13/12/14

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

mpoukoyras-aleksopoylosΣε δημοσίευμα της καθεστωτικής εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ”, το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά το Μνημόνιο, περιέχετο η πληροφορία ότι ανάμεσα στους 180, τους οποίους επιδιώκει να συγκεντρώσει η κυβέρνηση, προκειμένου να επιτύχει την παράταση του αμαρτωλού βίου της είναι και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπούκουρας και Αλεξόπουλος. 

Ως γνωστόν, ο ένας εξ αυτών ανεξαρτητοποιήθηκε και ο άλλος διεγράφη επειδή ακριβώς είχε εκδηλώσει την πρόθεση και είχε κάνει επαφές προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθεί. Η αποχώρησή τους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, οφείλεται στις εκβιαστικές διώξεις της χούντας Σαμαρά, η οποία τον μεν έναν έχει φυλακίσει, τον δε άλλον τον έχει υπό κατηγορίαν.Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι όλοι ικανοί να αντέχουν στις πιέσεις. Από εκεί και πέρα όμως, να φτάσουν στο σημείο να στηρίξουν με την ψήφο τους την παράταση αυτής της αποδεδειγμένα εθνικά επικίνδυνης κυβερνήσεως είναι πέρα από κάθε όριο. 


Διατυπώθηκε και ο ισχυρισμός ότι η εκλογή τους στη θέση του βουλευτού δεν ανήκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά αποτελούσε προσωπική τους επιτυχία. Οι ευρωεκλογές του 2014 απέδειξαν τόσο στον νομό Κορινθίας, όσο και στον νομό Λαρίσης ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνον δεν έχασε ψήφους, αλλά πήρε και περισσότερους και αυτό δείχνει ότι οι ψήφοι προς Μπούκουρα και Αλεξόπουλο ήταν ψήφοι προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρώτα απ’ όλα. 

Δεν έχουν λοιπόν κανένα ηθικό δικαίωμα να προδώσουν όλους αυτούς οι οποίοι τους επέλεξαν ως βουλευτές με κύριο στοιχείο της επιλογής τους ένα κόμμα, το οποίο θα αντισταθεί και θα πολεμήσει τα μνημόνια της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δεν έχουν, λοιπόν, κανένα ηθικό δικαίωμα, παρ’ όλη την δύσκολη θέση στην οποία ευρίσκονται να συμπεριληφθούν στους 180 του σχεδίου της αποστασίας των υπογείων του Μαξίμου. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους καλεί να καταψηφίσουν την οποιαδήποτε επιλογή στο πρόσωπο του προέδρου της δημοκρατίας και να μη συμπεριληφθούν στους 180 της ντροπής. 

Υ.Γ.: Από τη πλευρά της η Ν.Δ. πως θα αποδεχτεί να παραμείνει κυβέρνηση με τις ψήφους δύο κατηγορουμένων για “εγκληματική οργάνωση”;