17/10/14

Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

4898934_origΚινήσεις πανικού εν μέσω ενός (σκοπίμως και τεχνηέντως) “φορτισμένου” πολιτικού τοπίου, αποτολμά η αδίστακτη ΧΟΥΝΤΑ της μειοψηφίας των Σαμαροβενιζέλων.

Η έκνομη και αντισυνταγματική συμμορία που κυβερνά τη χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αυτή που παραποιεί βάναυσα την ψήφο 540.000 ελλήνων αποστερώντας την εκπροσώπησή τους στη βουλή, αυτή που φέρει το βαρύτατο φορτίο της υποδούλωσης της χώρας σε ξένους τοκογλύφους – επικυριάρχους, παίζει τώρα το τελευταίο της επικοινωνιακό χαρτί με “μπαλαντέρ” μία χούφτα επίορκους και διαπλεκόμενους “δικαστικούς”.


Ήταν οπωσδήποτε διαφαινόμενη και ομολογημένη (δια στόματος Μπαλτάκου, Δένδια και πολλών άλλων) η πρόθεση της χούντας του Σαμαρά, όταν προ ενός έτους ξεκίνησε αυτή η άθλια πολιτική σκευωρία σε βάρος του Κινήματός μας, η διάλυσή του και η πλιατσικολόγηση των ψήφων της Χρυσής Αυγής από την καταρρέουσα ΝΔ.

Φευ όμως για τους δόλιους σκευωρείς, η δυναμική του Κινήματος της Χρυσής Αυγής όχι απλά δεν κάμφθηκε, αλλά παρουσίασε αυξητικές τάσεις στις ευρωεκλογές του Μαΐου προκαλώντας ρίγη και αμηχανία στον συρφετό των συστημικών κέντρων εξουσίας (μεγαλοεργολάβοι, πολιτικάντηδες, ΜΜΕ).

Τι κι αν οι τηλεσαλτιμπάγκοι των ΜΜΕ ξεκατινιάστηκαν επί μήνες με τις γνωστές τους “χρυσαυγειάδες”, με παράνομες προβολές προσωπικών δεδομένων, με ασύστολα ψεύδη και μπουρδολογίες χειρίστου είδους, τι κι αν μετέτρεψαν μία (κατά τα λεγόμενά τους) “σοβαρότατη δικαστική υπόθεση” σε ένα ακόμη τηλεαπόβρασμα για τους λοβοτομημένους και αποχαυνωμένους “τηλεθεατές” της κουτσομπολίστικης “μεσημβρινής ζώνης”.

Στον τομέα όμως της παραδικαστικής συνωμοσίας, οι σκευωροί πραγματικά “μεγαλούργησαν”…

Ποινές “περιορισμού κατ’ οίκον”, “απαγόρευσης δημοσίου λόγου”, αποκλεισμός εκλεγμένων βουλευτών από κρίσιμες ψηφοφορίες, μεταχρονολογημένες εισαγγελικές αποφάσεις με “λάθος ημερομηνίες” και άλλα πολλά, είναι τα “επιτεύγματα” ενός σάπιου δικαστικού κυκλώματος που λειτουργεί αναίσχυντα και απροκάλυπτα ως κομματικό όργανο του Σαμαρά (ομολογία Μπαλτάκου).

Και για όσους αμφιβάλλουν για τη μεροληψία και την αφερεγγυότητα αυτών των επίορκων υπαλλήλων, θα υπενθυμίσω απλά ότι στα γραφεία τους στοιβάζονται εκατοντάδες φάκελοι υποθέσεων που εμπλέκουν πολιτικούς σε σκάνδαλα κι έκνομες ενέργειες και συνυπαγορεύουν αιτήσεις άρσης ασυλίας, όμως οι μόνες που αποστέλλονται με σκανδαλώδη ταχύτητα (και με γελοίες φυσικά αιτιολογήσεις) είναι αυτές των βουλευτών του Κινήματός μας και όχι αυτές των “εθνοσωτήρων” του “συνταγματικού τόξου”.

Εξάλλου οι κλεψιές, τα σκάνδαλα, η συγκάλυψη, η ατιμωρησία, η διαπλοκή είναι έννοιες που απαντώνται συνεχώς στη σύγχρονη πολιτική ζωή της χώρας, όμως ουδέποτε έχουμε δει κάποιον απατεώνα πολιτικάντη να υφίσταται τις κυρώσεις του νόμου και να περιφέρεται σιδηροδέσμιος μπροστά στις κάμερες των βοθροκάναλων.

Αυτή τη μεταχείριση την επιφύλαξε το σάπιο διαπλεκόμενο καθεστώς μόνο γι’ αυτούς που το ξεσκέπασαν και το κατήγγειλαν μέσα στη βουλή, αυτούς που απεκάλεσαν τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους απατεώνες με το όνομά τους, αυτό είναι το τίμημα της ακεραιότητας και της τιμιότητάς των συναγωνιστών μας.

Κορωνίδα της άθλιας πολιτικής σκευωρίας και επιστέγασμα της γελοιότητας και της φαιδρότητας που διακρίνει το έωλο και σαθρό κατηγορητήριο που ενεπνεύσθησαν οι σκοτεινοί εγκέφαλοι της οδού Συγγρού, αποτελεί το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ εισαγγελικό πόρισμα του Ντογιάκου.

Η σαβούρα των 700(!!!) σελίδων, σύμφωνα με την οποία ζητείται η παραπομπή σε δίκη ΑΠΑΝΤΩΝ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δεν είναι τίποτε άλλο από μία έκθεση ιδεών ενός παιδιού της πρώτης τάξεως του Δημοτικού Σχολείου, ένα αλλοπρόσαλλο, αναξιόπιστο και θλιβερό κείμενο γεμάτο προσωπικές και επιλεκτικές κρίσεις, στερούμενο πάσης νομικής υπόστασης και φυσικά ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

Το χαρακτηριστικότερο απόσπασμα αυτής της πατσαβούρας των 700 σελίδων, ενδεικτικό της υποκρισίας που διακρίνει τους διώκτες του Κινήματός μας – υπαλλήλους του Σαμαρά, είναι το ακόλουθο:

«Αποδεικνύεται, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία, η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι, παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες, δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές»

Λοιπόν “χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία” μπορεί να καταλάβει κάποιος το επίπεδο της σοβαρότητος και της φερεγγυότητος που διαθέτουν αυτοί οι υποτιθέμενοι “λειτουργοί της δικαιοσύνης”, καθώς και το απύθμενο θράσος που έχουν ώστε να εκτίθενται (οι ίδιοι και τα αφεντικά τους) με τη δημοσίευση αυτών των άθλιων κι έκνομων κειμένων τα οποία βαπτίζουν “εισαγγελικά πορίσματα”.

Τα προσωπεία κατέπεσαν, τα υπαλληλάκια που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας αυτή την άθλια δικαστική σκευωρία είναι έκθετα στην κρίση του ελληνικού λαού για τις αθλιότητές τους.

Ευχή όλων μας είναι να έχουν οι σκευωροί της οδού Συγγρού το ίδιο θράσος και να προβάλλουν σε ζωντανή μετάδοση τη δίκη των συναγωνιστών, εκεί όπου εκτός από τα προσωπεία θα πέσουν… παντελόνια κι εσώρουχα, θα είναι το απόλυτο ξεβράκωμα ενός άθλιου κι έκνομου συστήματος διαπλοκής εξουσιών.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ