16/12/14

Βουλευτές Χρυσής Αυγής: “Θα έρθουμε στην Βουλή με χειροπέδες για να καταψηφίσουμε τον Μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο”

Βουλευτές Χρυσής Αυγής: “Θα έρθουμε στην Βουλή με χειροπέδες για να καταψηφίσουμε τον Μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο”Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι βουλευτές που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Κούζηλος θα έρθουν αύριο το απόγευμα την Βουλή για να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση:

"Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εντολή Σαμαρά φυλακίστηκαν παράνομα θα έρθουν στη Βουλή με χειροπέδες και θα καταψηφίσουν τον μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ώρα που έχουν καταλυθεί η Δημοκρατία, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία και η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας βρίσκεται στη φυλακή αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπλοκής και στερούμενη του δικαιώματος δημοσίου λόγου.


Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας, το βίντεο Μπαλτάκου και η ηχογραφημένη χυδαία εντολή Σαμαρά σε δικαστικούς που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα έριχναν την κυβέρνηση, εδώ θάφτηκαν από τους πολιτικούς και τους διαπλεκόμενους καναλάρχες.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και μετά τις επερχόμενες εκλογές θα είναι η μόνη πραγματική Εθνική αντιπολίτευση"