16/1/15

ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΔΕΞΙΑΣ

KAMENOS-samarasΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Η γραφικότητα, η αφερεγγυότητα, οι παλινωδίες και η αναξιοπιστία τείνουν πραγματικά να γίνουν τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα των καθεστωτικών και συμπορευόμενων με το υφιστάμενο σύστημα εξουσίας πολιτικάντηδων.

Όσο κι αν η καθεστωτική προπαγάνδα των ΜΜΕ προσπαθεί να «φτιασιδώσει» το προφίλ των υπηρετών της υφιστάμενης εξουσίας των ολιγαρχών πλουτοκρατών, παρουσιάζοντας επιλεκτικά κάποιους εξ αυτών ως «αντικαθεστωτικούς» κι επιχειρώντας έτσι να εγκλωβίσει περισσότερους έλληνες στο «μαντρί» του αυτοανακηρυγμένου «συνταγματικού τόξου», ματαιοπονεί.

Κι αυτό διότι είναι τέτοια η ιδιοτέλεια και η εξουσιολαγνεία των πολιτικάντηδων αυτών, ώστε δε διστάζουν να προβούν στις πλέον θεαματικές και ειδεχθείς κυβιστήσεις προκειμένου να διαιωνίσουν τις άθλιες υπάρξεις τους σε ένα σάπιο και δύσωδο σύστημα εξουσίας.

Είναι άπειρα τα παραδείγματα των αδίστακτων καιροσκόπων πολιτικάντηδων που επιχειρούν την μία κωλοτούμπα μετά την άλλη, προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις εξουσίας και να προσποριστούν πρόσκαιρα επικοινωνιακά και (κυρίως) οικονομικά οφέλη.

Θα αποτελούσαν χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις αυτές του Βορίδη και Μπουμπούκου, οι οποίοι με χαρακτηριστική ευκολία «αποκήρυξαν» την αντισυστημική και αντισιωνιστική τους ρητορική και μεταλλάχθηκαν στους πλέον «πρόθυμους» συνεργάτες αυτών που στηλίτευαν καθημερινά, μέσω του καναλιού του τηλεπροέδρου των offshore και των μιζών.

Μας προέκυψε όμως νέος «πρωταθλητής» στις κωλοτούμπες και στον τυχοδιωκτισμό…

Ο «υδατάνθρακας», ο πρώην υπουργός (προ 5 ετών) της ΝΔ, ο όψιμος «πολέμιος του συστήματος», ο έχων ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσία και μερικές «υποθεσούλες» σχετικά με οικονομικά σκάνδαλα (βλ. χρηματιστήριο), έκανε τη «μεγάλη δήλωση»

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία ενός διαπλεκόμενου πολιτικάντη μήπως και βρεθεί εκτός βουλής και κατά συνέπεια έκθετος των παρελθόντων «δραστηριοτήτων» του, εφόσον δεν εξυπηρετεί πλέον το σύστημα ως πολιτικό πτώμα.

Αποτελεί όμως χαρακτηριστικό παράδειγμα αμετροέπειας, δουλοπρέπειας και πολιτικού τυχοδιωκτισμού, η ανωτέρω δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία: «δεν υπάρχουν κομμουνιστές που παίρνουν με τα κονσερβοκούτια τα κεφάλια» προκειμένου να εξευμενίσει το αναρχομαρξιστικό συνονθύλευμα και να εξασφαλίσει έτσι θέση στο μελλοντικό πολιτικό σκηνικό, όντας ο ίδιος ένα πολιτικό πτώμα.

Υπάρχουν κομμουνιστές, ευτραφέστατε εξωμότη της μασονοδεξιάς σου, που αντί για κονσερβοκούτια χρησιμοποιούν CZ και ΑΚ-47 για να σκοτώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι απλά δεν είναι μαρξιστές ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Τα 2 παλληκάρια που έχυσαν το αίμα τους στη Λεωφόρο Ηρακλείου, ήταν απλά κοινωνοί της ιδέας του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και γι’ αυτό έπεσαν θύματα των συμμοριών που εσύ ΓΛΥΦΕΙΣ μήπως κι εξασφαλίσεις μελλοντικά καμία θεσούλα για τον ευτραφή (από τους υδατάνθρακες) πισινό σου.

Αυτοί είσαστε όλοι εσείς οι επαγγελματίες Μαυρογιαλούροι, οι απατεώνες της κοινωνίας, οι κωλοτούμπες της πολιτικής, τα υπαλληλάκια της πλουτοκρατίας, οι θρασύδειλοι ζήτουλες των ψήφων και της διεφθαρμένης εξουσίας.

Όσο κι αν συκοφαντείτε, παπαγαλίζετε και δημαγωγείτε μέσα από τα τηλεπαράθυρα των μεγαλοεργολάβων, όσο κι αν αυτοπαρουσιάζεστε ως «θύματα» και «προδομένοι» από το σύστημα που πιστά υπηρετείτε, είσαστε καταγεγραμμένοι από την Ιστορία, ως τα πλέον μισητά και ιδιοτελή υποκείμενα που γνώρισε αυτός ο τόπος.

Σύντομα αυτή η χώρα θα αποκτήσει μία πραγματικά εθνική κυβέρνηση, αυτή της Χρυσής Αυγής και θα διαπομπεύσει όλα αυτά τα μιάσματα της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς, της συγκάλυψης, της ανομίας, του πολιτικαντισμού.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ