑ! Νομίζω είναι δελεαστική η πρόταση που τους κάνω… Αλλά τι να μου απαντήσει ο Ντογιάκος που πήρε εντολή από τον ελεεινό, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό να με γ@μ..ει;;; Το βουλώνει και καλά κάνει! Έτσι κι αλλιώς τον έκαναν προϊστάμενο στο Εφετείο μόλις «έκλεισε» την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα τα λαμόγια. 

- Τι σημαίνει για σένα η λέξη τρομοκρατία στην Ελλάδα του 2015;
Η λέξη «τρομοκρατία» στην Ελλάδα σημαίνει ΜΟΝΟ τον φόβο που σπέρνει στον Ελληνικό λαό η Χούντα Σαμαρά. Πραγματική τρομοκρατία δεν υπάρχει. Υποχείρια του συστήματος είναι αυτά τα τσογλάνια που πληρώνουν τους ποινικούς για να τους κάνουν τις δουλειές τους. Χωρίς ιδεολογία, αρχή, μέση και τέλος. Τον Ξηρό τον αμόλησαν για να τους κάνει μερικές «καλές» και τον συνέλαβαν μόλις προκηρύχτηκαν εκλογές, ενώ τον «είχαν» τρείς μήνες πριν... Κρατική και παρακρατική είναι η τρομοκρατία στην Ελλάδα και ας αφήσουν το δούλεμα του Ελληνικού λαού! ΕΛΕΟΣ! 

- Πού ανήκει τελικά η Χρυσή Αυγή ιδεολογικά και ποσό κοντά είναι στην λεγόμενη Δεξιά;
Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ Ελεύθερο Εθνικιστικό Πατριωτικό Κίνημα στην Ελλάδα.- Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα σε όλους αυτούς που συνεχίζουν με μίσος να κυνηγούν το κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου;
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα διαφορετικό, φτιαγμένο από ένα άλλο μέταλλο. Δημιουργημένο από τους Αγώνες και τις θυσίες των στελεχών του και του Αρχηγού του. Είδατε ότι ακόμα και οι φυλακές μας Δυνάμωσαν αντί να μας διαλύσουν. Όταν έχεις περάσει φυλακή τι να σου κάνει ένα αρθράκι σε μια φυλλάδα ή ένα ρεπορτάζ σε ένα τσοντοκάναλο; Αυτοί που μας πολεμούν θα περάσουν σύντομα το κατώφλι του Κορυδαλλού για τα εγκλήματά που έχουν κάνει κατά των Ελλήνων και τότε να δείτε γέλιο… Οι χειροπέδες δε θα είναι «γούνινες» όπως τις έχουν συνηθίσει… Θα είναι μεταλλικές και κρύες όπως αυτές που φόρεσαν ΑΔΙΚΑ σε εμάς.

Συναγωνιστές, τις επόμενες μέρες δώστε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε την Κυριακή να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εντός και εκτός Κορυδαλλού, την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!