24/12/14

Παν. Ηλιόπουλος: Ντογιάκος, ο επικίνδυνος τζιχαντιστής του Σαμαρά

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ντογιάκος, ο επικίνδυνος τζιχαντιστής του ΣαμαράΆρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην εφημερίδα "Ακρόπολη"

Aπό τότε που βγήκε από την πολιτική απομόνωση, o Σαμαράς ξεκίνησε έναν Ιερό Πόλεμο. Πόλεμο για την κατάκτηση της εξουσίας. Πρώτος στόχος ήταν να εξολοθρεύσει εσωκομματικά την κόρη του εχθρού του και δεύτερος με κάθε τρόπο να καταλάβει την εξουσία. Τώρα πλέον χρειάζεται εγχείρηση για να τον ξεκολλήσουν από την πρωθυπουργική καρέκλα! Έχει γαντζωθεί για τα καλά και κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να κάτσει έστω και μία ώρα παραπάνω. Σ’ αυτόν τον πόλεμο του Σαμαρά για την κατάκτηση και την διατήρηση της εξουσίας έχουν βρεθεί αρκετοί πρόθυμοι να κυλιστούν στον βούρκο προκειμένου να «αρπάξουν» λίγη εξουσία.


Ένας απ’ αυτούς είναι ο επίορκος παραδικαστικός Ντογιάκος. Ένας τζιχαντιστής για ΟΛΕΣ τις βρώμικες δουλειές του συστήματος εδώ και χρόνια. Ο εισαγγελέας που ανέλαβε «να κλείσει την υπόθεση Χρυσή Αυγή» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Σαμαρά. Δηλαδή να περάσει η Ηγεσία της 18 μήνες στην φυλακή ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! Με μυθεύματα και παραμύθια της Χαλιμάς, ο τύπος αυτός που παριστάνει τον Εισαγγελέα, αφού μας προφυλάκισε μετά από εντολή Σαμαρά («Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γ@μήσει»), έφτιαξε μια κατάπτυστη πρόταση για να μας στείλει σε δίκη.


Αφού λοιπόν παρέδωσε την «πρότασή» του, το Σαμαριστάν χωρίς να κρατήσει ούτε καν τους τύπους πάνω στην βιασύνη τους γνωρίζοντας ότι ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, έκανε τον Σαμαροφύλακα Ντογιάκο Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών!!! Τον άνθρωπο που θα ελέγχει πλέον όλες της μεγάλες ποινικές υποθέσεις! Με απλά λόγια, αυτόν που θα τους σώσει από τις δύσκολες δικαστικές περιπέτειες που έρχονται εις βάρος τους σύντομα.

Επειδή η ζωή όμως κύκλους κάνει… ήρθε η ώρα να ανταποδώσει ο Ντογιάκος την κατάληψη της θέσης. Δεν πέρασαν μερικές ημέρες και στα χέρια του τζιχαντιστή έφτασε μια καταγγελία για χρηματισμό βουλευτή από τον Σαμαρά. Αμέσως κάλεσε το αφεντικό του και τον ενημέρωσε

Ξαφνικά το ραντεβού του βουλευτή με τον μεσάζοντα ακυρώθηκε και το υλικό παρέμεινε κλειδωμένο στο γραφείο του Ντογιάκου μέχρι να το φέρει στο φως της δημοσιότητας ένας άλλος ηθοποιός. Γιατί δεν αποδέχεται λοιπόν ο Ντογιάκος την άρση απορρήτου του τηλεφώνου του Αποστολόπουλου για να μάθουμε όλη την Αλήθεια;;; Τόσο πολύ τρέμει το παρεάκι του Μαξίμου την αποκάλυψη των συνομιλητών του Αποστολόπουλου;

ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

Ο Προϊστάμενος Εφετών Ντογιάκος και ο Διευθυντής Ασφάλειας της Αστυνομίας Στάθης (και οι δύο πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, διορισμένοι επί Σαμαρά) είναι οι μοναδικοί που γνώριζαν το συγκεκριμένο ραντεβού του Χαϊκάλη με τον μεσάζοντα Αποστολόπουλο, που τελικά ενημερώθηκε και δεν προσήλθε ποτέ… Έχουν πονέσει τα μάτια μας με αυτές τις εξόφθαλμες μεθοδεύσεις από το παρακράτος του Σαμαρά.

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης παρουσιάζει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ηχητικό με ρητή εντολή Σαμαρά στον Ντογιάκο να μας γ@μήσει και στις 19 Δεκεμβρίου ξεσπάει νέο σκάνδαλο με απόκρυψη δικογραφίας για την προστασία του Σαμαρά από τον Σαμαροφύλακα Ντογιάκο. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συλλάβει κάποιος σ’ αυτό το κράτος τον Σαμαρά, τον Ντογιάκο και τα άλλα μέλη της εγκληματικής τους οργάνωσης; Να βγουν με καλάσνικοφ στο Σύνταγμα και να πυροβολούν παιδιά;

Η εγκληματική οργάνωση Σαμαρά καταλύει το Πολίτευμα και πρέπει να επέμβει ΑΜΕΣΑ η Δικαιοσύνη πριν οδηγηθεί η Χώρα σε ακόμα πιο δύσκολα και περίεργα μονοπάτια απ’ ότι την έχουν οδηγήσει αυτοί οι άθλιοι τύποι.

Πιο επίκαιρο από ποτέ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός Κρατούμενος
Βουλευτής Μαγνησίας
Φυλακές Κορυδαλλού