4/1/15

Η Θεσσαλία έδειξε πρώτη στο Σαμαρά τον δρόμο της εξόδου!

Η Θεσσαλία έδειξε πρώτη στο Σαμαρά τον δρόμο της εξόδου!Η προεκλογική εκστρατεία του δικτάτορα Σαμαρά ξεκίνησε από τη Θεσσαλία με τους χειρότερους για τη ΝΔ οιωνούς: μερικές δεκάδες βολεμένοι νεοδημοκράτες συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό που βύθισε τη χώρα και το Λαό στη φτώχεια και την ανυποληψία.

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη», δήλωσε ο κωμικός πολιτικάντης, κάνοντας και τους λίγους παρευρισκόμενους να κρατούν τα στομάχια τους από το γέλιο. Παρά το γεγονός ότι η προεκλογική περίοδος υποχρεώνει τον δικτατορίσκο να βγει από τη γυάλα του Μαξίμου, τούτο δεν σημαίνει πως θα προσαρμοστεί αυτομάτως και στην κοινωνική πραγματικότητα.


Καθώς φαίνεται ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα της βρώμικης προπαγάνδας του Μαξίμου και της Συγγρού. Επαναλαμβάνει συνεχώς την λέξη «ανάπτυξη», τόσο ώστε να το έχει πραγματικά πιστέψει και μάλιστα να το διατυμπανίζει δημοσίως, πλέον κι εκτός τηλεοράσεως. Ποιος όμως θα πειστεί από τον κωμικό Σαμαρά, όταν η καθημερινότητα αποδεικνύει πως κάθε του ενέργεια συνέβαλε στην καταλήστευση του Λαού μας προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων οικονομικά ισχυρών;

Η συγκέντρωση της Λάρισας δε, καταδεικνύει πως η καρδιά της ελληνικής αγροτιάς, πλην εκείνων των προνομιούχων μεγαλοτσιφλικάδων που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Συγγρού, γύρισε την πλάτη στη ψοφοδεξιά ΝΔ των Μνημονίων και της καταστροφής του αγροτικού κόσμου. Οι Έλληνες αγρότες, όπως και οι υπόλοιποι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες, έχουν πια το δικό τους Κίνημα, το οποίο υπερασπίζεται τα δίκαιά τους. Η Θεσσαλία έριξε την πρώτη σφαλιάρα στην αλαζονεία της μασονοδεξιάς ΝΔ και τα χειρότερα έπονται!