20/12/14

Αυτοί δεν μετανόησαν! Απόρριψη αιτήματος αποφυλάκισης για Γερμενή και Ηλιόπουλο‏

Όταν ο θεσμός της Δικαιοσύνης έχει καταλυθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της αντεθνικής Χούντας με ωμή, παράνομη και αντισυνταγματική παρέμβαση στη δικαστική εξουσία και με τη διαταγή προς τον εισαγγελέα Ι. Ντογιάκο «να τους γ@@@σει», τότε δεν προκαλεί καμία έκπληξη η απόρριψη του αιτήματος των συναγωνιστών Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου για αποφυλάκιση.




Επιπρόσθετα, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, Γερμενής και Ηλιόπουλος, ούτε μετάνιωσαν για την πολιτική τους στράτευση στη Χρυσή Αυγή, ούτε συνδιαλλάχθηκαν με τη Χούντα Σαμαρά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, συνεχίζουν με γενναιότητα να υπομένουν μια παράνομη πολιτική δίωξη, στο πλευρό του Αρχηγού και των συναγωνιστών τους πολιτικών κρατουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι, η «ανεξάρτητη» δικαστική εξουσία αποφάσισε χθες και λίγες μόνο ώρες προ της ψηφοφορίας για την εκλογή ΠτΔ, να αποφυλακίσει τον Σ. Μπούκουρα, με το σκεπτικό πως «έχει αποστασιοποιηθεί από την οργάνωση»!
Αφήνουμε τους άθλιους της πολιτικής σκευωρίας στη χλεύη του Ελληνικού Λαού. Κι εκείνος, με την στήριξή του, καλείται να δώσει στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τη δύναμη να ξεβρωμίσει τον τόπο από τους κλέφτες, τους επίορκους και τους διεφθαρμένους, για ν' ανασάνουν επιτέλους ελεύθερα η Πατρίδα και οι Έλληνες!