8/11/14

Ελλάδα, μια γερασμένη χώρα που πεθαίνει

Ελλάδα, μια γερασμένη χώρα που πεθαίνειΆρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Ο τίτλος του σημερινού άρθρου δεν περιέχει καμία υπερβολή όσο «σκληρός» και αν ακούγεται. Η Ελλάδα έχει μπει σε μια τροχιά ραγδαίας υπογεννητικότητας και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς μείωσης των Ελλήνων, σε ελάχιστα χρόνια από σήμερα οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα και λίγο αργότερα θα κινδυνεύουμε με ολοκληρωτικό αφανισμό.

Τα αίτια είναι πολλά και, για να είμαστε ειλικρινείς, δε φταίει μόνο η παρατεταμένη κρίση, η οποία έχει δώσει εκρηκτικές διαστάσεις στο φαινόμενο. Την δεκαετία των χρυσών αγελάδων και των Olympic Games (2001-2011) οι Έλληνες μειώθηκαν περίπου κατά 1.000.000! Δε θέλω καν να φανταστώ τι θα δείξει η απογραφή του 2021, τότε που ακόμα και οι Αλβανοί 2ης και 3ης γενιάς θα απογράφονται ως Έλληνες.


Τα δεδομένα μπαίνοντας στο 2015 είναι απελπιστικά:
1. Το 60% των νέων σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό, ενώ χιλιάδες έχουν ήδη φύγει.
2. Τα νέα ζευγάρια δεν έχουν χρήματα για να μείνουν μαζί, πόσο μάλλον για να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.
3. Οι Ελληνίδες γεννούν κατά μέσο όρο λιγότερο από ένα παιδί ενώ για την στοιχειώδη διατήρηση ενός Έθνους απαιτούνται τουλάχιστον δύο ανά μητέρα.
4. Οι 2ης και 3ης γενιάς αλλοδαποί έχουν αρχίσει να παντρεύονται και να τεκνοποιούν με Έλληνες.
5. Εκατομμύρια λαθρομεταναστών έχουν καταλάβει και τις ελάχιστες θέσεις εργασίας σε τομείς που παλαιότερα απασχολούνταν αποκλειστικά Έλληνες (π.χ. τουρισμός, ναυτιλία, οικοδομή, αγροτικός τομέας, χειρωνακτικές εργασίες κ.α.)
6. Μισθοί πείνας που δεν αρκούν ούτε για τις βασικές ανάγκες ενός ατόμου.
7. Δείκτης γεννητικότητας 8,6 ανά 1000 κατοίκους και θνησιμότητας 10,2 (Τουρκία 16,9 και 4,9 αντίστοιχα)! Ενδεικτικά, το 2013 γεννήθηκαν 94.134 παιδιά, εκ των οποίων, 80.940 από Ελληνίδες και 13.194 από αλλοδαπές ενώ οι θάνατοι ανήλθαν σε 111.794. Άρα, μόνο το 2013 η καθαρή μείωση του πληθυσμού, χωρίς να υπολογιστεί η τρομερή μετανάστευση των Ελλήνων, ήταν κατά 30.000 άτομα. Με απλά λόγια, κάθε χρόνο ο πληθυσμός της Ελλάδας συρρικνώνεται και γερνάει.
8. Τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν γιατί οι συνταξιούχοι ξεπερνούν αριθμητικά τους εργαζόμενους.
9. Δυστυχώς, και για να μην κρυβόμαστε από την αλήθεια, η νοοτροπία των Ελλήνων σήμερα είναι να κάνουν ένα με δύο παιδιά το πολύ, για να “αφιερώνουν” περισσότερο χρόνο και χρήμα στον εαυτό τους.

Αν λοιπόν η Πολιτεία δεν λάβει τα απαραίτητα μέτρα όπως η επιδότηση των γεννήσεων, οι φοροαπαλλαγές των πολύτεκνων  (συμπεριλαμβανομένων και των τρίτεκνων) και η αύξηση των μισθών, η Ελλάδα σύντομα θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο με ελάχιστους γερασμένους Έλληνες και εκατομμύρια αλλοδαπών να έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας, για να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί στα εργοστάσια που θα φτιάξουν οι τοκογλύφοι φίλοι του Σαμαρά και να είναι σερβιτόροι στα τουριστικά θέρετρα.

Η Χρυσή Αυγή, όταν αναλάβει την Εθνική Ηγεσία της χώρας, δεσμεύεται ότι θα ανάγει το δημογραφικό στο πρώτο πρόβλημα που θα προσπαθήσει να λύσει με ρεαλιστικό και Εθνικό προσανατολισμό, γιατί , πολύ απλά, χωρίς Έλληνες είναι περιττό και ανούσιο να συζητάμε για το οποιοδήποτε μέλλον της Ελλάδας.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος