13/12/14

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

mme-image001
Γράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Γράφοντας αυτές τις γραμμές αισθάνομαι απέραντη οργή και συνάμα λύπη για την κατάντια και τη σήψη που έχει απλωθεί σε ολόκληρο το σύστημα εξουσιών το οποίο ποδηγετεί, τρομοκρατεί και κυβερνά με όρους τυραννικού καθεστώτος την Πατρίδα μας.

Δεν είναι φυσικά η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ αποκάλυψη στην οποία προέβη σήμερα ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κι έχει να κάνει με την πρωτοφανή, για τα παγκόσμια δεδομένα, αισχρή και δικτατορική παρέμβαση ενός δοσίλογου πολιτικάντη προς μία υποτιθέμενη «ανεξάρτητη» αρχή, αυτή της δικαιοσύνης που με έχει κάνει έξαλλο.


Ήταν άλλωστε πασιφανές και αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι οι πρωτοφανείς και πέραν κάθε νομικής δεοντολογίας διώξεις σε βάρος του Κινήματός μας, ήταν απόρροια μίας σκοτεινής και βρώμικης συνωμοσίας μεταξύ πολιτικάντηδων και επίορκων δικαστικών υπαλλήλων, με αντικειμενικό σκοπό τη διάλυση της μοναδικής αδέσμευτης και αγνής πολιτικής δύναμης του τόπου και τη σκύλευση των εκλογικών ποσοστών της από ένα παραπαίον και υπό διάλυση πολιτικό μόρφωμα, αυτό της ΝΔ.

Οι αδίστακτοι αριβίστες της ψευτοπατριωτικής «δεξιάς», αυτοί που διαχρονικά αποτελούσαν τους εκπροσώπους της ξενόδουλης πολιτικής και τους παρασκηνιακούς «προστάτες» της αναρχομαρξιστικής πλέμπας, διαισθανόμενοι την αποστροφή και την απέχθεια των γνήσιων ελλήνων προς το σάπιο πολιτικό σύστημα και τις σκανδαλώδεις «υπόγειες» σχέσεις του με τους μεγαλοεργολάβους και πλουτοκράτες, η οποία εκδηλωνόταν περίτρανα με την υποστήριξή τους προς τη Χρυσή Αυγή, περιήλθαν σε κατάσταση απόγνωσης και πανικού.

Η διαφαινόμενη απώλεια ψήφων και η συνεπαγόμενη έκπτωση αυτών των ΚΛΕΦΤΩΝ και ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ από τους κυβερνητικούς θώκους, όπως και η ανησυχία όλων των ΜΑΦΙΟΖΩΝ των ΜΜΕ για τις συνεχείς καταγγελίες και αποκαλύψεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του Κινήματός μας για το σκοτεινό και δόλιο ρόλο που αυτοί παίζουν στα πολιτικά παρασκήνια, έθεσε το διαπλεκόμενο σύστημα σε θέση άμυνας.

Όπως είναι γνωστό οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ όταν απειλούνται όχι μόνο συστρατεύονται, αλλά κτυπούν ΥΠΟΥΛΑ και ΔΟΛΙΑ, εκμεταλλευόμενοι τις προσβάσεις που έχουν σε κάθε επίπεδο εξουσίας και αρχών και χρησιμοποιώντας κάθε μέσο.

Η συστράτευση των ΜΑΦΙΟΖΩΝ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ των ΜΜΕ με τους αμοραλιστές-τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες, ήταν καταφανέστατη σε όλη τη διάρκεια αυτής της παραδικαστικής σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Χαλκευμένα και παραποιημένα «στοιχεία», ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ προσωπικών δεδομένων των βουλευτών του Κινήματός μας, ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ και ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ αναφορές σε βάρος τους, καθώς και «ρεπορτάζ» με ύφος εφάμιλλο των μεσημβρινών τους τηλεσκουπιδιών, έκαναν καθημερινά «παρέλαση» στις οθόνες των τηλεοράσεων, στις οποίες εκπέμπουν ΔΩΡΕΑΝ οι «επιχειρήσεις» του Μπόμπολα, του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Αλαφούζου και του Βαρδινογιάννη.

Των «ευεργετών» της Πατρίδας δηλαδή, στους οποίους ο Σαμαράς πριν ένα περίπου έτος «χάρισε» μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή καταλήστευε (με εντολές ξένων επικυριάρχων) τον ελληνικό λαό με χαράτσια, ΕΝΦΙΑ κλπ.

Έχοντας λοιπόν «υποχρεώσεις» οι ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ των τσοντοκάναλων και της τηλεπροπαγάνδας, απέναντι στον παραπαίοντα «πρωθυπουργό», έσπευσαν σήμερα να τον «στηρίξουν» (πρόσκαιρα βέβαια) εξαπολύοντας ένα νέο κύμα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας απέναντι στις συνταρακτικές αποκαλύψεις του συναγωνιστή μας.

«Προκλητικός, αμετανόητος και με πρακτορικές μεθόδους ο Κασιδιάρης»… αυτά είχαν ως «ενημέρωσή» μας στα δελτία ειδήσεων οι μεγαλοκαρχαρίες ιδιοκτήτες τους για μία υπόθεση που σε κάθε ευνομούμενο κράτος θα είχε επιφέρει ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις.

«Προκλητικός» γιατί αποκάλυψε αλήθειες που εκθέτουν το σάπιο σύστημα που κυβερνά τον τόπο, «Αμετανόητος» διότι ακόμη δεν έσκυψε το κεφάλι στους μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται το μόχθο και την περιουσία του ελληνικού λαού, «Πρακτορικές μεθόδους» διότι δημοσίευσε ένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΟΧΗΣ του έκπτωτου και ξενόδουλου «πρωθυπουργού»…

Δεν προστατεύουν όμως κατ ουσία το Σαμαρά οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, με τα προπαγανδιστικά τους παραληρήματα, την απόκρυψη και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Όσο ένοχος είναι ο Μεσσήνιος πολιτικάντης για την εν λόγω ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ που επιχείρησε, εκμεταλλευόμενος μερικούς ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ κρατικούς υπαλλήλους, άλλο τόσο (και παραπάνω) είναι ΕΝΟΧΟΙ και οι διαστρεβλωτές των γεγονότων, οι αυτόκλητοι «ενημερωτές» του λαού, οι συκοφάντες και ψυχωτικοί «διώκτες» του Κινήματός μας, οι έμμισθοι κονδυλοφόροι και τηλεσαλτιμπάγκοι, οι ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ του δύσωδου και διεφθαρμένου χώρου των ΜΜΕ.

Προστατεύουν τους εαυτούς τους, αποκρύπτοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ της μεγαλύτερης και πλέον ειδεχθούς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ που έχει γνωρίσει ο τόπος.

Διότι γνωρίζουν (εφόσον αυτοί προωθούν επικοινωνιακά τους πολιτικάντηδες) πάρα πολύ καλά, ότι ο «διάδοχος» του βωμολόχου σκευωρού Σαμαρά, ο επίσης ανεπάγγελτος μεγαλοαστός Τσίπρας, θα είναι εξίσου «πιστός συνεργάτης» στο υπάρχον μαφιόζικο σύστημα εξουσίας.

Αυτοί που τους «χαλάνε τη σούπα» και απειλούν τα έκνομά και καταχρηστικά «προνόμια» που τους έχουν εκχωρήσει οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, είναι οι παράνομα κρατούμενοι συναγωνιστές μας.

Αυτοί που επί 2,5 χρόνια ξεσκέπαζαν συστηματικά τις ανομίες τη διαπλοκή και τη διαφθορά μέσα στη Βουλή των ελλήνων, αυτοί που σήμερα, αλύγιστοι, αγέρωχοι και αποφασισμένοι (παρά τις διώξεις και τις συκοφαντίες σε βάρος τους) ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, σαπισμένο έως το μυελό των οστών και δύσωδο σαν βόθρο.

Κι έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ να ανησυχούν όλοι αυτοί οι άθλιοι, διότι το Κίνημά μας, στελεχωμένο με αποφασισμένους και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι αυτό που θα επιφέρει την ΚΑΘΑΡΣΗ σε αυτή τη χώρα, από τη σαπίλα, τη διαφθορά και την ανομία που αυτοί προσωποποιούν…

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ