16/1/15

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε από τα κελιά της Τιμής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.


Σε μια μοναδική και συνάμα πρωτοφανή στιγμή για την μεταπολίτευση και την ψευτοδημοκρατία ο Αρχηγός της Τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει πολιτικός κρατούμενος με ακόμα 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής με εντολή της Χούντας Σαμαρά.


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε στον συνεχιζόμενο Αγώνα της Χρυσής Αυγής, ο οποίος δεν σταματά παρά τις πολιτικές διώξεις, επισημαίνοντας τα κοινωνικά, οικονομικά και κυρίως τα εθνικά θέματα στην Μακεδονία μας.

Τόνισε πως το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, παρά τον διαρκή πόλεμο φίμωσης και συκοφαντίας από το σύστημα, το οποίο θα ξεφτιλιστεί παντελώς, όταν θα κληθεί να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όντας παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.