7/10/14

Π. Ηλιόπουλος: Να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η Δίκη!‏

Μετά από τόσους μήνες ομηρίας μας από την προδοτική χούντα των Σαμαρο βενιζέλων, απαιτούμε να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ αυτή η Δίκη παρωδία ώστε να αποδείξουμε αυτό που γνωρίζει πλέον ο κάθε Έλληνας: ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

Τα ψέματα και τα χαζοβίντεο που δήθεν μας εμπλέκουν σε εγκληματικές πράξεις τελειώσαν. Μαζί τους τελείωσε και κάθε πιθανότητα να βρεθεί έστω και ένα πραγματικό στοιχείο εις βάρος μας. Παιχνίδι εντυπώσεων κάθε μέρα στα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων και τίποτε άλλο.

Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την αισχρή (είμαι βέβαιος γι’ αυτό) πρόταση του επίορκου, εντολοδόχου του Σαμαρά, Ντογιάκου (ο οποίος θα βρεθεί, για τα εγκλήματά του, υπόλογος, παρέα με τις άχρηστες ανακρίτριες και τα αφεντικά τους, πολύ σύντομα σε μια πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Τότε να δούμε αν θα πουλάει τις τσάμπα μαγκιές και τις ειρωνείες του …), ώστε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την δικαίωσή μας. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!  Για μια Ανάκριση και μια Δίκη, που θα διδάσκονται για δεκάδες χρόνια στις Νομικές Σχολές του κόσμου σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Να πάμε λοιπόν σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΙΚΗ για να τους ξεφτιλίσουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Να ακουστούν όλες οι αλήθειες και τότε να δούμε που θα τρέξουν να κρυφτούν όλα αυτά τα θλιβερά υποκείμενα που έχουν γίνει οι “διώκτες” ενός ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που τους χαλούσε τη σούπα, που με τόσο κόπο έφτιαχναν 40 χρόνια στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Εκεί θα μάθουν όλοι πώς, από ποιους και γιατί στήθηκε όλη αυτή η επιχείρηση “ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ” για την τρομοκράτηση ενός μεγάλου μέρους του Ελληνικού λαού που στηρίζει το μόνο γνήσιο Πατριωτικό και Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα. “Στοιχεία που θα κάψουν την εγκληματική οργάνωση του Σαμαρά και που δένουν την κατηγορία για εσχάτη προδοσία.” Έτσι, για να μιλήσουμε και στην γλώσσα των ρουφιάνων δημοσιογράφων…

Οι επόμενοι μήνες θα έχουν απίστευτο ενδιαφέρον και ας το γνωρίζουν καλά οι εμπνευστές και οι εκτελεστές του μεγαλύτερου δικαστικού εγκλήματος του αιώνα ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΙΟ στο τέλος ΝΙΚΟΥΝ!!!

Οψόμεθα εις Φιλίππους…


Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος