23/10/14

ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ… ΜΠΟΓΙΑ

Koutsoumpas  Perissos Dog ClubΦαίνεται πως τα μαρξιστικά αδέσποτα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να μας πείσουν για τις ικανότητές τους να κυβερνήσουν τη χώρα (μακριά από εμάς), έχουν επιδοθεί σε μία διαρκή προσπάθεια να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.

“Βαρύνουσας σημασίας” και για “φλέγον ζήτημα” συνέντευξη, παραχώρησε ο βουλευτής Μαγνησίας (του παρδαλού συνονθυλεύματος του Τσίπρα) Α. Μεϊκόπουλος.

Η πρεμούρα και η “ανησυχία” του εν λόγω τοπικού πολιτικάντη λοιπόν έχει να κάνει με την περισυλλογή των αδέσποτων σκυλιών από το Δήμο Βόλου, αδέσποτων τα οποία σύμφωνα με τη γνώμη της πλειοψηφίας των πολιτών, αλλά και με τη διαβεβαίωση του υποφαινόμενου, αποτελούσαν άμεσο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των δημοτών.


Δεκάδες επιθέσεις άγριων αδέσποτων εναντίον ανθρώπων είχαν καταγγελθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και όπως ήταν φυσικό αποφασίσθηκε και ξεκίνησε η περισυλλογή των ζώων από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Φαίνεται όμως πως μία αυτονόητη και καθόλα λογική κίνηση, από μία εκλεγμένη τοπική αρχή, δεν συνυπολόγισε τις “αντιδράσεις” από τις “γνωστές δυνάμεις”, που έχουν διαχρονικά ως σκοπό τους τη δημιουργία εντυπώσεων και τη “μπαχαλοποίηση”, προκειμένου να προβάλλουν τις ανυπόληπτες και μίζερες υπάρξεις τους στην κοινωνία και να “επικαιροποιήσουν” έτσι την αναγνωρισιμότητά τους.

Έτσι λοιπόν μερικοί καιροσκόποι και ψηφοπένητες πολιτικάντηδες, επιστράτευσαν μία κουστωδία 5-10 αργόσχολων, γραφικών, ψευτοκουλτουριάρηδων, προκειμένου να στήσουν άλλη μία (αριστερής προελεύσεως) θλιβερή επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία.

Φυσικά όλοι αυτοί οι “τοπικοί παράγοντες”, που διασύρουν για άλλη μία φορά τις γραφικές και γελοίες υπάρξεις τους για μερικά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ουδέποτε νοιάστηκαν για τα τρομερά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Η ανεργία, φτώχεια και η ανέχεια κτυπά με ιδιαίτερη σφοδρότητα την κοινωνία της Μαγνησίας (απόρροια των πολιτικών των κομματικών τους ταγών), άνθρωποι σιτίζονται σε συσσίτια είτε ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, αλλά οι αριστεροί πολιτικάντηδες κόπτονται για μερικά ΣΚΥΛΙΑ.

Οι πραγματικές αιτίες βέβαια του εν λόγω άρθρου καθώς και της ξεφτιλισμένης αυτής “εκδήλωσης διαμαρτυρίας” από ορισμένους γραφικούς, λοβοτομημένους, ηλίθιους έχει τα βαθύτερα αίτιά της.

Η πάλαι ποτέ “κραταιά” αριστερή κουστωδία, απώλεσε τα ερείσματα και την εμπιστοσύνη των πολιτών της τοπικής κοινωνίας.

Η “κουτάλα” της τοπικής αυτοδιοίκησης δε βρίσκεται πλέον στα χέρια των αριστερών συμμοριών που λυμαίνονταν την περιοχή επί σειρά ετών, εκμεταλλευόμενες την κάλυψη και ασυλία που τους παρείχαν τα κόμματα της διαπλοκής και της διαφθοράς, που κατ ουσία τους ΔΙΟΡΙΖΑΝ…

Ο νέος Δήμαρχος, ασχέτως παρελθόντος, μη ελεγχόμενος από τις κομματικές συμμορίες που συνήθιζαν να ορίζουν και να καθορίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση, έδωσε με την εκλογή του ένα ηχηρό ράπισμα στην κομμουνιστοκρατία που είχε καταστήσει την πόλη του Βόλου ΤΣΙΦΛΙΚΙ των σιχαμερών κομματικών υπαλλήλων.

Δεν υπερασπίζομαι φυσικά, ούτε θεωρώ “αθώα περιστερά” το νέο Δήμαρχο Βόλου, απλά είναι άκρως διασκεδαστικό το γεγονός ότι για να βγάλει ένας Δήμαρχος τον… ΜΠΟΓΙΑ πρέπει να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του… ΣΥΡΙΖΑ.

Που ξέρετε, ίσως είναι βάσιμες οι φοβίες και οι ανησυχίες των ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ότι μετά τα αδέσποτα μπορεί ο ΜΠΟΓΙΑΣ να τους μαζέψει κι αυτούς…

Οψόμεθα…

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ