15/1/15

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποτελούν, ευτυχώς ή δυστυχώς, ένα κρίσιμο πολιτικό γεγονός καθώς βουλευτές της τρίτης κοινοβουλευτικής πολιτικής δύναμης, του Λαϊκού- Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκονται έγκλειστοι στα κελιά  μιας ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας». 

Για πρώτη φορά από την λεγόμενη μεταπολίτευση και μετά Έλληνες βουλευτές καλούνται να αναμετρηθούν πολιτικώς σε μια άνιση μάχη, καθώς είναι αποκλεισμένοι από τη δημόσια ζωή και τα Μέσα Μαζικής Ενήμερωσης ή ορθότερα Εξαπάτησης. Με ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής διεκδικούν να αποτελέσουν τον κύριο ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, δίχως να έχουν μιλήσει δευτερόλεπτο σε κανάλι. ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ:
Α) Αγωνιζόμαστε αδιαπραγμάτευτα ενάντια στη μεγαλύτερη εγκληματική, μνημονιακή, προδοτική συμμορία των πολιτικών κομμάτων τα οποία έχουν διακριθεί στην κατασπατάληση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Β) Πολεμούμε το διεφθαρμένο και ξενοκίνητο σύστημα εξουσίας το οποίο  υπό το μανδύα των πολιτικών κομμάτων υποθηκεύει την Εθνική περιουσία του Ελληνικού λαού στα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα.
Γ) Οι πρωτόγνωρες και αναίτιες συλλλήψεις Ελλήνων βουλευτών βασιζόμενες σε διάτρητα κωμικά πορίσματα -εκθέσεις ιδεών αποτελούν τεκμήριο πολιτικής Αγνότητας. Ενορχήστρωσαν μια σκευωρία, διότι το σύστημα στάθηκε ανίκανο να μας αντιμετωπίσει με πολιτικούς όρους.
Δ) Το πρόγραμμά μας δεν είναι άλλο ένα πολιτικό πρόγραμμα αλλά η Λύση σε αυτό που ονομάζεται αδιέξοδο. Οι πολιτικές μας Θέσεις  είναι και η βασική αιτία των διώξεών μας. Προσκρούουν στις ειλημμένες αποφάσεις των υπερατλαντικών αφεντικών που αφορούν φυσικά την διαχείριση και εκμετάλλευση του Αιγαίου. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται σθεναρώς στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και στην εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Ε) Διότι όλα τα μεγαλοκάναλα της διαπλοκής είτε συκοφαντούν είτε φιμώνουν τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν ανήκει στη συμπαγνία αυτή αλλά την καταπολεμά με οποιοδήποτε πολιτικό  κόστος.
ΣΤ) Είναι η μοναδική φωνή Αντίστασης ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Η Χρυσή Αυγή καταπολεμά την λαθρομετανάστευση, η οποία τείνει να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα πολυφυλετικό έκτρωμα δυτικού προτύπου. Όχι στην αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως του Λαού μας.
Ζ) Διότι για τους Χρυσαυγίτες δεν υπάρχει μόνο οικονομική κρίση αλλά προπαντός Εθνική και Ηθική. Ο Ελληνικός λαός είχε περιπέσει σε ένα λήθαργο πολλών ετών, και τώρα σιγά σιγά αφυπνίζεται. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το γενικό κύμα μιας πνευματικής Εγέρσεως ενάντια στην αδιαφορία και στην αδράνεια.  Είναι η μοναδική  πολιτική δύναμη που υπόσχεται Αξιοπρέπεια και Δικαιοσύνη.
                   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια Ελλάδα Εθνικώς Ανεξάρτητη και Κοινωνικώς Δίκαιη.

Γεώργιος Σύρος, νομικός / Τ.Ο Μαγνησίας