7/12/14

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάτω η χούντα των σκευωρών και των τοκογλύφων - Όχι στον μνημονιακό προϋπολογισμό

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάτω η χούντα των σκευωρών και των τοκογλύφων - Όχι στον μνημονιακό προϋπολογισμόΤο μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον προϋπολογισμό.

Λίγες εβδομάδες πέρασαν από τότε που η συγκυβέρνηση του μνημονίου ζήτησε από την παράνομη βουλή ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να συνεχίσει ανενόχλητη να επιδίδεται στο καταστροφικό της έργο. Ο ίδιος ο Σαμαράς μας έλεγε πως το τέλος του τρέχοντος έτους θα βρει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση από αυτή που βρισκόταν το 2009, όταν δηλαδή υπέγραψε η ΝΔ το εθνοκτόνο μνημόνιο. Μας έλεγε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες θα ζήσουν ημέρες ανάπτυξης, σταθερότητας, ευημερίας και ότι τα πρώτα απτά αποτελέσματα της οικονομικής ανάκαμψης θα μετατραπούν σε επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα και παροχές προς τους πολίτες.


Όλα αυτά αποδείχτηκαν ψέματα. Η ανάπτυξη σας είναι η διόγκωση του χρέους, η «σταθερότητα» αποδείχτηκε από τα κραχ των χρηματιστηρίων και τα αποτυχημένα τεστ των τραπεζών και όσο για την ευημερία... την ζούμε καθημερινά, με τις αυτοκτονίες Ελλήνων, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τις κατασχέσεις ιδιωτικής περιουσίας από τους τοκογλύφους.

Την ίδια στιγμή το Μαξίμου για να κρατήσει τον πρωθυπουργό στην εξουσία κάνει λόγο για μεγάλες εθνικές μάχες εναντίον της τρόικα, για σκληρές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τους οποίους υποτίθεται ότι εκδίωξε από την Αθήνα και υποχρέωσε σε συμβιβασμό, καθώς η τελευταία δήθεν οριστική διαπραγμάτευση για έξοδο από τα μνημόνια έλαβε χώρα στο Παρίσι. Τέτοια ήταν η επιτυχία του Σαμαρά που η τρόικα ζητά την επιβολή νέων μέτρων μέσω e-mail!

Κανένα ίχνος αξιοπρέπειας, κανένα περιθώριο άσκησης εθνικής πολιτικής, άρα κανένα περιθώριο υπερψήφισης του κατοχικού προϋπολογισμού! Η μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά τάσσεται κατά του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή και για το λόγο αυτό οι εγχώριοι θαμώνες των στοών επιδιώκουν να μας εξοντώσουν πολιτικά.

Νομίζουν πως με την παράνομη προφυλάκιση μας θα φιμώσουν την μοναδική φωνή αντίστασης στη χώρα. Έκαναν και κάνουν λάθος! Παραμένουμε πιστοί στο ιδεώδες μιας μεγάλης κι ελεύθερης Ελλάδας και από πατριωτικό καθήκον δηλώνουμε ότι καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό που κατάρτισε το διεθνές τοκογλυφικό λόμπι και φέρνει προς ψήφιση το ενταύθα ένοχο πολιτικό κατεστημένο.

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος φυλακών Κορυδαλλού

Το παρόν μήνυμα συνυπογράφουν, καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό, και οι λοιποί παράνομα έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής:
Γερμενής Γεώργιος
Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Κασιδιάρης Ηλίας
Κούζηλος Νικόλαος
Λαγός Ιωάννης
Παππάς Χρήστος