22/1/15

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ – 3 ΒΙΝΤΕΟ

XRYSH_AYGH_SPOT_2
Γράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Είναι γεγονός ότι κάθε ένας εξ ημών έχει έναν ή και περισσότερους από το οικογενειακό του περιβάλλον, οι οποίοι είναι έτοιμοι να διαπράξουν, εκ νέου, την πλέον τραγική πράξη αυτοχειρίας, την ψήφο σПτα ανακυκλωμένα σκουπίδια του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου».

Την ψηφοθηρική «μερίδα του λέοντος» από αυτό το όργιο παραπληροφόρησης, προπαγάνδας και κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, το οποίο διεξάγουν συστηματικά τα ΜΜΕ των νταβατζήδων-μεγαλοεργολάβων, αναμένουν να καρπωθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.


Έχει αναφερθεί πολλάκις στην παρούσα ιστοσελίδα η δόλια στρατηγική του διπόλου «εγγυητή» και «ανατροπέα», που ακολουθούν τα ανωτέρω κόμματα της διαφθοράς, της πλουτοκρατίας και του ψεύδους και δεν επιθυμώ να υπερθεματίσω για την απόδειξη των αυτονόητων και των αυταπόδεικτων.

Θα έχετε διαπιστώσει όλοι ότι το κυρίαρχο στοιχείο της ρητορείας τους, με την οποία προσπαθούν να προωθήσουν στους έλληνες τις άθλιες υπάρξεις τους ως «σωτήρες», είναι ο ΦΟΒΟΣ και η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
Εάν εξάλλου οι 2 εξουσιαστικές ΜΑΦΙΕΣ, οι απαρτιζόμενες από καθ’ έξιν και κατ εξακολούθηση ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, είχαν την πάλαι ποτέ απήχηση στην ελληνική κοινωνία, τότε δεν θα είχαμε το παράδοξο φαινόμενο να ψηφίζει κάποιος ένα κόμμα, ενώ την ίδια στιγμή αναγνωρίζει τη φαυλότητα και την ανομία που επικρατεί στις τάξεις του.

Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκαμε όλοι μας το που βρίσκουν τους «πρόθυμους ηλίθιους» ψηφοφόρους τα κόμματα της προδοσίας και της κλεπτοκρατίας, την ίδια στιγμή που στις κατ ιδίαν συζητήσεις μας, η συντριπτική πλειοψηφία των συνομιλητών μας απαρνιέται και αποστρέφεται το σύνολο του παλαιοπολιτικού και δύσωδου συστήματος;

Η απάντηση συναγωνιστές βρίσκεται στις λέξεις που προανέφερα, ΦΟΒΟΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, στον καλλιεργημένο από τα ΜΜΕ φόβο επενδύει η πατριδοκάπηλη προδοτική παράταξη της ΝΔ, στην απελπισία και την ανέχεια επενδύουν οι ανθέλληνες αναρχομαρξιστές (με τις παχυλές καταθέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς είναι να τους δείξουμε την αλήθεια


τα ψεύδη


τα αντεθνικά παραληρήματα


Αυτά είναι απλά μερικά αποσπάσματα από τις παλινωδίες και τις ψευτιές που έχουν στο ενεργητικό τους οι αυτόκλητοι «σωτήρες» μας, αυτοί τους οποίους είναι έτοιμοι να ψηφίσουν 50-60% των συνελλήνων μας, ίσως και αρκετοί εκ των κοντινών συγγενών μας.

Φυσικά εκτός από τις ανωτέρω αλήθειες δεν έχουμε να αντιπαρατάξουμε τη συστηματική προβολή και προπαγάνδα των ΜΜΕ που προωθεί τους καταστροφείς της Πατρίδας.
Έχουμε όμως την υποχρέωση, πριν αμοληθούν στις κάλπες διαποτισμένοι από το φόβο και την απελπισία των νταβατζήδων των ΜΜΕ, να τους δείξουμε ένα απειροελάχιστο δείγμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.


Εάν μετά από όλα αυτά επιμείνουν να πετάξουν την ψήφο τους σε αυτούς που τους δυναστεύουν, τους κλέβουν τη ζωή των ιδίων και των παιδιών τους, αυτούς που ξεπουλούν την Πατρίδα τους, είναι «άξιοι» των επιλογών τους.

Διαμηνύστε τους απλά ότι θα είναι η πρώτη γενιά Ελλήνων που θα αυτοϋποδουλωθούν και θα αφανιστούν, επειδή ποδηγετημένοι από μία χούφτα τηλεδημαγωγών, επέλεξαν να τους κυβερνά η απεχθέστερη ιστορικά συμμορία ξενόδουλων, προδοτών.

Έτσι κι αλλιώς εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την αφύπνιση της Εθνικής συνείδησης.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ