25/11/14

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

images (13)Το διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα που κυβερνά είτε φανερά (βάσει εντολών των ξένων επικυριάρχων φυσικά), είτε σκιωδώς (βλ. ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων-πλουτοκρατών) αυτό τον δύσμοιρο τόπο, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η τρισάθλια μεθόδευση της παραδικαστικής σκευωρίας σε βάρος του Κινήματός μας ακολούθησε μία πρωτοφανή, αντισυνταγματική και κυρίως ΑΗΘΗ τακτική.

Μέσα στον οχετό της παραπληροφόρησης, των συκοφαντιών, των μυθευμάτων, των τερατωδών ψευδών και της ψυχωτικής μανίας που έμεζαν τα κοράκια των ΜΜΕ εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διεφάνη ξεκάθαρα μία άθλια προσπάθεια κοινωνικού «στιγματισμού» και τρομοκράτησης, όχι μόνο των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και απλών υποστηρικτών είτε ακόμη και ψηφοφόρων του Κινήματος.

Θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω τις περιπτώσεις κατά τις οποίες δημοσιεύθηκαν σε κιτρινοφυλλάδες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (χώροι εργασίας, διευθύνσεις κατοικίας κλπ) ανθρώπων που στη συνέχεια (όπως είναι αναμενόμενο στην Ελλάδα της αριστερής παρακρατικής βίας) έγιναν στόχοι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ με γκαζάκια, εμπρησμούς αυτοκινήτων, ξυλοδαρμούς, προπηλακισμούς από τους συρφετούς των ασύδοτων αναρχομαρξιστικών συμμοριών των «γνωστών-αγνώστων» της μπανανίας των Σαμαροβενιζέλων.

Κορωνίδα φυσικά της παρακρατικής δράσης των μαρξιστικών συμμοριών εναντίον ανθρώπων που συστρατεύονται με τις ιδέες μας και τρανή απόδειξη του μίσους, της μισαλλοδοξίας και των δολοφονικών ενστίκτων που διέπουν αυτά τα ανθρώπινα υβρίδια, αποτέλεσε η στυγνή δολοφονία των 2 συναγωνιστών μας, Γ. Φουντούλη και Ε. Καπελώνη, στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Το δε μίσος του συστήματος αλλά και των μαρξιστικών ανθρωποειδών εναντίον 2 νέων παιδιών, που απλά είχαν την «ατυχία» να διέπονται από αντίθετες ιδέες, αρχές και αξίες από αυτούς, είναι τέτοιου μεγέθους ώστε ούτε καν έκαναν μία τυπική δήλωση (με πρωτεργάτη τον «Πρόεδρο όλων των ελλήνων» Παπούλια) συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους.

Στον αντίποδα γινόμαστε σήμερα γνώστες, μέσω της εμετικής ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ των «δηλώσεων συμπαράστασης» στις οποίες προβαίνει ένας συρφετός ψευτοδιανοούμενων, ορφανών και υποστηρικτών του εκλιπόντος σιδηρούν παραπετάσματος, υπέρ 2 ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, εκ των οποίων ο ένας ήταν και ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Τα 2 αυτά «αθώα παιδάκια» αφού εκπλήρωσαν τις «ιδεολογικές ανησυχίες» τους και έκαναν πράξη την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ιδεολογική τους ταυτότητα, ληστεύοντας τράπεζες, τοποθετώντας βόμβες, πυροβολώντας και σκοτώνοντας ΑΘΩΟΥΣ και ΑΟΠΛΟΥΣ ανθρώπους, αφού δήλωναν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και έπρατταν «ψευτοτσαμπουκάδες» κατά τη σύλληψή τους, τώρα παριστάνουν τα «καλά παιδιά».

Όψιμο λοιπόν το ενδιαφέρον του Κωστάρη για τις πανεπιστημιακές σπουδές, όπως επίσης και του γόνου των Βορείων Προαστίων Ρωμανού να περατώσει τη φοίτησή του σε ΤΕΙ, βλέπετε οι ΛΗΣΤΕΙΕΣ, οι ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ είχαν απορροφήσει όλη τη «φαιά ουσία» τους και δεν μπορούσαν να πάρουν «ρεπό» από αυτές τις «δραστηριότητες», έτσι λοιπόν ζητούν άδεια από τις φυλακές όπου βρίσκονται, καταδικασμένοι για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, γελοιοποιώντας με αυτό τον τρόπο (όπως και ο όμοιός τους Ξηρός) κάθε έννοια κράτους, νομιμότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Το παράδοξο βέβαια δεν είναι το ΘΡΑΣΟΣ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ 2 στυγνών κακούργων οι οποίοι απλά εκμεταλλεύονται την ανοχή (ή μήπως συνενοχή;) του διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού προς την ιδεολογική τους μήτρα την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, η οποία «τροφοδοτεί» επί τόσα έτη με τα κηρύγματα μίσους και μισαλλοδοξίας, την ελληνική κοινωνία με «μπουμπούκια» τύπου «17Ν», «ΕΛΑ», «Πυρήνων της φωτιάς» κλπ.

Το κυρίαρχο ζήτημα που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο ανωτέρω δημοσίευμα, είναι οι «δηλώσεις συμπαράστασης» προς τα ανωτέρω 2 ΚΑΘΙΚΙΑ, αμετανόητους εγκληματίες, από ένα αριθμό «ανθρώπων», οι οποίοι μάλιστα στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν «εκπαιδευτικοί».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν στο σύγχρονο κράτος των «δημοκρατών», εάν είσαι υποστηρικτής του ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της Χρυσής Αυγής διαπομπεύεσαι κοινωνικά και κινδυνεύει η ζωή σου, εάν είσαι δημόσιος υποστηρικτής ληστοτρομοκρατών και δολοφόνων μπορείς ανερυθρίαστα να αναφέρεις και την επαγγελματική σου ιδιότητα, αυτή του «εκπαιδευτικού»… o tempora o mores!

Αυτοί δηλαδή οι υποστηρικτές εγκληματιών, για ξεκάθαρα «πολιτικούς» λόγους όπως είναι προφανές, θα διδάσκουν στα παιδιά μας αντί ελληνικής γραμματείας και ιστορίας, τρόπους κατασκευής βομβιστικών μηχανισμών και μεθόδους «απαλλοτρίωσης» τραπεζών;

Η «ηθική» που κάθε εκπαιδευτικός καλείται να καλλιεργήσει στα παιδιά θα περιλαμβάνει φράσεις και συμπεριφορές αυτών που ενυπόγραφα υποστηρίζουν όπως: «μπάτσοι-γουρούνια», «κρεμάλα στους φασίστες» και άλλες παρόμοιες;

Ή μήπως η «καθαγιασμένη» αριστερή παράταξη διατηρεί το δικαίωμα της κατά το δοκούν ερμηνείας των νόμων, της ηθικής και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτό τον τόπο.

Τα ερωτήματα βέβαια είναι σαφώς ρητορικά και αυτό που οφείλουμε όλοι μας να πράξουμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι να εμποδίσουμε αυτούς τους φορείς του ανθελληνικού-μαρξιστικού δηλητηρίου να το μεταδώσουν στα παιδιά μας.

Εάν οι μαρξιστοδιδάσκαλοι έχουν ως προτεραιότητα να υπερασπίζονται δημοσίως 2 στυγνούς ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, εάν η «κοινωνική ευαισθησία» τους εξαντλείται στο γεγονός ότι 2 αλητήριοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν έφαγαν το φαγάκι τους, δεν έκαναν τα κακάκια τους και δεν πήραν την ΑΔΕΙΟΥΛΑ τους από τις φυλακές, ενώ ελληνόπουλα λυποθυμούν από την πείνα στα σχολεία τους, τότε δεν πρόκειται απλά για ακραιφνείς νοσταλγούς του Στάλιν, αλλά κυρίως για πρώτης τάξεως υποκριτές (αλληλένδετες βέβαια οι ιδιότητες).

Κανείς, όποιο τίτλο κι αν κατέχει, δεν είναι υπεράνω κριτικής και ειδικότερα αυτοί που έχουν ως καθήκον τη διαπαιδαγώγηση των νέων μας, σίγουρα όχι στα πρότυπα του Κωστάρη, του Ξηρού, του Ρωμανού και του κάθε αναρχομαρξιστή αλητήριου εγκληματία.

Η ελληνική παιδεία, σε πείσμα των δόλιων κι εγκληματικών μεθοδεύσεων των νεομπολσεβίκων, θα επικρατήσει απέναντι στο σκότος, τη μισαλλοδοξία και το ανθελληνικό μένος που αυτοί εκπροσωπούν και διασπείρουν στη νεολαία μας και αυτό φαίνεται από τη συνεχώς αυξανόμενη ταύτιση των νέων ελλήνων προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!